Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
141.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elma

Şu an bir ölmüş işçi daha çıkarılıyor.

5-7-10 dakika aralıklarla bir işçi çıkarılıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HllHld

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları

Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi

Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler

İroni yapıyorsun diyeceğim de ironi zekâ işidir. Bir durumu beğenmekten çıkardığın şeye bak.

nihilist,materyalist,ateist ahlaklı inkarcı arkadaşlarımız bir bir damlıyor,şimdi onlar ölen işçilerimiz için mum yakacak ve onları ölümsüz ilan edecek.Ne kadar kutsal birşey değil mi ?

Milletin inanci sana mi kaldi ya

ateizm eleştirilmesi gereken karanlık bir felsefi yaklaşımdır.
    Hem nihilist olup,hem vicdan geyiği yapılmaz,yapılamaz.
    Onlara göre ölenler hiçliğe gitmiş atomlardan fazlası değil

Yarım yamalak bilgiyle gelmiş burda konuşuyorsun, her ateist olan nihilist olmak zorunda mı ? Sen insanların görüşlerine hakaret ediyorsun, bazılarıda gelir din eleştirilmesi gereken bir kavramdır, din yüzünden milyonlarca insan öldü ve ölüyor diyebilir sana, sen kendi kitabını oku önce, orda diyor başkalarının inançlarına hakaret etmeyin onlarda gelir hadleri olmayarak bize küfrederler diye, sen önce okuduğun kitabı uygula, sana mı kaldı milletin ateistliği, deistliği ?

her ateist nihilisttir,sadece nihilist olduğunu inkar ederek kendini kandırıp,içini soğutur.Ateistlere göre insan tesadüf sonucu,atomlardan oluşan organizmadan fazlası değildir.

Cehalet akıyor sözlerinden.

atomlarının verdiği yetkiye dayanarak beni nasıl cahil olarak nitelendirirsin,hemen evrimden özür dile.Çünkü evrim beni cehaletin de içinde olduğu bir potansiyelle oluşturdu.Bilime saldıran bu gericiyi kınayın arkadaşlar

Başbakanın 1850'lerden verdiği örneklere bakıp çok mantıklı diyenler bu cümlene bakıp mantıklı olduğunu düşünücekler ya, ona acıyorum.

• Sağlık bakanı yuhlanıyor şuan bir asker vatandaşları susturmak istedi ona da tepki gösterildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

250 oldu. Oy verenlerinde hukumetinde Allah belasını versin!

Napsın lan bu adam allahmıki kurtarsın onları?gerizekalı konuşma
  • quote:

Oluler uzerinden siyaset yapani Allah ne yapsin ? Yazik gunah size sanki senin dusuncendeki insan hukumette olsa bu facia yasanmayacakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

Orijinalden alıntı: vallee des larmes

Maalesef bu beyinsizlerin başını sen çekiyorsun. Ateist ile Satanisti aynı sanan kişinin verdiği cevaba bak. Ölmüş insanlar var, yarım yamalak aklınızla bile ayar vermeye çalışıyorsunuz. Bari hiç olmasa susun ya.

Önyargıdan kör olmuş gözlerini aç mesajı oku üstüne alınmak istediğin bir yer varsa alın.

(KONUŞMAK İLE YAZMAK FARKLIDIR.)

(BEN YAZIYORUM KONUŞMUYORUM.)

Motor ayarımı bu Türkçe'yide katlettiniz.

Siz gelecekseniz gençlerseniz üstü kalsın.

Ölen öldü.

Ne yapacaksın vefat edenlerin ailelerine yardım mı edeceksin.

ateist+satanist= aynıdır.

Biz onların inanmadıklarına birşey yazmıyorsak onlarda bizim inandıklarımız hakkında yorum yazamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

TÜRKİYEmizin başı sağolsun.Ayrıca da yazıklar olsun bizlere ki bugün de bile birlik ve beraberliği beceremiyoruz.Yazık çok yazık...

Birlik ve beraberlik ortamı " %50 yi evinde zor tutuyorum " dendiğinde bozuldu.

Birlik beraberlik senin gibilerin dükkanımızı yağmaladığı zaman bitti.

Bu durumda rahatça , içine sindirerek yaşayabiliyormusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikail-

quote:

Napsın lan bu adam allahmıki kurtarsın onları?gerizekalı konuşma

Gerçek uyeliğinle gel klavye delikanlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

quote:

quote:

TÜRKİYEmizin başı sağolsun.Ayrıca da yazıklar olsun bizlere ki bugün de bile birlik ve beraberliği beceremiyoruz.Yazık çok yazık...

+1

• 245 kişi ölmüş, dahası gelmiş, hala partinizi savunmayın, işçi ölümlerinde rekorlara koşuyoruz, yeter artık, bunun suçunu birazda yöneten insanlarda arayın, Allah mı da sizin bu oy verdikleriniz onları eleştiremiyorsunuz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Böyle lafları duyunca vermediğime seviniyorum işin şakası bir yana...Sen ve senin gibiler böyle söylediği zaman,oy verenlere beddua ettiği zaman,senin inancın kalıyormu ortada? binlerce insana alakası olmayan insana beddua etmek müslümanlık mıdır?
    Senin soyunda hiçmi oy veren yok? Ya versin vermesin,böyle bir beddua ettikten sonra sen iyi birşey yaptığını mı sanıyorsun?

Yoksa malum beddua ustasının askerlerinden birimisin bence öyle.

ölmüşlerin üstünden yaptığınız şeylere bakın .

Cemaat kimmiş Allah askına kime ne laf sokuyorsun?

• abi cok kötü bir durum be içim acıyor lan içim 250 kişi birden gitti ne olacak bu insanların aileleri kim sahip cıkacak bir avuç için değdimi bu ölüm Allah hepsine gani gani rahmet eylesin acımız cok büyük
  • quote:

quote:

quote:

Bak iyi dinle! Ortada sorumsuzluğun, ihmarkarlığın dik alası var. Daha çok para kazanmak için işçi güvenliğini yok sayan aç gözlü şirketler, bunlara peşkeş çeken soysuz bir hükümet var. Maden işçilerin güvenliği için verilen önergeleri reddeden hükümet var. Ortada devlet eliyle işlenmiş acı bir katliam var. Bu katliamı gerçekleştirenlerle, bu cinayetleri işleyenlerle mi birlik olacağım ulan?

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

24 saat daha dayanin hukumet dusuyorrrrrrrr

ahlaksız birde halen gülen yüz koymuşsun senin insanlığın buradan beli dinsiz imansız yaratık

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

Ben bu adamların yapacağı nükleer santrali bekliyorum , o zaman belki işin sonucunu yazacak zamanım olmayabilir diye buraya yazayım bari.

onu düşünemıyorum bile mılyonu buluruz herhalde

ki nükleerde böyle tek seferlik ölüm de olmaz, uzun dönemde de etkisini gösterir, birkaç nesil sıkıntıyı çeker.

düşünmek bıle korkutuyor ınsanı
  • quote:

ölenlerin çoğuda muhtelemen akpliydi allah senin belanı versin dicem vermiş zaten tayyip size bela olduğu için halk onu seviyor zaten.
  • Böylesine kaza diye geçiştirilmeye çalışılan bir katliamı soğuk kanlılığını bozmadan yüz hatlarında en ufak bir üzüntü ifadesi olmadan üstelik tarihte ki maden kazalarından ölü sayıları vererek aslında bizde ki ölen şehit sayımızın o kadar abartılmaması gerektiğine neredeyse vurgu yapan bir başbakan var dı basın toplantısın da.
  • quote:

quote:

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

76 senede 3000 madenci olmus
    Cinde 1 senede 9000 kisi olmus
    Ne rekorundan bahsediyordunuz yhaa

Çinde milyon ton kömür başına düşen ölüm oranı 1, bizde 8.

Sen git bu söylediklerini ölen işçilerin ailelerine söyle, şerefsiz yaratık.

• quote:

quote:

76 senede 3000 madenci olmus
    Cinde 1 senede 9000 kisi olmus
    Ne rekorundan bahsediyordunuz yhaa

Çindeki nüfusla sen bir misin?

• Bu kadar acıdan sonra siyasete girmek istemezdim ama yandaş işletmede kaçak işçi çalıştırılmasına ve güvenlik önlemleri bile bile almadılarsa bunun sorumlularından biri başımızdaki adamdır.Bu olaydan sonra biraz düşünün arkadaşlar.Bu işe Allahın takdiri deniliyor.Bu biraz denize tüpsüz dalıp kurtulmayı ummak gibi...
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.