Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caractare

quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

quote:

quote:

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

30 bin şehit verdik PKK ya... O zaman neredeydiniz. Birakin lan bu aayakları..

Ben şırnakta askerdeydim sen nerdeydin!! pkk sayenizde rahar rahat sokakta artık! ayrıca bırak bu çakma nickleri esas nickinle gel karşıma korkak terbiyesiz

Lan hoduk ben sirnak hakkari d.bakir her yerde görev yaptim. Senin gibi 15 ay ddeğil 4 sene. Gidin kumda oynayin

eminim öyledir klavye delikanlısı senin gibi korkaklar anca paralı yapar askerliği daha nickini saklıyorsun dahada cevap yazma yemin ederim ne yapar eder gerkirse yarın savcılıktan hakaret etti diye suç duyurusu yapar bulurum seni hödük neymiş gösteririm sana!

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Bu Millet gün gelir bunun hesabını sorar. Türk Milleti hiç bir devir de bu tür baskılara boyun eğmedi eğmeyecek.
  • jeodempp kullanıcısına yanıt
    özel harekat değil mi o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

Vay askerlere bak

Bir şey derdim ama yasalar var halkı askerlikten soğutma falan

polis o özel harekat polisi
    bizimkilerin kamuflajı farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

250 oldu. Oy verenlerinde hukumetinde Allah belasını versin!

Oluler uzerinden siyaset yapani Allah ne yapsin ? Yazik gunah size sanki senin dusuncendeki insan hukumette olsa bu facia yasanmayacakti

Yaşanır mıydı yaşanmaz mıydı Allah bilir. Ancak ''bizim'' zihniyetimizden birisi çıkmış 20 gün önce bu maden ocağı ile ilgili önerge vermiş. ''Sizin'' düşüncenizdekiler ne yapmış? Reddetmiş. Yani ''bizim'' düşüncemizdekiler başta olsaydı belki de olmazdı bu facia.

Peki onergeyi veren kisinin konusmasini izledinmi onerge sorusunu verirken ? Adamin derdi maden degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortalık karışsın insanlar ölsün sokaklar yağmalansın herşey olsun yeterki hükümet düşsün isteyenler burda kendini belli ediyor. Herkes gariban sever yardımsever şair söz yazarı oldu birden. Aynı şahıslar gerçek hayattada maden işçisi diye küçük görüp kale almazlar. Bunlar böyle kansız işte. O kadar maaşlarından haberdardınız madem neden çıkarıp cebinizden para vermediniz ? Hadi 200 kişi birden öldü çıkın sokaklara yağmalayın ülkeyi nede olsa siz Atatürkün askerlerisiniz size herşey serbest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: Alter Bridge

Basından beri AK PARTİYE oy verdim. Daha bir sefer ne yardım ne kömür ne duydum ne gördüm. İhtiyaç sahiplerine yardım yapıyolarsa neden zorunuza gidiyor. Onlara yardım yaparken karşı çıkıyorsun burdan madencilerin ilgili edebiyat yapmaktanda geri kalmıyorsun. Devlet yardım etse menfaat oluyor etmese suçlu oluyor.

İhtiyac sahiplerine tabiki yardım yapılsın. Ama her zaman yapılsın. Samimi olsunlar. Hep nedense seçim arifesine denk geliyor bu yardımlar. Objektif ve samimi olmak cok önemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Sen görme zaten ne kaybedersin Almanya'da son 10 yılda 10 kişiden fazla maden işçisi ölmemiş. Bizde nasıl durum sence? Peki Allah Almanları seviyor da bizi mi sevmiyor? Türklerin kaderi mi ölmek? Almanlar müslüman mı ki?

Bir dakika müslüman olan biziz ama tevekkülden kıçımız yırtılacak. Kader, iş kazasıdır olur demekten önlem almıyoruz.

• quote:

quote:

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

30 bin şehit verdik PKK ya... O zaman neredeydiniz. Birakin lan bu aayakları..

Şimdi şu anda pkk'yla askerle ne alakası var durumun? hadi onu da geçtim o zaman nerde olduğumuzu ne dediğimizi nerden biliyosun? Nasıl iğrenç insanlarsınız ülkeyi sözde yöneten bir avuç lavuğu savunmak için kırk takla atıyorsunuz. Allah ıslah etsin sizi.
  • İçim acıyor. Canım yaniyor. Allah sabir versin kalanlara. Allah rahmet eylesin göçüp gidenlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

berkan için ağlayan adiler çıkıp nie pretosto yapmıyor lan he????????*

Beyinsizsiniz,protesto olsa kendilerine pay çıkartıyorlar dersiniz olmayınca da böyle trollük yapıyorsunuz.

Al buda güzel bir kapak olsun sana.

Şu an istiklal'de binlerce insan protesto ediyor ve yine polis saldırıyor ? Ama vandalız dimi ?

• Yeni başlayan 1300! diğerleri 1800 TL alıyorlarmış 1800 tl nedir lan elin polisi 2 bin küsür alıyor halkını dövüyor.
  • akpartili müslumanlar tanrının gerçek butunluğunu bilmiyor sadece allah diyor allah diye bişey yok
  • quote:

quote:

Vay askerlere bak

Polis o asker değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu arkadaşlar,kardeşlerim yapmayın etmeyin.Nedir bu kavga,kin,nefret.Ulan bizler Çanakkalede bu yüce vatanımızın bir karış toprağı uğruna göznü kırpmadan şehit olmuş yiğitlerin torunlarıyız.Kendinize gelin yeter be akp-chp savaşını bir kenara bırakın.Eyyyy TÜRK dostunu da,düşlmanını da bil artık. Şu halimizi gören bölücüler yeminle zil takıp oynuyolardır şimdi.Yerter bırakın şu kavgayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Başbakan müşaviri Somalı birine tekme atmış.Yeni Türkiye bu olmalı herhalde?

Eli ayağı felç olsun vuranın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

TÜRKİYEmizin başı sağolsun.Ayrıca da yazıklar olsun bizlere ki bugün de bile birlik ve beraberliği beceremiyoruz.Yazık çok yazık...

Birlik ve beraberlik ortamı " %50 yi evinde zor tutuyorum " dendiğinde bozuldu.

Birlik beraberlik senin gibilerin dükkanımızı yağmaladığı zaman bitti.

Bu durumda rahatça , içine sindirerek yaşayabiliyormusun ?

Tabiki yaşamıyorum nasıl bu kadar canın kaybına sessiz kalınabilir ihmal araştırılsın sorumlulara gereken cezalar verilsin.
    Ancak neden insanların acıları üzerinden siyaseti karıştırıp birilerin rant peşinde koşuyor mevzu bu.
    Tartışmak istemiyorum çünkü insanlar acılı o yüzden lütfen tartışma çıkarıcak şeyler yazmasın hiç kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: pc_fanboy

Şeytan aşkına neden hristiyanlığı sevmiyorsunuz butun belalar o yuzden oluyor

sevdir git trolüğünü başka yerde yap
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Okuduğum ve paylaştığın videoyu izlediğim için yazdım zaten. Körü körüne hala koyunluk yapanlara itafen
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Bu Millet gün gelir bunun hesabını sorar. Türk Milleti hiç bir devir de bu tür baskılara boyun eğmedi eğmeyecek.

quote:

Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad

quote:

quote:

Vay askerlere bak

polis o özel harekat polisi
    bizimkilerin kamuflajı farklı

takım elbiseli Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.