Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunların genlerinde var, şaşırmamak lazım. Bu ülke insanı böyle basiretsiz insanlara layık değil. İstifa etmek ŞEREF' li insanların yağacağı iştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

her boka eceli kaderi sokmasanız olmuyor dimi ? siktir gir 7. kattan atla geber kader ecel olsun. Koydum gerizekalıları... 500 kişinin eceli aynı güne nasıl denk geliyor ? bide neden hep bu ecel kader denen zıkkım fakiri fukarayı vuruyor ? yemin ediyorum beyni yıkanmış geri zekalısınız hepiniz.

iyiler ölüp kötüler kalacak kardeş dünya böyle. ihmal sonucu ecel onları buldu malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Bu madende ölen insanlar boşuna öldü, işine gelince üşenirsin tabi dediğim örneği anlamak için beynini fazla zorlamaya gerek yok. Frene bassak yeter demiyorum, önlem alsak yeter diyorum bile bile ölüme gidilmez diyorum Allah beyin vermiş otur kullan diyorum, hayat şansa kadere bağlanılacak kadar değersiz değil diyorum, siyasi görüşüne başlatma biraz insan ol diyorum, çıkıp ben şimdi Tayyip'i vursam sonra "kaderinde varmış sayın başbakanımızın, eceli gelmiş ben suçsuzum" desem mantıklı mı diyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

durduk yere trafo patlamaz ne zaman patlar peki. Durduk yere bilgisayarda bozulmaz telefonda bozulmaz bozulurmu hiç senin ben o beynine ..

Vuhuuuuu adam fiziği çökertti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremanfedaykin

kardeşim olayın sorumluları bulunmasın mı? cezalarını çekmesin mi? tartışmadan durum ortada işte hülooğ çeker geçersin. Şimdi Fatiha okumakla bunun ne alakası var? Hem dua okunup hem bu tartışılamaz mı? hayır sen beceremiyorsan bizim sorunumuz değil.

Arkadaşım sorumlular bulunsun en ağır cezalara çarptırılsın. Ama şu an acil olan bu mu sence? Halen içeride 200 kişinin olduğundan bahsediliyor. ŞU ANDA bunlar için yapılabilecek en iyi şey dua. Tabii bana göre...

@fremanfedaykin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busy -- 14 Mayıs 2014; 21:01:46 >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Bu zihniyet sayesinde adam oldun 13 senede bir yere geldiniz. Kuyruklarda geberiyordunuz ne cabuk unuttun
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Olayları protesto etmek isteyen bir işçi yada işçi yakını korumalar tarafından tekme tokat dövüldü devam.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

bacagın kopsun

Hiç mi vicdan yok arkadaş bu nedir nasıl bir insanlıktır.. Gavura vurur gibi vuruyor şerefsiz.

Tasmasını tutanın karakterinde bir tip! İnsanın en aşağılık hali, yerdeki ayakta olsa pantolonuna kuru temizlemeci arar böyleleri!

diğerleri de o tekmeleyeni orada yatırmıyorlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.

Niye trafo patlayamazmı ölümsüzmü allah allah. Ne kadar eğitimli olduğunu görebiliyorum gerçekten. Trafo patlayamaz

Sen ne yuzsuz bir adamsin(!)
    Piskin piskin gulebiliyorsun ya helal sana. Standartlara uygun trafo kullanilsa patlayamaz, patlasa bile yangin cikartamaz, heryeri izoleli olamasi gerekiyor cunku. Ama sizin ampul beyinde bile degil ya, sokmuslar munasip bi yerinize. O yuzden anlayamaman normal kucuk sincap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

her boka eceli kaderi sokmasanız olmuyor dimi ? siktir gir 7. kattan atla geber kader ecel olsun. Koydum gerizekalıları... 500 kişinin eceli aynı güne nasıl denk geliyor ? bide neden hep bu ecel kader denen zıkkım fakiri fukarayı vuruyor ? yemin ediyorum beyni yıkanmış geri zekalısınız hepiniz.

geri zekalı sensin.. sen eceli anlayamacak kadar geri zekalısın. Allah sana o lutfu vermemiş. seviyesiz..

Sende bi ihmal ilgisizlik sonucu geberirsin umarım da ağlayan anana babana eceli gelmiş sağlık olsun derler inşallah.. Senden daha inançlı daha ibadetli bi insanım rahat ol. Hepinizin hatasının ayıbının kapatmanın yolu kader ecel olmuş.. Buldunuz malzemeyi kullanın bakalım.. Beyinsiz varlıklar..

• doğru söze ne hacet...
  • quote:

quote:

quote:

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.

Niye trafo patlayamazmı ölümsüzmü allah allah. Ne kadar eğitimli olduğunu görebiliyorum gerçekten. Trafo patlayamaz

O kadar insan konuştu anlattı ex-prof trafo olması gerektiğini yanmayan kablo kullanılması gerektiğini ve yalıtımının iyi yapılmasının gerektiğini diye. O tür trafo olsaydı ve düzgün yalıtım yapılsaydı patlamayacaktı.

Sen tedbiri önlemi alma sonra kader takdiri ilahi de ne güzel. Tayyip padişah çıkmış bide yıllar öncesinin örneklerini veriyor dalga geçer gibi ne oldu markete saklandı kendi halkının karşısına ordu ile çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

senin gibi embesiller işte zekayla çözemediği işi fizikle çözmeye çalışır

Önce o profil resmini kaldır.

Profil resmi mesaj uyumsuzluğunda son nokta.

Bari değerli bir şahsiyetin resmi profilinde iken hakaret içerikli kelime kullanma.

Anlarsan tabiki.

istediğim resmi kullanırım istediğim kadarda küfür ederim sana mı kaldı benim ne yapacağım git sen birileriyle kavga falan et hadi yol al

Kullanamazsın o insanın tırnağı bile olamazsın.

O resimdeki olan Lider küfür ederek değil mücadele ederek bu Vatan'ı kurtardı.

İşine bakıyorsun bu mesaja cevap yazmıyorsun.

lan dallama adamın küfür edip etmediğini nerden biliyorsun özel hayatında ayrıca ben vatanı kurtarmaya falanda çalışmıyorum siktir git sinirmi bozma köpek

İllaki biri çıkıyor

avcılar yazıyor profilinde yiyorsa çekmeköye kadar gel madem delikanlısın.

Yüzümede aynısını söyle.

Nerden biliyorsun küfür ettiğini herkesi sen mi sandın.

Oturduğun yerden ahkam kesme

Yiyorsa geleceksin yada geleceksiniz burda bu işi çözeceğiz.

İster teke tek istersen tüm sülalen gelsin.

blokladım siktir git kendi zeka seviyendeki itlerle konuş pis köylü

Köylü milletin efendisidir.

• quote:

durduk yere trafo patlamaz ne zaman patlar peki. Durduk yere bilgisayarda bozulmaz telefonda bozulmaz bozulurmu hiç senin ben o beynine ..

ya sen harbi aşmışsın be arkadaş. bu kadarda cahil olunmaz. trafo bakımı yapıldığı surece bozulur mu hiç ? bilmiyorsun bare atıp tutma sallama. tükettiğin oksijene yazık.

• Hala akpyi savunanlar var arkadaş nasıl beyinsizdir bunlar lan. Bir kerede hatayı kabullenin. Haklı ya da haksız parti fanatikliği yapıyorsunuz. Bir kerede kafayı çalıştırıp "ben her boku savunuyorum bunlarında aga bu nedir?" diyin.

• Milletin siyaset yaptiği yok, hesabı ne olacak, okadar insan ölmüş?Bunun sorumlusu kim??

Ne ala dünya, seçim kazan,şarkılı türkülü konuş,iktidarda ol herşey hizmetinde,makam,şan,para bunlar işin kaymağı..

Kötü birşey oldumu? hesap verme, siyaset yapmayın de sonra? Bunun sorumlusu kim,siz milleti salakmı saniyorsunuz,evet türkiyede düşünmeyen beyin çok,ama düşünende çok..

Yunanistanda 16 yaşında çocuk vuruldu polis, yunanistan halkı ayağa kalktı..Bknz Google

Güney kore, gemi battı..Halk ayaklandı,hesap siyasilere çıkarıldı..Bknz google

Bırakın yalaka ayaklarını ve partizancılığı, şak şak yapmasını bilirken, eleştirmesinide bilmek lazım, bütün gelişmiş ülkeler böyledir..
  • quote:

quote:

quote:

Çoluk çocukla tartışıyoruz burada. Orada kullanılan trafo sağda solda kullanılan trafo ile aynı olamaz. Özel olarak üretilir de kime anlatıyoruz ki bunları. Şu şebekliğe bak.

• quote:

Durduk yere bozulma diye bir şey yoksa neden içinde yıllardır biriktirdiğim Arşiv olan harddisk aniden bozuldu açıklasana. Mekanik aksam içeren şeyler durduk yere bozulabilir. Cahilliğin kitabını yazmışsın tebrikler.

• quote:

Bu zihniyet sayesinde adam oldun 13 senede bir yere geldiniz. Kuyruklarda geberiyordunuz ne cabuk unuttun

Bir işçi daha bu zihniyet yüzünden ölecekse kalsın.
  • quote:

Oha ya bu kadar da olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Wayne

Bizim despot başbakana arkasını dayayan adamlar her türlü hakkı kendinde buluyor..

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Başbakan muşaviri adama tekme atıyor.O adam belkide ölen bir işcinin akrabası..

Gerçi bu başbakanın yeğenide var.Oda koruma polisleriyle adam haşat ediyor..

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.