Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canus

Adam 100 sene önce atlarla eşeklerle ufak tren vagonlarıyla elektriksiz yapılan maden dönemiyle bugünü karşılaştırıyor bide bu adam ülkeyi yönetiyor.

Anlayana sivrisinek saz boşver başa gelmeyince anlasılmaz. Somada 70% AKPydi. Ben merak ediyorum ne olacak. İnsanlar ders cıkartacak mı? Hani ölüm de ders olmazsa?

• quote:

Orijinalden alıntı: caractare

quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

quote:

quote:

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

30 bin şehit verdik PKK ya... O zaman neredeydiniz. Birakin lan bu aayakları..

Ben şırnakta askerdeydim sen nerdeydin!! pkk sayenizde rahar rahat sokakta artık! ayrıca bırak bu çakma nickleri esas nickinle gel karşıma korkak terbiyesiz

Lan hoduk ben sirnak hakkari d.bakir her yerde görev yaptim. Senin gibi 15 ay ddeğil 4 sene. Gidin kumda oynayin

Sınırda teröristler davul zurna ile karşılığında ve tayyip diyarbakırda teröristler ile kol kola olduğunda ne hissettin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

quote:

quote:

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

30 bin şehit verdik PKK ya... O zaman neredeydiniz. Birakin lan bu aayakları..

Sen de burda şehide kelle,birkaç Mehmet diyen zihniyeti savun.

Sizde adnan menderesin ASIN.. Özal'ı zehirleyin... Sizin cigerinizi biliyoz...

Başbakanın ağzıyla konuşma bana,kendi fikrin varsa söyle yoksa sus otur yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Ne siyaseti hala ya! Dua edin sadece dua!

İsimiz dua ya kaldıysa yandı bizim memleket her felakette dua dua nereye kadar?. Tovbeya gunaha gircem simdi. Tamam dua edelimde gercekleride görelim

Adam haklı.Siyaset yapmayın ya orda belki 500 kişi öldü hala chp akp böööö diyorsunuz ya yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

quote:

O işçilerin aileleri her gün dua etmiyor muydu onlar için, amerikadaki gavur işçiler neden ölmüyor.

Belki de artık bizim dualarımız neden kabul olmuyor, neyi yanlış yapıyoruz, suç kimde, neden bu kadar işçi ölüyor demeliyiz, zaten bu güne kadar çok dua etmedik mi ?

Gereken yapılmasın demedim. İnsanların kanı üzerinden siyaset yapanlar var. Bazıları insanı, insanlığından utandıracak şeyler yazmış konuya. Onlara tepki olarak yazdım. Bu olay için dua edebiliriz artık bir vatandaş olarak. Gelecek için gereken yapılır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

250 oldu. Oy verenlerinde hukumetinde Allah belasını versin!

ölenlerin çoğuda muhtelemen akpliydi allah senin belanı versin dicem vermiş zaten tayyip size bela olduğu için halk onu seviyor zaten.

1 sıra asker, 1 sıra polis, 1 sıra korumanın arkasında dolaşan, sokağa inince markete sığınan kişiyle aynı kişi bu değil mi

kaba kuvvet olarak sen bile dövebilirsin ama milyon oldunuz gücünüz yetmedi

bu zatın taraftarları %43 ile soma'yı kazanmış diye görüyorum, o milyonları deviren kalabalıktan hiç kimse mi protestolara karşı çıkmaya gitmemiş ne kadar garip.peki bu zat neden korkuyor oradaki halktan, sayısız koruması, polisi varken elinde neden sığınma derdine düşüyor, acaba ölümlerin sorumlusu olduğunu mu düşünmüş olabilir mi bir an ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Bu ülke ağaç sevgisi diye polisi şehiteden her yeri yakanyikan kkomünistlerin ülkesi...

• senseman62 kullanıcısına yanıt
    Başbakan o önergeyi istettim okudum,başlığı dışında hiç bir yerinde Soma ile ilgili bir şey yok diye açıklama yapmıştı.. Daha ne diyelim ki yazılı ve görsel belge var hala neyin savunucusu bu insanlar anlamak güç. Bir yalana bir yalancıya inanmakta ısrarlılar!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

berkan için ağlayan adiler çıkıp nie pretosto yapmıyor lan he????????*

Neredeyse her ilde protesto var şuan daha ondan haberin yok

İşte zihniyetiniz, çok güzel iki mesaj ondan alıntıladım, ağır fail olmuşsunuz troller.

Sokağa çıkmasalar hani nerdesiniz bunlarda ölü değilmi, sokağa çıkınca da ölü sevici diyorsunuz, Allah sizi ıslah etsin.

hay ağzına sağlık, bunlar bir şeyler bulur yine de eylemcilere faiz lobisi para yatırdı vs vs

• caractare C kullanıcısına yanıt
    şu konuya cahil cahil konuşmak için üye olmuşsun birde işsiz herif

çiftçi milletin efendisidir diyen bir lider yerine çiftçiye ananıda al git diyen bir ruh hastasını savunuyorsun
  • Türkiye gerçeklerinden birisi.

Bu ülke böyle, işçi emekçi değer görmez.

Haberlere bakıyorum, olayda ne hükümet'in, sorumlu bakanların, ne de sorumlu firma ve şahısların isimleri anılmıyor.

Şimdi böyle üzülüyoruz, peki hangimiz işçi hakları için kılını kıpırdattı ? Aramızda çok az cesur insan varsa belki onlar yapmıştır. Bir daha olacak felakete kadar iki gün sonra bunları unutacağız.

Ben böyle olaylara üzülüyorum ama açık konuşmak gerekirse artık sadece haber olarak bakıyorum çünkü diğer türlü utanıyorum. Hepimiz korkuyoruz, korkağız, sesimiz çıkmıyor.

Bu ülkede yazılı olmayan kurallar vardır. Bu işçilerin sözde hakları var, sadece onların değil, her gün alışveriş yaptığınız marketteki çalışan insanlar, benzin istasyonları vb yerlerde çalışan her insan için geçerli bu durum.

Oradaki işçilerin ihmalleri bildiklerini ama açıklamamaları için her gün tehdit edildiklerini adım gibi biliyorum.

Yazılı olmayan kurallar demiştik değil mi ? Aranızda şimdi söyleyeceklerimi belki yaşayanlar vardır, yaşamasalar bile yaşayacaklar !!!

Bugün eylemde yakalanırsın, karakola gidersin, orada işkence uygularlar, yasalar seni sadece yazılı olarak korur, tehdit edilirsin, sesini çıkaramazsın. Askere gidersin, üç beş kendini bilmez rütbeli sana hakaret eder, şiddet uygular. Yasalar seni yine korur ama tehdit edilirsin, sesin çıkamaz. Cephane patlamasını hatırlayan var mı ? Bol yıldızlı haysiyetsizlerden hangisi ceza aldı ? Gencecik canlar gitmişti, kaç tanesi '' evet bu çocuklar bana emanetti'' deyip onuruyla, namusuyla istifa etti ? 15 yaşında çocuk 16 kilo yaşam mücadelesi verirken hangi bakan, vali namuslu davranıp istifa etti ?

Bu ülkede gücü elinde tutan her kurum rezildir. İnsanın değeri yoktur. Bu sebepten dolayı istifa falan beklemiyorum, sizler de beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Başbakan o önergeyi istettim okudum,başlığı dışında hiç bir yerinde Soma ile ilgili bir şey yok diye açıklama yapmıştı.. Daha ne diyelim ki yazılı ve görsel belge var hala neyin savunucusu bu insanlar anlamak güç. Bir yalana bir yalancıya inanmakta ısrarlılar!

al buyur oku

http://www2.tbmm.gov.tr/d24/10/10-252460gen.pdf
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Schraderbrau

@windows1907

Ateistlerin yaptığı icatları kullanmazsan sevinirim Ortalık sana kalsa nolacak çok merak ediyorum

Sen de müslümanların yaptığı hiçbir halttan yararlanma,mesela müslüman birinin yaptığı döneri,iskenderi,kebabı yeme.Kısacası müslümanın parmağı olduğu hiçbir halttan yararlanma.Mantığını sevdiğim

bu adam şuursuz barzonun teki. adam müslümanları savunurken bile icatlarına halt diyor! komedisiniz! ne icadı varmış verdiği örnekte döner vay anasını döner olmasa nasıl yaşayacağız!

insanın temel ihtiyaçlarının başında en önce yemek gelir,şimdi sen müslümanların yaptığı dönerleri,iskenderleri,kebabları götürürken ne güzel yapmışsın be müslüman usta diyormusun.Ya da bunu müslüman yapmış,yemiyim diye düşünüyormusun.Düşünmüyorsan,düşün derim.

Birader kusura bakmada sen cok boş adamsın ya döner diyor

Windows diye nicki var Windows'u yaratan Bill Gates bile ateist nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 14 Mayıs 2014; 20:07:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

O işçilerin aileleri her gün dua etmiyor muydu onlar için, amerikadaki gavur işçiler neden ölmüyor.

Belki de artık bizim dualarımız neden kabul olmuyor, neyi yanlış yapıyoruz, suç kimde, neden bu kadar işçi ölüyor demeliyiz, zaten bu güne kadar çok dua etmedik mi ?

Gereken yapılmasın demedim. İnsanların kanı üzerinden siyaset yapanlar var. Bazıları insanı, insanlığından utandıracak şeyler yazmış konuya. Onlara tepki olarak yazdım. Bu olay için dua edebiliriz artık bir vatandaş olarak. Gelecek için gereken yapılır zaten.

Bunlar dua bilmez ki... Beddua diz boyu.. Allah da onlara tayyip belasını verdi iste...

• Başbakan müşaviri Somalı birine tekme atmış.Yeni Türkiye bu olmalı herhalde?
  • Arkadaşlar konudaki kansız trolleri kaale alıp kendinizi yormayın boşuna bloklayıp geçin.İnsanın sinirini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar.
  • Bu konuda bile kahkaha atıp ortamı kahvehaneye çeviren var. bu ölen işçilerin yakınlarını anlayabilmek için illa ki çevremizdekilerinde mi aynı kaderi paylaşması gerekiyor. Biraz empati yapın ve insan gibi parti tartışmasına girmeden sadece olay üzerinden sohbetinizi yapın!!!

• Su konuyu mahfedip salak salak sırıtanlar Allah belanızı versin diyeceğim ama belli ki vermiş
    Yerin dibinde yok yeriniz sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HllHld

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ustad-kun

quote:

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Ölü sevici ateistlerin bismillah yazısı üzerinden Allahın yokluğunu kanıtlama çabaları

Ben binanın başına çıkıyım,bismillah diyip atlayıp,Allah beni kurtarsın,olacak iş mi

Şu felsefe fakiri ateistlere biri felsefe dersi versin,iyice zıvanadan çıktı bu nihilist ölü seviciler

İroni yapıyorsun diyeceğim de ironi zekâ işidir. Bir durumu beğenmekten çıkardığın şeye bak.

nihilist,materyalist,ateist ahlaklı inkarcı arkadaşlarımız bir bir damlıyor,şimdi onlar ölen işçilerimiz için mum yakacak ve onları ölümsüz ilan edecek.Ne kadar kutsal birşey değil mi ?

Milletin inanci sana mi kaldi ya

ateizm eleştirilmesi gereken karanlık bir felsefi yaklaşımdır.
    Hem nihilist olup,hem vicdan geyiği yapılmaz,yapılamaz.
    Onlara göre ölenler hiçliğe gitmiş atomlardan fazlası değil

Yarım yamalak bilgiyle gelmiş burda konuşuyorsun, her ateist olan nihilist olmak zorunda mı ? Sen insanların görüşlerine hakaret ediyorsun, bazılarıda gelir din eleştirilmesi gereken bir kavramdır, din yüzünden milyonlarca insan öldü ve ölüyor diyebilir sana, sen kendi kitabını oku önce, orda diyor başkalarının inançlarına hakaret etmeyin onlarda gelir hadleri olmayarak bize küfrederler diye, sen önce okuduğun kitabı uygula, sana mı kaldı milletin ateistliği, deistliği ?

her ateist nihilisttir,sadece nihilist olduğunu inkar ederek kendini kandırıp,içini soğutur.Ateistlere göre insan tesadüf sonucu,atomlardan oluşan organizmadan fazlası değildir.

Ol, ol demesiyle insan yaratan bir tanrıdan çok daha mantıklı

gülme efekti hoş olmamış

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.