Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.crytek.com

quote:

Orijinalden alıntı: Mikail-

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

250 oldu. Oy verenlerinde hukumetinde Allah belasını versin!

Napsın lan bu adam allahmıki kurtarsın onları?gerizekalı konuşma

allah değil ama bunun önüne geçilebilirdi her boka savunmayın şunları..bu Soma'daki ilk facia değildi.
    Ekim 2013′te bir Araştırma Komisyonu Kurulmasını istediklerini haberleştirmişti. Ancak CHP, MHP ve BDP’nin “Evet” oylarına karşın, AKP’nin “Hayır” oylarıyla önerge reddedilmişti.

Şimdi suç Kimde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 14 Mayıs 2014; 20:01:24 >

• Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    kendini bilmen güzel birşey
  • Adam 100 sene önce atlarla eşeklerle ufak tren vagonlarıyla elektriksiz yapılan maden dönemiyle bugünü karşılaştırıyor bide bu adam ülkeyi yönetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canus -- 14 Mayıs 2014; 20:01:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.

bacın varmı veya kardeşin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

ölenlerin çoğuda muhtelemen akpliydi allah senin belanı versin dicem vermiş zaten tayyip size bela olduğu için halk onu seviyor zaten.

1 sıra asker, 1 sıra polis, 1 sıra korumanın arkasında dolaşan, sokağa inince markete sığınan kişiyle aynı kişi bu değil mi

kaba kuvvet olarak sen bile dövebilirsin ama milyon oldunuz gücünüz yetmedi

Tayyip bize değil sizin gibi müslümanlara bela kuranla bakara Makara kukara diye diye alay eden adamlar tarafından yönetiliyorsunuz

• m.gokmen kullanıcısına yanıt
    seçimlerde ağlıyordum gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

berkan için ağlayan adiler çıkıp nie pretosto yapmıyor lan he????????*

Berkin diyecektin galiba , kafanı soktuğun yerden çıkartıp camdan dışarı bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

24 saat daha dayanin hukumet dusuyorrrrrrrr

76 senede 3000 madenci olmus
    Cinde 1 senede 9000 kisi olmus
    Ne rekorundan bahsediyordunuz yhaa

Çindeki nüfusla sen bir misin?

Biri rekordan bahsediyordu da

Şu durumda bile gülüyorusun. Yazıklar olsun sana.
    Allahın ..... senin yüzölçümünle Çin'in yüzölçümü bir mi? Senin nüfusu 75 milyon iken Çin' in nüfusu 1.35 milyar değil mi? Sen neden bahsediyorsun değişik?

• quote:

Neredeyse her ilde protesto var şuan daha ondan haberin yok
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Video daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Videoda maden ocağının içini görebilirsiniz. Gerçekten çok kötü bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 14 Mayıs 2014; 20:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: ghn

quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

Bu durumda sen ne oluyorsun? Hadi yavrum hadi sen TV'nin başına geç, aç A Haberi, tartışmayı bize bırak.
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

sen napıcaksın liseli. yolları ateşe verip otobüste kız mı öldürüceksin özgürlük adına.

Sen hala konuşuyor musun zibidi. Defol buradan

Olayı gezi parkına bağlamamışsın koç.

Yoksa loading mi

hadi yavrum hadi pkkyla sarılmaya devam edin siz

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

30 bin şehit verdik PKK ya... O zaman neredeydiniz. Birakin lan bu aayakları..

Sen de burda şehide kelle,birkaç Mehmet diyen zihniyeti savun.

Sizde adnan menderesin ASIN.. Özal'ı zehirleyin... Sizin cigerinizi biliyoz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

elin hatunu için kanalları karısı ile beraber ağlama duvarına çeviren boşbakan bir gram gözyaşı dökmedi.Yazık.

araplara ağlarlar anca.Türk olunca normaldir,olur böyle şeyler deyip geçerler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

quote:

Neredeyse her ilde protesto var şuan daha ondan haberin yok

İşte zihniyetiniz, çok güzel iki mesaj ondan alıntıladım, ağır fail olmuşsunuz troller.

Sokağa çıkmasalar hani nerdesiniz bunlarda ölü değilmi, sokağa çıkınca da ölü sevici diyorsunuz, Allah sizi ıslah etsin.
  • ustalık dönemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

Allahtan rahmet dileyip geçin adam tayyipten girmiş çinden çıkmış adam olun bak zaten asabımız bozuk başlarım tayyibede o tipine tükürdügüm kılıçdarada onada diğerinede lan adam olun adam gibi şeyler söyleyin hiçmi kafanız çalışmıyor o soktuğum tayyibi çıkıp açıklama yaptı verilen yönergede somayla ilgili hiçbişey yazmamış chpli millet vekili farklı amaçlarla vermişler o belgeyi ayrıca diyelim seçimi chp kazansaydı mhp kazansaydı bu olay olsaydı gene çıkıp kılıçdaramı sövecektiniz mantıklı olun lan biraz sokacam tayyibede digerlerinede şimdi insanlar ölmüş konuştugunuz kelimelere bak kimisi millet öldü aha şimdi bu olaydan nasıl rant sağlarız diye düşünüyor kimiside hiçbişey olmamış gibi uykusundan kalkmış it oglu it ölü gibi açıklama yapıyor sanki dünyanın öbür ucunda olmuş olay gibi tepkisiz gayet sakin bir açıklama yapıyor izmirli bir kaşar çıkmış demiş olayın zamanlaması yanlış seçimden önce olsaydı ki tayyip kazanmasaydı bu nasıl bir mantık lan kaşara bak şerefsize bak diyorki OLAY SEÇİMDEN ÖNCE OLSAYDIDA BİZ KAZANSAYDIK bunu diyen insanın ben gelmişini geçmişini sülalesini züriyetini

+10000000000000000000000000

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

Vay askerlere bak

Bir şey derdim ama yasalar var halkı askerlikten soğutma falan

edit : asker değilmiş pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 14 Mayıs 2014; 20:11:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

Basından beri AK PARTİYE oy verdim. Daha bir sefer ne yardım ne kömür ne duydum ne gördüm. İhtiyaç sahiplerine yardım yapıyolarsa neden zorunuza gidiyor. Onlara yardım yaparken karşı çıkıyorsun burdan madencilerin ilgili edebiyat yapmaktanda geri kalmıyorsun. Devlet yardım etse menfaat oluyor etmese suçlu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 14 Mayıs 2014; 20:05:03 >

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.