Bildirim
MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (207. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
5-6 dakika aralıklarla işçilerin cenazeleri çıkartılıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
acımız büyüük. başımız sağolsun.
her türlü yasayı çıkarıp, denetlemeleri yaptıklarını söyleyen çalışma bakanından istifa beklerdim. neticede kaza önlenemedi. insanlık onuru bunu gerektirir. istifa etmeliydin bakanım.hiç kimsenin ağzına bakmadan... -
-
-
BİR İŞÇİYİ SADECE İŞÇİ ANLAR,İŞÇİLERİN VATANI YOKTUR.. O YÜZDEN BOSUNA ACINIZI PAYLASIYORUZ KALBİMİZ SOMADA FALAN BOŞ LAFLARA GEREK YOK 1 HAFTA SONRA IPHONEDAN IPADDEN KARI KIZA YAZARSINIZ UNUTURSUNUZ TWİTTERDAN PAYLASIN BELKİ TAKİPCİ FALAN GELİR SADECE MEKANI CENNET OLSUN DİYORUM -
quote:
Orijinalden alıntı: windows1907
quote:
Orijinalden alıntı: Schraderbrau
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
quote:
Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları
Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi
Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler
Ölü seviciyi senın bakanın söyledi böyle bi kafa görmedım ben ne içtin gündüz gündüz..
yukarıda Berkin'in fotoğrafını koyanlar var yazık 245 kişi öldü ulan
senin için ölenlerin bir anlamı var mı,felsefe zehirlenmesi yaşayan ateist kardeş.Senin için hepsi yokluğa,hiçliğe gitmiş insanlar.Fazladan yaşayacakların 40 yıl için mi üzülüyorsun,yoksa içini mi soğutuyorsun
İnanca gerek yok ahlak olduktan sonra...
ahlak mı ?Ahlak ölen insanları geri mi getiriyor.Nihilist ateistlerin ahlakı ölenleri hiçliğe,yokluğa gitmekten kurtarıyor mu?Ne işe yarıyor bu ateistlerin ahlakı çok merak ediyorum.Sizin üzüntünüz bu insanlar sadece 40 yıl fazla yaşayamadığı için mi.O kadar derin bir çukura düşmüşsünüz ki,güneşi göremez olmuşsunuz.Ahiret inancınız olmadığı için bir rahmet bile dileyemiyorsunuz.
Sen dua ederken kurtuldular mı? nihilist ateist güzelmiş! Bu ölen masumlar cennetteler ya sözde şu an şehit oldular ne güzel! Burada boş boş üzülme ayakları yapma sevin işte adlarına. Sen önlem alma, facia sonrası kurtarma çalışmalarını etkin yürütme sonra madene girerken besmeleyle gir, kurtarılmayı bekleyenlere de bol bol dua et sizin kafanızı yeyim ben. Her zaman ki gibi din devreye alınıp cahilleri uyutmaya devam onlar şehit oldu! ahanda bu gibilerin başlarındaki hanzo da çıkıp 1850 de İngiltere de şu oldu Amerika da şu oldu deyip bu barzo kesimi avutsun. Olum hepiniz şakasınız sabahtan beri elim ayağım titriyor.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HllHld
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ustad-kun
quote:
Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları
Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi
Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler
İroni yapıyorsun diyeceğim de ironi zekâ işidir. Bir durumu beğenmekten çıkardığın şeye bak.
nihilist,materyalist,ateist ahlaklı inkarcı arkadaşlarımız bir bir damlıyor,şimdi onlar ölen işçilerimiz için mum yakacak ve onları ölümsüz ilan edecek.Ne kadar kutsal birşey değil mi ?
Milletin inanci sana mi kaldi ya
ateizm eleştirilmesi gereken karanlık bir felsefi yaklaşımdır.
Hem nihilist olup,hem vicdan geyiği yapılmaz,yapılamaz.
Onlara göre ölenler hiçliğe gitmiş atomlardan fazlası değil
Ulan şu dünyaya 1 gr katkın yok. bilmediğin şeyleri eleştirip duruyorsun
-
quote:
Orijinalden alıntı: AğaBABA
ACI ÇOK BÜYÜK ACI...
Başımız sağolsun.
Ulan beyin fakiri sormayalim mi 235 tane canin hesabini.biz sizin gibi koyun degiliz kardes.burda giden canlar var bunun hesabini soracagiz.napalim burda fatiha okuyarak mi koruyalim..icimden ne sovdum de buraya yazarsam banlanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İroni yapıyorsun diyeceğim de ironi zekâ işidir. Bir durumu beğenmekten çıkardığın şeye bak.
nihilist,materyalist,ateist ahlaklı inkarcı arkadaşlarımız bir bir damlıyor,şimdi onlar ölen işçilerimiz için mum yakacak ve onları ölümsüz ilan edecek.Ne kadar kutsal birşey değil mi ?
Keşke Trollsavar diye bir şey icat edilse.
-
Eleman büzzüğün yiyorsa yüzüme gel söyle İstanbul Çekmeköy yazıyor.
Oturduğun yerden delikanlılık yapma. -
Ölümlerin daha da artacağı söyleniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: volkie
Polis degil rtenin maaşlı askeri olmuşlar halkına bu kadar zalimce saldıran başka bir ülke polisi varmıdır
Katiller. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yav hala ayni sey
niye kardeş,bunlarla mücadele etmek bir ibadet değilmidir.Bunlar İslama olan kinlerini kusarken,biz de susalım mı?Bu felsefe zehirlenmesi yaşayan nihilist amaçsız insanlara mı kalsın ortalık ?
Iki tarafada kalmasin
-
TÜRKİYEmizin başı sağolsun.Ayrıca da yazıklar olsun bizlere ki bugün de bile birlik ve beraberliği beceremiyoruz.Yazık çok yazık... -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.GordonFreemaN
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.GordonFreemaN
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
öncelikle allah ölenlere rahmet kalanlarına da sabır ihsan eylesin.çok kötü.
bu ülke depremler gördü 1 kerede 50 binden fazla insan kaybettiğimiz oldu baştaki yönetimler depremi durdurabildi mi?hadi o imkansız peki depremlerde ölümler olmasın diye önlemler alındı yaptırımlar uygulandı mı?hadi onu da geçtim ihmali olanlar cezalandırıldı mı?1.derece deprem bölgesine deniz kumu ile eksik demir kullanarak bina yapıp göz göre göre ölümlere yol açan müteahhit ,bunlara izin veren belediye ve devlet görevlileri ceza aldı mı?ülke başbakanı istifa etti mi?bakanlar?
bırakalım artık hikaye yazmayı.biz böyle bir milletiz,birşeyde önlem alınması için başımıza kötü şeyler gelmesi gerekiyor ondan sonra akıllanıyoruz.bazen sözde kalıyor ondan sonra bile.mesele akp mhp chp meselesi falan değil.kafa yapımızı değiştirmemiz lazım.hükümet istifa etsin demek komik kaçar ama önce sorumlular bulunup cezalandırılsın suçları varsa sonra da enerji bakanı efendi efendi istifa etsin.yerine çok adam bulunur bulunmaz hint kumaşı değil.ortalama bir bakan işte.
doğal afet olan deprem ile somadaki cinayeti nasıl bir tutuyorsun.
Şilede göçükten çıkarılan madencilere başbakan sarılıyor bizim bakan kılıklı yürüyen takım elbise elini dahi uzatmıyor 5m uzaktan yaralı çıkan işçimizin yüzüne dahi bakamıyor. Almanyada 40 yıldır maden kazalarında 0 işçi hayatını kaybetmiş. Hayır yani anlamıyorum adamlar dinsiz diye mi kader! onlara uğramıyor!
aynı tutuyorum evet.sen deniz kumu ile ev yap buna izin ver ondan sonra ölümler olsun ben buna allahın takdiri diyeyim işime geldiğpi yerde gelmediği yerde başka söylerim sizin gibi.
zaten depremde yıkılan binaların hepsi deniz kumu. Doğru yapılan hiçbir bina yıkılmadı değil mi haklsın. Bu facia 15 gün önce önlenebilirdi sırf chp önergesi diye reddetiler bu cinayettir oradaki akpli vekillerin hepsi sorumludur.
http://www.youtube.com/watch?v=a1mCu2DcshI
bence daha fazla cevap yazma ki az da olsa vicdanın dursun
arkadaşım kafanız mı güzel mahsusmu yapıyorsunuz bunları.elin oğlunda 8 şşiddetinde deprem oluyor 2-3 yılda bir.bu binalar nasıl sağlam kalıyor?2 haneli rakamalrda kayıp verip atlatıyorlar.yani deprem bölgesinde yıkılmayan bina yapabilirsin.yıl olmuş 2014.
bir de 15 gün önce önerge verildi kabul edilmedi bu olay bu yüzden oldu deniyor dünden beri.15 günde o kanun meclisten bile geçmez artık saçmalayıp durmayın.kanun geçerken de olabilirdi bu kaza.adamlar eline bir malzeme geçirdi ya yandık artık.
tabiki suçlular cezasını görmeli,tabiki önlemler alınmalı anlınacak zaten bu olaydan sonra.ilk mesajımda da yazdım bizim aklımızın başına gelmesi için başımıza birşey gelmesi şart.maalesef kafamız böyle çalışıyor bizim.bir musibet bin nasihatten evladır diye atasözü var kardeşim bu millette.neyin masalını okuyorsunuz siz?
-
@windows1907
Ateistlerin yaptığı icatları kullanmazsan sevinirimOrtalık sana kalsa nolacak çok merak ediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tirion Fordring
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS
NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE
DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.
BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ
MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.
SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.
BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.
GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.
AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.
BU KADAR EMBESİL VARKEN.
BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.
AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.
satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...
Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.
Yerse.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yarım yamalak bilgiyle gelmiş burda konuşuyorsun, her ateist olan nihilist olmak zorunda mı ? Sen insanların görüşlerine hakaret ediyorsun, bazılarıda gelir din eleştirilmesi gereken bir kavramdır, din yüzünden milyonlarca insan öldü ve ölüyor diyebilir sana, sen kendi kitabını oku önce, orda diyor başkalarının inançlarına hakaret etmeyin onlarda gelir hadleri olmayarak bize küfrederler diye, sen önce okuduğun kitabı uygula, sana mı kaldı milletin ateistliği, deistliği ?
-
İhşaallah daha fazla can kaybı olmaz.çok üzücü bir olay.yerin altındaki işçierin ailelerine Allah sabırlar versin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X