Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Bu adama hayret ediyorum beyin yerine ampulle yaşayabildiği için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle Başbakan Olmaz !!

çıkmış tv karşısına

kaderdir , şurda burdada bu olay oldu , iş kazası diyebiliyor ve çok rahatlıkla söyleyebiliyor

aynı başbakan suriyeli bir çocuk için ağlamadı mı

aynı başbakan diyarbakır mitinginde megri dene terörist ağıtına ağlamadımı

hergün arap kardeşlerim , müslüman kardeşlerim diyip ağlayıp sızlamadımı

bu adamın ben Türk olduğuna inanmıyorum hiç üzülme ifadesi denen birşey yok o kadar rahat ki markete giriyor , evine gidiyor

hüngür hüngür ağlasın demiyorum ama insanın gerçekten üzüldüğü belli olur yok bu adamda suratında meymenet yok
  • Ne büyük acıdır. Allah kalanlara güç kuvvet sabır versin.
    Paranın insan hayatından değerli olduğu bir ülkede 3 gün değil hergün milli yas olur. Yazık.
  • Aptal ayağına yata yata iyice aptallaştı bu akpliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.

Niye trafo patlayamazmı ölümsüzmü allah allah. Ne kadar eğitimli olduğunu görebiliyorum gerçekten. Trafo patlayamaz

Senin hakettiğin şöyle güzel bir küfür yemek de dua et forumdayız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Türkiye dış ülkelerden gelen yardımları ''yeterli ekibimiz var'' bahanesi ile kabul etmemiş. Neden acaba? Yıl olmuş 2014, hala amatörce çalıştığımızı ve bu zamana kadar alınmamış önlemleri görmemeleri için olabilir mi? :S

gerçekten öyle mi demişler ? kimler yardım etmek istemiş acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Turkiyenin %60 mal alın size kanıtı

• quote:

Seçimin ağır acısını her boku hukumete yükleyerek tatmin olan zavallı bir grup var. İş kazasından bile Tayyip sorumlu oldu. Özel sektörde çalışan bir madende meydana gelen kazanın suçlusu hükümet gelde gülme. Ya ne kadar zavallısınız. Her seçim belki adam olursunuz diye uğrasıyoruz ama gene aynı. Hadi bak size gün doğdu bir sürü ölü var sokaklara koşun Atatürkün askerlerisiniz ya yağmalayın sokakları .

yazık..

• quote:

Orijinalden alıntı: caractare

dagdaki çobanlar oyumuz bir mi diye anadolu insanını küçümseyen sırtlanlar..
    şimdi sözüm ona o garibanlara sahip çıkıyor..somada ölenler size göre çoban.. keko...
    ne olduda anadolu insanına böyle sarıldınız.. menfaat dünyası değilmi.. çobanlara işiniz düştü..

işte siz bu kadar ŞEREFSİZ siniz...

Köylü milletin efendisidir. -Mustafa Kemal Atatürk
    Bir çiftçiye, Ananı da al git. -Recep Tayyip Erdoğan
  • quote:

Orijinalden alıntı: caractare

dagdaki çobanlar oyumuz bir mi diye anadolu insanını küçümseyen sırtlanlar..
    şimdi sözüm ona o garibanlara sahip çıkıyor..somada ölenler size göre çoban.. keko...
    ne olduda anadolu insanına böyle sarıldınız.. menfaat dünyası değilmi.. çobanlara işiniz düştü..

işte siz bu kadar ŞEREFSİZ siniz...

Önemli ayrıntı

• Gokhantiryaki1 kullanıcısına yanıt
    Önerge nisan ayı sonunda.chp tarafindan verilmisti ,kabul edilmedi.malesef

• Allah ailelerine sabır versin

• Bırakın saçma sapan yorumlar yapmayıda, TRT 1 i izleyin, biz Türk milleti ölenlerinin ardından bunu yapar...
  • Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

Böyle Başbakan Olmaz !!

çıkmış tv karşısına

kaderdir , şurda burdada bu olay oldu , iş kazası diyebiliyor ve çok rahatlıkla söyleyebiliyor

aynı başbakan suriyeli bir çocuk için ağlamadı mı

aynı başbakan diyarbakır mitinginde megri dene terörist ağıtına ağlamadımı

hergün arap kardeşlerim , müslüman kardeşlerim diyip ağlayıp sızlamadımı

bu adamın ben Türk olduğuna inanmıyorum hiç üzülme ifadesi denen birşey yok o kadar rahat ki markete giriyor , evine gidiyor

hüngür hüngür ağlasın demiyorum ama insanın gerçekten üzüldüğü belli olur yok bu adamda suratında meymenet yok

+999999

• quote:

Seçimin ağır acısını her boku hukumete yükleyerek tatmin olan zavallı bir grup var. İş kazasından bile Tayyip sorumlu oldu. Özel sektörde çalışan bir madende meydana gelen kazanın suçlusu hükümet gelde gülme. Ya ne kadar zavallısınız. Her seçim belki adam olursunuz diye uğrasıyoruz ama gene aynı. Hadi bak size gün doğdu bir sürü ölü var sokaklara koşun Atatürkün askerlerisiniz ya yağmalayın sokakları .

• O kadar ölen insanların arkasından şu konuştuklarımıza bak abi sanki olay gerçek değil de bir filmin konusunu tartışıyormuşuz gibi.

• Yaw hehe. Paraleller çıkarmıştır
  • Vefat Edenlere ALLAH gani gani rahmet eylesin yakınlarına da ALLAH bol bol sabırlar versin.
  • quote:

Senin ailene acıyorum lan.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.