Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ateş düştüğü yeri yakar, ne kadar doğru bir deyiş olduğunu kanıtlıyor konuya yazan arkadaşlar. Orda can veren kardeşlerimizin geride bıraktıkları ailelerin halini düşünüp empati bile kuramıyoruz, hala hırgür o şunu dedi bu bunu dedi sen şöylesin bu böyle. Hepimiz aynı gemideyiz ama farkında değiliz, huzursuzluk karmaşa algıda bozukluk ötekileştirme iteleme kakalama yalan dolan ne kadar olumsuzluk varsa tamamı bizde şurada yazılanları okudukça aynı ülkede yaşadığımızdan kuşku duymaya başladım. Bir farkındalık oluşturmak sorunlara dikkat çekmek için ne gerekse yapalım iş bırakalım, yavaşlatalım, protesto edelim ama yakmadan yıkmadan poşularla değil alnımızın akıyla marjinallere bırakmadan meydanları haykıralım, bu ülke bizim kimsenin kimseye şuraya gidin buraya gidin demeye hakkı yok aşağılamaya hakarete hakkı yok, çünkü bunlar aramızdaki uçurumu dahada büyütüyor. Şimdi farlılıkları kenara bırakıp birlik olma zamanı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

quote:

Orijinalden alıntı: FrknD.

Chp li vekilin önergesinden 20 gün sonra ilginç ...

+1

evet evet nası düşünemediiik.. kesin trafoya chp li bi kedi gönderdiler...geçen kafama kuş pisledi "ulan chp" dedim yine yaptın yapacağını...
  • madenin her köşesine yangın söndürme topları konulsaydı ve asansörün çalışmasını sağlayacak ikinci bir elektrik hattı veya jenaratör olsaydı bu kadar kişi ölmezdi. hiç değilse şu yangın söndürme toplarını patlayabilecek şeylerin etrafına koymaları lazım. trafo olur benzin deposu olur vs

alın bu videoyu izleyin ortalarına doğru küçük bir trafonun içine ateş yakıyorlar ve içinde bulunan top patlayarak ateşi söndürüyor. bu toplar internette tanesi 200 liraya satılıyor o trafoya 5 tane koysalardı bundan 1000 liraya karşılık 300 kişi yaşıyor olurdu.

http://www.vidivodo.com/video/yangin-sonduren-top/600101

veya şu videoya bakın adam bildiğin dolabın içinde ateş yakıyor ama bu toplar sayesinde kısa sürede dolabın içinde yangın sönüyor.

• Siyaset yapmayalım öyle mi ? Hiç sesimizi çıkarmayalım isterseniz ? Hiç konuşmayalım ? Kader deyip geçelim ? Bu kadar basit mi her şey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

quote:

Orijinalden alıntı: caractare

dagdaki çobanlar oyumuz bir mi diye anadolu insanını küçümseyen sırtlanlar..
    şimdi sözüm ona o garibanlara sahip çıkıyor..somada ölenler size göre çoban.. keko...
    ne olduda anadolu insanına böyle sarıldınız.. menfaat dünyası değilmi.. çobanlara işiniz düştü..

işte siz bu kadar ŞEREFSİZ siniz...

Önemli ayrıntı

+1 HELAL OLSUN SANA. bunlar öyle işte işleri geldiği gibi
  • Allah rahmet eylesin , yakınlarına sabır versin ...

Aslında işi siyaseten yargılamayacaktım . Sadece ölenlere baş sağlığı ve yakınlara sabırlar dileyecektim .

Velhasıl ı bir açıklama sinsilesi ; " Madencilerin kaderi bu . " Öyle üzüldüm ki bu lafa . Keza bu lafa destek veren insanlara da o kadar kırgınım ki . Empati kurun ; ya bizim Babamız yada abimiz kardeşimiz orada çalışan olsaydı ve ölseydi ? (Allah korusun) Hiç sanmıyorum ki susup halen desteğe devam edin . Bir kaç resim var çok beğendim . Paylaşmak istedim . Acının resimlerini ...
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

senin gibi embesiller işte zekayla çözemediği işi fizikle çözmeye çalışır

Önce o profil resmini kaldır.

Profil resmi mesaj uyumsuzluğunda son nokta.

Bari değerli bir şahsiyetin resmi profilinde iken hakaret içerikli kelime kullanma.

Anlarsan tabiki.

istediğim resmi kullanırım istediğim kadarda küfür ederim sana mı kaldı benim ne yapacağım git sen birileriyle kavga falan et hadi yol al

Kullanamazsın o insanın tırnağı bile olamazsın.

O resimdeki olan Lider küfür ederek değil mücadele ederek bu Vatan'ı kurtardı.

İşine bakıyorsun bu mesaja cevap yazmıyorsun.

lan dallama adamın küfür edip etmediğini nerden biliyorsun özel hayatında ayrıca ben vatanı kurtarmaya falanda çalışmıyorum siktir git sinirmi bozma köpek

İllaki biri çıkıyor

avcılar yazıyor profilinde yiyorsa çekmeköye kadar gel madem delikanlısın.

Yüzümede aynısını söyle.

Nerden biliyorsun küfür ettiğini herkesi sen mi sandın.

Oturduğun yerden ahkam kesme

Yiyorsa geleceksin yada geleceksiniz burda bu işi çözeceğiz.

İster teke tek istersen tüm sülalen gelsin.

Ulan sabahtan beri milleti ayagina cagiriyosun yok çekmekoy cartcurt DELIKANLIYSAN o kadar Gungorene gel teke teki sulaleyi gostereyim sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanımızı seviyorum, saflığını , temizliğini seviyorum, elleri - yüzleri kapkara olsa da içinin hep saf, hep tertemiz oluşunu seviyorum.

zehirden kılpayı kurtulmuş, ölmekten kılpayı kurtulmuş ama ambulans sedyesini kirletmemek için çizmelerini çıkartmak isteyen saflığını seviyorum ,

ama içim kan ağlıyor..

çünkü bu saflığı kullanarak onu kirletenler var, maden veya kömür tozuyla değil bu kirlilik. Gerektiğinde güzel dinimizi bile siyasetlerine alet ederek iktidarda dilediğini yapan ama halkımı değil kendi çıkarlarını koruyan iktidarlar kirletiyor onları ve memleketimi.. bu iktidarları sevemiyorum..

ve para için onların yalakalarını sevemiyorum, iktidara yaranmak için işçisinin yemek kartlarını toplayıp onları zorla mesai saatinde mitinglere taşıyan şirketleri , bu sayede denetimlerden kolayca yırtarak tasarruf adı altında güvenlikten önlemlerinden fedakarlık eden şirketleri , karlılığı insan hayatınından önemli tutan şirketleri sevemiyorum..

bir daha yaşanmaması dileği ile , ne ölümler , ne de çıkarcı - bencil - pişkin - vurdumduymaz iktidarlar... güzel memleketim ve güzel insanlarına layık değil bunlar...

• Dünya liderinden 3 dakika markete nasıl kaçılır dersleri..
    http://webtv.radikal.com.tr/turkiye/7664/somada-erdogana-sert-tepki.aspx

Sen insanları ezip aşağılarsan işte böyle 5 liralık plastik sandalye üstünden bulursun kendini..Bunlar daha iyi günlerin..

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 14 Mayıs 2014; 21:08:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akrok

quote:

quote:

+1

evet evet nası düşünemediiik.. kesin trafoya chp li bi kedi gönderdiler...geçen kafama kuş pisledi "ulan chp" dedim yine yaptın yapacağını...

• Arkadaşlar şu yalçının denen provokatöre cevap vermekle uğraşmayın.Sizce sizin yazdıklarınızı anlayabilecek kapasitede bir insan mı ki cevap vermeye devam ediyorsunuz bloklayın kafanız rahat olsun en azından.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Mayıs 2014; 21:09:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

her boka eceli kaderi sokmasanız olmuyor dimi ? siktir gir 7. kattan atla geber kader ecel olsun. Koydum gerizekalıları... 500 kişinin eceli aynı güne nasıl denk geliyor ? bide neden hep bu ecel kader denen zıkkım fakiri fukarayı vuruyor ? yemin ediyorum beyni yıkanmış geri zekalısınız hepiniz.

geri zekalı sensin.. sen eceli anlayamacak kadar geri zekalısın. Allah sana o lutfu vermemiş. seviyesiz..

Sende bi ihmal ilgisizlik sonucu geberirsin umarım da ağlayan anana babana eceli gelmiş sağlık olsun derler inşallah.. Senden daha inançlı daha ibadetli bi insanım rahat ol. Hepinizin hatasının ayıbının kapatmanın yolu kader ecel olmuş.. Buldunuz malzemeyi kullanın bakalım.. Beyinsiz varlıklar..

inançlı insan beddua etmez. onu başka yerde anlat... inançlıyım derken hristiyan falansan bilemem tabi...hakaretlerini aynen iade ediyorum hatta x 2....by

Senin gibi her türlü ihmale dini kullananlara ne demeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: Steso

20 değil 4 kişi ölmüş. yaralı sayisi 20

Hayır 20 kişi öldü bunu akpli biri açıkladı.

Keşke sayı bu kadarla kalsaydı hiç artmasaydı :(

Biz de bir tanıdığımızı kaybettik
  • quote:

Ikinci bu 24 ekimde yine konusma yapti kadin madeni kontrol edin diye. Artik kimin madeniyse birinin cebineymis o rant ilginc...

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Ana sayfada 29 Nisan tarihli TBMM Twitter Sayfasından alınan tweetleri gördüm de kafam allak bullak oldu. Hayır anlamıyorum bu siyasi bir mesele değil. CHP böyle bir önerge vermiş iyi yapmış ne de güzel etmişler. Neden kabul edilmiyor? Meclis bunu neden kabul etmiyor? Sebebi nedir? Meclis Soma'da ne saklamaya çalışıyor? Hayır araştırma önergelerinin reddedilmesine alıştık artık buna itiraz etmiyoruz da, işçi ölümlerinin araştırılmasını reddetmek niye? Al işte kaybettik yüzlerce insanı. Ne oldu şimdi? Belki bazı şeyleri değiştirmeyecekti o önergenin kabul edilmesi ama, o gün orada red oyu verenler nasıl vicdanlarını rahatlatabiliyorlar ? Nasıl rahat uyuyorlar? Bu kadar ölen insanı, onların ailelerini hiç mi getirmiyorlar şimdi akıllarına ?

bunun üç sebebi var. İlki, böyle önergeleri reddedip sora kendileri geçiriyorlar, böylece bakın biz yaptık oluyor halkın gözünde. İkincisi muhalefet değil iktidar bir şeyler yaptı göstermek, diğerleri boş konuşuyor amacıyla rakamsal değeri var. Ama Soma ile alakalı olanı, rant damlıyor her yerinden. Holding sahipleri ile AKP ilişkisini araştır, anlarsın.

• Allah rahmet öylesin, geride kalanlara sabırlar versin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

durduk yere trafo patlamaz ne zaman patlar peki. Durduk yere bilgisayarda bozulmaz telefonda bozulmaz bozulurmu hiç senin ben o beynine ..

Bu zeka,bu bilgi düzeyi,akp li bir troll.Aksi beklenemezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Bu geçmişte düzenlenen bir yasa tasarısı olayı varmış biri açıklayabilir mi?

29 nisanda chp manisa milletvekili maden ocakları ile ilgili bi konuyu söyledi mecliste ama kabul edilmemişti diye hatırlıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

ÜLKEYİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRİRSİN.ÜLKEYE HÜKMETMEYE ÇALIŞIRSIN HER ŞEYE O KOCA BURNUNU SOKARSIN ANLARIM DA BU NEDİR:

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=718534

neymiş iş kazasıymış.yaşlı başlı bi anası öldü diye tvler yas tuttu hiçbir eğlence programını göstertmedi

Konum itibariyle Başbakan diğer bakanlardan üstün değildir. Sadece bakanların başıdır. Öyle bir tavrı var ki sanki padişah! Beyefendi kendisi zırhlı araçlarla 100-200 korumayla gezerken bu insanlar olduğu gibi yerin 2 km dibine dalıyor.

Ayrıca bu madeni işleten firma 3 milyon dolardan daire satan yancı bir firma. İhmalkarlık yüzünden 250 adam öldü. Gerçek bu.

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.