Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda olması gereken çağrı gelmiş: disk, kesk, tmmob ve ttb iş bırakma ve bir dizi eylem kararı almış

http://imgur.com/J0129VR
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• Şu zor günde bile tek parça olamıyoruz. Yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

250 oldu. Oy verenlerinde hukumetinde Allah belasını versin!

Oluler uzerinden siyaset yapani Allah ne yapsin ? Yazik gunah size sanki senin dusuncendeki insan hukumette olsa bu facia yasanmayacakti

Yaşanır mıydı yaşanmaz mıydı Allah bilir. Ancak ''bizim'' zihniyetimizden birisi çıkmış 20 gün önce bu maden ocağı ile ilgili önerge vermiş. ''Sizin'' düşüncenizdekiler ne yapmış? Reddetmiş. Yani ''bizim'' düşüncemizdekiler başta olsaydı belki de olmazdı bu facia.

Sizin başınızdakiler madenlerdekini umursadıkları için vermediler o önergeyi, maksatları "hem iyi birşey yapıyormuş gibi görünelim hem de gündemi değiştirmeye çalışalım, meclisi meşgul edelim de AKP'nin vereceği önerge sayısı azalsın" dı. Şimdiye kadar madenlerde kimse ölmemiş mi? O başınızdakiler şimdiye kadar nerdeymiş? Yazık, çok yazık bir durumdasınız. Orda 250 kişi ölmüş siz hala siyaset yapın.

Ekleme:
    CHP Somadaki olayı kendi çıkarmış bile olabilir, sadece biz dedik dinlemediniz bak şimdi ne oldu? demek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 14 Mayıs 2014; 20:20:15 >

• YATACAK YERLERİ YOK BUNLARIN!

Foto: Soma'da yakınlarını kaybeden vatandaş Başbakan'ın korumaları tarafından dövüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaero -- 14 Mayıs 2014; 22:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

quote:

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

cidden zavallısın. nasıl bir tip olduğumu anlaman için soyluyorum fikirtepede yaşıyorum ama bu kadar saçma bir sebepten senin gibi fındık beyinliyi oradan oraya vurmaya değmez samimi söylüyorum.

• Bekleyen aileler artık öldüklerini kabullenmiş resmen "ölüsü de olsa bekliyoruz işte daha" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 14 Mayıs 2014; 20:19:01 >
  • Ulkemiz su halde iken siyaset yapanlara ne demeli rant pesinde kosan sov amacli televizyona cikanlara ne demeli burda simdi siyasetmi yapmali yoksa somadan aldigimiz bilgilerimi paylasmaliyiZ
  • Bir avuç kömür için bir ömür verenler... yedi kelime ama anlamı yediyüz kelimeden fazla içim kan ağlıyor televizyon seyredemiyorum kahroluyorum emekçi kardeşlerim ruhunuz şad olsun ...
  • Bugün Türkiye de Nükleer Santral felaketi yaşansa, bundan daha farklı bir tepki olacağını sanmıyorum. Çünkü Nükleer Santral Kazalarında bir anda 230 kişi hayatını kaybetmiyor. Hatta 5-10 yıl hiç bir insanın hayatını kaybetmediği bile oluyor. 10 yıl sonra toplu ölümler başlıyor ve bir nesil hatta yeni doğacak nesilde yok olmaya başlıyor. Bir ülkenin o bölgesi komple haritadan siliniyor. 100 yıl civarı insan giremiyor o bölgeye, çevresinden çıkan gıdalar tüketilemiyor.

Demek istediğim, Nükleer Santral felaketi veya Nükleer Sızıntısı yaşansa, ilk 5-10 yıl kimse ölmeyeceği için, bizim milletin durumun ciddiyetini fark etmesi 20-30 yılı bulur.

Ülkenin başbakanı çıkar ve şunu der; Evet, Nükleer Santral kazası yaşadık ama gördünüz gibi can kayıpsız atlattık milletim rahat olsun der. Bizim millette yer bunu, açıklama yapanı alkışlar. Çünkü Nükleer Santral kazalarında genelde o anda kimse hayatını kaybetmez. Bu yüzden, milletimiz de gereken tepkiyi göstermez. Çünkü, ihmaller sonucu, bir anda 232 kişinin hayatını kaybettiği maden kazasında bile tepki göstermiyor milletimiz.

SOMA Holding ve alt şirketi SOMA Kömür İşletmeleri A.Ş.' ye devlet el koyacak mı, şirketin ve yöneticilerin bu işi yapabilir lisansını elinden alacak mı hep birlikte göreceğiz. Hatta bu denetim den sorumlu bakanlığın bakanının ve yardımcısının istifa etmesi gerekir. Bakanlık mevkisinin ve bu işin usulü budur. Bu ihmallerden baş sorumlu, ilgili bakan ve bakan yardımcısıdır. Milletimiz, bu holding' in faaliyetlerini sürdürmesine ve ilgili bakanın görevine devam etmesine bile tepki göstermeyecek. Bundan adım gibi eminim. O yüzden, olası bir Nükleer Santral kazasında yapılacak açıklamalar da en fazla bu şekilde olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Şu zor günde bile tek parça olamıyoruz. Yazık.

Toplum hiç bu kadar ayrıştırılmamıştı/ötekileşmemişti bunlar bir bakıma bakanların umursamaz kendi tabanlarına karşı tribüne oynamaları.
  • GÜLME EFEKTİ KOYMAYIN

GÜLME EFEKTİ KOYMAYIN

• quote:

Orijinalden alıntı: caractare

quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

quote:

quote:

quote:

quote:

buraya gelmiş halen hükümeti savunanlar cidden defolun gidin milletin ağzı burnunda utanmadan birde bugün o saçma dehşet verici aşağılıkça açıklama yapan adamı savunuyorsunuz

30 bin şehit verdik PKK ya... O zaman neredeydiniz. Birakin lan bu aayakları..

Ben şırnakta askerdeydim sen nerdeydin!! pkk sayenizde rahar rahat sokakta artık! ayrıca bırak bu çakma nickleri esas nickinle gel karşıma korkak terbiyesiz

Lan hoduk ben sirnak hakkari d.bakir her yerde görev yaptim. Senin gibi 15 ay ddeğil 4 sene. Gidin kumda oynayin

eminim öyledir klavye delikanlısı senin gibi korkaklar anca paralı yapar askerliği daha nickini saklıyorsun dahada cevap yazma yemin ederim ne yapar eder gerkirse yarın savcılıktan hakaret etti diye suç duyurusu yapar bulurum seni hödük neymiş gösteririm sana!

He yaw hee.... Bitmicek yoksa....

Berkin için çıktık şehitlere neden çıkmadınız dediniz onada çıktık
    Madenciler şehit oldu neden çıkmadınız dediniz yine çıktık
    Be hey dürzü bir kere de siz çıkın da bu düzen bozuk diyin,kral çıplak diyin

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

Malesef o vefat eden işçi yakınını tekmeleyen koruma değil... Başkbakanlık müşaviri

https://twitter.com/YusufYerkel

• quote:

Orijinalden alıntı: pc_fanboy

Ölenlere okadar üzülmedim hepsi kapalı faşormen dinciler

Fake hesap açmış ilkokullu işte.

• Hiç kimse sorumluluk almayacak, hiç kimse istifa etmeyecek, hiç kimse yargılanmayacak ya ona üzülüyor insan. Bir zamanlar onur diye bir şey vardı bu memlekette.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

cidden zavallısın. nasıl bir tip olduğumu anlaman için soyluyorum fikirtepede yaşıyorum ama bu kadar saçma bir sebepten senin gibi fındık beyinliyi oradan oraya vurmaya değmez samimi söylüyorum.

Yemiyorsa noktalıda olsa küfür yazmayacaksın.

• Ülkemin acı gerçeği. En az bu facia kadar elim olan şey birkaç hafta içinde bu olay olmamış gibi davranılacak. kimse hatırlamıyacak kimse konuşmayacak herzaman olduğu gibi. Bu Faciadan sorumlular da oturdukları koltuklarda oturmaya devam edecekler, ellerini kollarını sallaya sallaya gezecekler. tıpkı olay hiç yaşanmamış gibi.
  • Arkadaşlar ayıptır..Girmeyin siyasete herkesin sınavı bi gun zaten Allah'la..Siyasete girince ne ölen geri gelir nede o kadar insanin acısı diner..herkes o kadar cok gergin ki zaten tutupta su konuda siyaset yapıp konuyu baltalamayın cok iyi siyaset biliyorsanız gidin siyaset bilimi okuyun millet vekili olun..Ama ölen adamın arkasından edebiyat yapmayın yazıktır gunahtır..

Madem AKP'li arkadaşlar bu kadar din ve ahlak bilgisi veriyosunuz ve bunu cok iyi biliyorsanız 1 Fatiha okuyun...
    Madem CHP'li arkadaşlar bu kadar üzülüyosunuz bu kadar sokaklara dusuyosunuz zahmet olmassa sizlerde 1 Fatiha okuyun..
    Bu olayda taraf tutucağınıza 2 dakika sadece 2 dakika birliktelik beraberlikte 1 Fatiha okuyunda ölen onca insan günahida sevabida boynuna yattıkları yerden cıkarılıp ailelerine verilebilsinlerki colugu cocugu eşi ailesi anası babası en azından mezarının başına 2 çiçek dikebilsin..bırakın siyaseti..biz türk milleti aptal olmaktan baska hiç bisey yapmadık bu zamana kadar..Futbolu siyaseti bi bitmediniz ulan ne ölüye saygınız var ne diriye.. sizin kalıbınıza..

• quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

bacagın kopsun

Hiç mi vicdan yok arkadaş bu nedir nasıl bir insanlıktır.. Gavura vurur gibi vuruyor şerefsiz.

Tasmasını tutanın karakterinde bir tip! İnsanın en aşağılık hali, yerdeki ayakta olsa pantolonuna kuru temizlemeci arar böyleleri!

• CNN'de kurtarma çalışmalarına da katılan bir madenci içeride 200-250 tane daha ölü var dedi..
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.