Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

Tosta ekmeğe allah yazan tanrı acaba şimdi ne yapıyor?

Allah'in gazabindan korkun. Yazik!

Allah'ın gazabıda hep bize, adalet mi bu, amerikadaki işçilere neden gazap yok, onlar gavur olduğu için mi ?

Allahın gazabını çok yanlış anlamışsın kardeş.Madende önlem alınmadığı için 245 kişi şimdilik rahmetli oldu,Allah onlara gazap etmedi.Ölüm zaten gazapta değildir,Kuranda her nefis ölümü tadacaktır yazıyor.

Sen kendine Müslümanmı diyorsun? sizin gibi din tüccarları yüzünden bu ülke bu halde.

•  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

ulan be :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Sığındığı Dia'nın kasası kayıp.

Kedi yapmıştır kedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

Ben bu adamların yapacağı nükleer santrali bekliyorum , o zaman belki işin sonucunu yazacak zamanım olmayabilir diye buraya yazayım bari.

onu düşünemıyorum bile mılyonu buluruz herhalde
  • Konunun en başından beri bari bu konunun siyasete alet edilmemesi gerektiğini belirtmiştim. Çünkü gerçekten düşünün 240 ölü var ve bu sayı sadece resmi. belki de daha fazla bilemiyoruz tam olarak. ve onların aileleri yakınları var düşünün durumlarını. Biraz Empati yapıyorum da gerçekten çok zor bir durum. Başbakanın açıklamasını dinledim ve hiç beğenmedim. Son seçimler de oyunu iktidar partisine vermiş biri olarak bunu söylüyorum. gerçekten zehir zembelek bir açıklamaydı. Sorumluluğu üstüne alan,İhmalleri kabul eden ve ölen vatandaşlarımız ve aileleri için Yapıcı bir konuşma yapmadı. gayet normal birseymiş gibi bundan 100 yıl önceki olayları örnek göstermesi rahat tavrı ve hiçbirşey olmamış gibi konuşması ve duvar gibi bir tavrı bu insanlar haketmiyor bunu. Bu hareketiyle çok yanlış yaptı gerçekten.
  • Arkadaşın babası maden mühendisi orada. Ölü sayısı çok daha fazla, ölü oldukları biliniyor ama emin olunmadığı için medyaya aktarılmıyormuş. İçerde ki madencilerimizin kurtulma ihtimalinin düşük olduğunu söylemiş. Umarım haksız çıkar. Allah yardımcıları olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

N.K.A.K.P.V.A.S.

Tek seferde anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları

Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi

Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler

İroni yapıyorsun diyeceğim de ironi zekâ işidir. Bir durumu beğenmekten çıkardığın şeye bak.

• Madende belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı, trafo arızası yaşandı. Ancak bölgeden gelen son bilgilere göre otomasyon sisteminin alarm vermesiyle yedek havalandırma sistemi ile madenin acil durumlarda kullanılan bölümüne geçen 500 madenci için tehlikenin olmadığı, en yakın zamanda tahliye işlemine başlanacağı bildirildi.
    Tahliye işleminin uzaması halinde ilgili bölümde bir ay yetecek kadar erzak ve su olduğu bilgisi geldi.

Bir gün de şöyle bir haber duyamayacak mıyız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Protez Bacaklı Çekirge

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Ne zavallılar varya iş kazasında ölen insanların sorumlusunu bile hükümete yıkma derdindeler. Herşeyin önlemi alınıyor olsaydı hergün binlerce kişi o veya bu sebeple ölmezdi. Midemi bulandırıyorsunuz. Birden herkes işçi emekçi şair oldu. Siyaset yapmak yerine açın ellerinizide iki dua okuyun tabi biliyorsanız ..

Bu önergeyi ben mi reddettim, hükümet reddetti bu olay doğrudan hükümeti bağlar
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

1

• Hay başbakanınızında chpnizininde boynu altında kalsın. 15 yaşında bir çocuğu hiç bir aile oraya çalışmaya göndermez. Provake etmeyin bişeyide.

• Kimler için olduğunu bunu izleyenler anlar

•  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• nasıl açıklama yapıyorlar anlamıyorum yok iş kazasıymış yok bilmem ne yok 1800 yıllarda böyle olmuş
  • Hala kötülükleri Allah'a iyilikleri akpye yüklüyorlar. Yatacak yeriniz yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendimi bildim bileli bu maden kazaları oluyor, boşu boşuna bir sürü insan ölüyor, yok mudur bunun çaresi?

Ölenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilerim, çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Adamlardaki kafaya bak AKP'li değilsen müslüman da değilsin,ulan size mi kaldı milletin inancını sorgulamak.

bunlarda beyin yokki hocam.
    hırsızları rüşvetçileri islamla bir koşuyorlar....
  • Siyasete girmek istemiyorum ama bi yere kadar hukumetimiz evlere ziyarete gider , bassagligi diler ellerini sikar uc bes kurus maas baglar 1 ay sonra unutuldu gittiii....

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Adamlardaki kafaya bak AKP'li değilsen müslüman da değilsin,ulan size mi kaldı milletin inancını sorgulamak.

onlara diyecek bir söz yok hocam kafaları kurum bağlamış,çogunun karnı tokdur merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Hay başbakanınızında chpnizininde boynu altında kalsın. 15 yaşında bir çocuğu hiç bir aile oraya çalışmaya göndermez. Provake etmeyin bişeyide.

Nasıl göndermez, ülke çocuk işçi dolu, senin insanların yaşamlarından haberin varmı, ne zorluklar çektiklerinden ?
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.