Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomassee

O kadar insan olmus adamin yuzunde bir duygu yok.

Bir keder yok.

Arap tohumu değil ki ölen.
  • 249 oldu arkadaslar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam uzatmayın artık. Şu parti tartışmasını bir kenara bırakıp olayın perde arkasını tartışın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

BİR İŞÇİYİ SADECE İŞÇİ ANLAR,İŞÇİLERİN VATANI YOKTUR.. O YÜZDEN BOSUNA ACINIZI PAYLASIYORUZ KALBİMİZ SOMADA FALAN BOŞ LAFLARA GEREK YOK 1 HAFTA SONRA IPHONEDAN IPADDEN KARI KIZA YAZARSINIZ UNUTURSUNUZ TWİTTERDAN PAYLASIN BELKİ TAKİPCİ FALAN GELİR SADECE MEKANI CENNET OLSUN DİYORUM

Eee başka ne yapabiliriz hocam ? Elimizden ne gelir ki ? Bu konuda çaresiziz . Elimizden bişey gelmiyor ki yapacak ..
  • Maalesef bu beyinsizlerin başını sen çekiyorsun. Ateist ile Satanisti aynı sanan kişinin verdiği cevaba bak. Ölmüş insanlar var, yarım yamalak aklınızla bile ayar vermeye çalışıyorsunuz. Bari hiç olmasa susun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

Orijinalden alıntı: HllHld

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları

Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi

Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler

İroni yapıyorsun diyeceğim de ironi zekâ işidir. Bir durumu beğenmekten çıkardığın şeye bak.

nihilist,materyalist,ateist ahlaklı inkarcı arkadaşlarımız bir bir damlıyor,şimdi onlar ölen işçilerimiz için mum yakacak ve onları ölümsüz ilan edecek.Ne kadar kutsal birşey değil mi ?

Milletin inanci sana mi kaldi ya

ateizm eleştirilmesi gereken karanlık bir felsefi yaklaşımdır.
    Hem nihilist olup,hem vicdan geyiği yapılmaz,yapılamaz.
    Onlara göre ölenler hiçliğe gitmiş atomlardan fazlası değil

zaten bu saçma düşünceye inananın aklından şüphe ediyorum bende.

neyse saygı bekliyorlar ama kendilerinin hiç bir dine saygıları yok hayırlısı...

• "ne yerin üstünde yaşamına devam edebilirsin artık, ne de altında. işler ne yerin üstünde yolunda gider artık, ne de altında. çocuğunla, eşinle bölüşeceğin bir ekmek için gökyüzünden vazgeçersin. ama yaşadığın ülke ihmal etmeyi, umursamamayı, garibanı insan yerine koymamayı huy edinmiştir artık. aniden bir gürültü kopar, maden ocağının karanlığı omuzlarına çöker, göçük altında kalırsın. çocuğunun ve eşinin toprağa düşen göz yaşını hissedersin. sonra yetkili abilerin "ölüm madencilerin kaderinde var, güzel öldüler" gibi sözlerini duyarsın. sen ölme diye verilen meclis önergelerini reddedenleri hatırlarsın. ampul parladıkça yerin üstünde, senin dünyan kararır yerin altında."

• quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

TÜRKİYEmizin başı sağolsun.Ayrıca da yazıklar olsun bizlere ki bugün de bile birlik ve beraberliği beceremiyoruz.Yazık çok yazık...

Birlik ve beraberlik ortamı " %50 yi evinde zor tutuyorum " dendiğinde bozuldu.
  • @windows1907 Milletin inancı seni zerre kadar ilgilendirmez.

• Beyler trafoya kedi girmiş az gülün istedim vurmayın

Bende çok üzgünüm sabahdan beri garip gibiyim
  • 249 oldu. İnşallah böyledir. Gerçek rakamı saklamıyorlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HllHld

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları

Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi

Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler

İroni yapıyorsun diyeceğim de ironi zekâ işidir. Bir durumu beğenmekten çıkardığın şeye bak.

nihilist,materyalist,ateist ahlaklı inkarcı arkadaşlarımız bir bir damlıyor,şimdi onlar ölen işçilerimiz için mum yakacak ve onları ölümsüz ilan edecek.Ne kadar kutsal birşey değil mi ?

Milletin inanci sana mi kaldi ya

ateizm eleştirilmesi gereken karanlık bir felsefi yaklaşımdır.
    Hem nihilist olup,hem vicdan geyiği yapılmaz,yapılamaz.
    Onlara göre ölenler hiçliğe gitmiş atomlardan fazlası değil

Ulan şu dünyaya 1 gr katkın yok. bilmediğin şeyleri eleştirip duruyorsun

Ateist-nihilist,nerden duyduysa artık iki kelime öğrenmiş sabahten beri aynı şeyleri zırvalıyor.

• quote:

quote:

@windows1907

Ateistlerin yaptığı icatları kullanmazsan sevinirim Ortalık sana kalsa nolacak çok merak ediyorum

Sen de müslümanların yaptığı hiçbir halttan yararlanma,mesela müslüman birinin yaptığı döneri,iskenderi,kebabı yeme.Kısacası müslümanın parmağı olduğu hiçbir halttan yararlanma.Mantığını sevdiğim

Bilgisayarı kapa

Sana yazanda kabahat, sen git örümcek ağlarında eğlen

• quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

Ben bu adamların yapacağı nükleer santrali bekliyorum , o zaman belki işin sonucunu yazacak zamanım olmayabilir diye buraya yazayım bari.

onu düşünemıyorum bile mılyonu buluruz herhalde

ki nükleerde böyle tek seferlik ölüm de olmaz, uzun dönemde de etkisini gösterir, birkaç nesil sıkıntıyı çeker.
  • quote:

quote:

@windows1907

Ateistlerin yaptığı icatları kullanmazsan sevinirim Ortalık sana kalsa nolacak çok merak ediyorum

Sen de müslümanların yaptığı hiçbir halttan yararlanma,mesela müslüman birinin yaptığı döneri,iskenderi,kebabı yeme.Kısacası müslümanın parmağı olduğu hiçbir halttan yararlanma.Mantığını sevdiğim

bu adam şuursuz barzonun teki. adam müslümanları savunurken bile icatlarına halt diyor! komedisiniz! ne icadı varmış verdiği örnekte döner vay anasını döner olmasa nasıl yaşayacağız!

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS
    BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

o kadar da değil
  • Ateş düştüğü yeri yakar.
    Allah rahmeteylesin.

• büyük ihtimal kayıtsız işçileri aşağıda bırakıp gün yüzüne çıkarmazlar,yada gizlice defnederler.Şu an akpnin birinci amacı en çok ölü veren işçi kazası diye dünyada tarihe geçmemek.
  • Konu nerelere doğru gidiyor.
    Saçmalamayı kesin artık lütfen.
  • @pinarabay: Soma'da hayatini kaybeden tum kredi musterilerimizin kredi borclarini silme karari aldik.

ING Bank sanirim.

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.