Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ItsTolga

quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

Birader bu kadar salak olmayın lütfen, kader diyerek ecel diyerek bu iş olmaz. Elin Avrupasında, Amerikasında niye yakın tarihte 100-150 yıl öncesinden bahsetmiyorum, neden yakın tarihte bu kadar ölümler olmuyor, sizin mantığınızla onlar gavur birde, Allah'ın müslümanı koruması gerekmiyor mu? İhmal var birader, sırf CHP teklif etti diye 20 gün önce Soma'daki maden ocaklarındaki iş kazalarının araştırılması kabul edilmiyor. Bu işin CHP'si MHP'si AKP'si yok; insan olan, vicdanı olan, yavşak olmayan oturur adam gibi tedbirlerini alır ondan sonra kaza olursa oturur ecel dersin.

salak kelimesini iade ediyorum.. lütfen seviyeyi düşürmeyin.. ben sadece fikrimi yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Vay be önlem alırmıs olursa ecel dermiş. İstediğin kadar önlem al. Kaza geliyorum demez. Binlerce insan ne önlemlere rağmen ölüyor. Belkide içerdeki bir işçinin hatasından kaynaklandı yapılmaması gereken birşey yapıldı kim bilebilir. Chp 20 gun once teklif verdi diye bu olmayacakmıydı. Bırakın bu işleri

dalga geçiyosun sanırım? içerde kaç kişi olsa kimin nerde olduğu bilinebilse sence bu kadar kayıp verilir miydi? bu konuda uzman insanlar çıktı konuştu bu teknolojiler var günümüzde bırakın içerde kaç kişi olduğunu bilmeyi nerde olduğunu bile görüyosunuz diye.hala kaza geliyorum demez deyin siz önlem almayıp
  • quote:

Vay be önlem alırmıs olursa ecel dermiş. İstediğin kadar önlem al. Kaza geliyorum demez. Binlerce insan ne önlemlere rağmen ölüyor. Belkide içerdeki bir işçinin hatasından kaynaklandı yapılmaması gereken birşey yapıldı kim bilebilir. Chp 20 gun once teklif verdi diye bu olmayacakmıydı. Bırakın bu işleri

Ananin bababin kardesinin basina insallah benzer sey gelmezde o zaman anlamazsin bazi seyleri kucuk sincap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ölümde bile birlik yok. Önce bir yas tut, yas siyasi çıkar uğruna vandallık yapıp " bak biz madenciler için sokaktayız " diyeceğine kıçını kır matem et. Ulusal yas bitsin sonra suçluları ihmalleri ara. Ama burası Türkiye herkesin birbirini ötekileştirdiği APTALLAR ülkesi.
  • Bravo. Particiler, din düşmanları ve insanlıktan nasibini almamış forum kullanıcılarını ayakta alkışlıyorum.
    Yazıklar olsun. İnsanlığınız bitmiş.
  • quote:

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

elin güney koresinde feribot batınca, estonyasında çatı çökünce vs vs böyle bir olay oldugunda siyaset adamları niye özür diliyorsa ondan özür dilecek...ama o cıkmış, bunlar normal, heryerde oluyor, bakın taş devrinde taş ocaklarında bu kadar insan ölmüş diyor...

enerji bakanı çıkmış kemal yıldız diye bir calısan yok diyor, arattık diyor, çalışma bakanı çıkmış kemal yıldız 15 değil 19 yaşında işçi diyor...

sonra da cıkıp utanmadan algı yönetimi yapıyorlar diyor...biraz utanında biz önlem almadık, sırf chp teklif verdi s.kimize sallamadık diyin..ölen işçiler için mısırda ölenler kadar üzülmedik diyin, benim 250 işçim 1 esma etmez diyip r4bia işareti yapın...

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Forumda ne kadar da gereksiz insanlar var ?

Ulan siz burda hala AKP-CHP-Müşavir-Jandarma-Polis tartışması yapıyorsunuz. Adamlar yerin 1,5 km altında belkide kelime-i şehadet bile getiremeden öldü ulan. Belkide hepsi kıvrana kıvrana öldü. Siz burda neyi tartışıyorsunuz karaktersiz, eğitimsiz, cahiller!

Öyle koltuktan oturup sağa sola sallamak kolay. Eğer azıcık insanlığınız varsa, oturun 2 dua okuyun. Eğer Müslüman değilseniz ve dua etmeyecekseniz konuyu siyasete çekmeden oturun bir köşeye ve susun.

Hay Allah razı olsun ya. 3 ihlas 1 fatiha okuyalım ruhlarına hediye edelim. Bu kadar mı insanlıktan uzaklaştık yaw?

• Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Kaza bal gibi de geliyorum der. Örnek veriyorum, sen arabanın freni bozuk, direksiyonu yamuk dolaşırsan gidip kaza yaparsın. Ama frenin sağlam olursa direksiyonun düzgün olursa kaza yapma olasılığın düşer. Önüne çıkan insanı erken görüp frene basarsan kazadan kurtulursun birader, tedbir alırsan kurtulursun. Beğenmediğiniz gavur dediğiniz ülkeler nasıl bu güvenliği sağlıyorsa otur öğren sende sağla.
  • arkadaş açın şu cüneyt özdemiri izleyin bu aksam, maden sahibi kendilerinden diye işi yumusatip olur böyle şeyler demeye getiriyorlar

kader diyenler de o zaman niye başbakan 3500 korumayla geziyor yahu, rahat olsun her başbakan gibi dolaşsın?

az önce ak parti vekili ile cüneyt özdemir arasında şu konuşma geçti
    - 20 gün önce muhalefet Soma madenlerindeki işçi ölümlerinin ve çalışma şartlarının araştırılmasına dair önerge verdi. Partiniz buna karşı mı çıktı?
    - evet
    - haftada 2-3 önerge veriyorlar napalım? Zaten önerge görüşülse bu facia önlenmezdi

istediğiniz kadar karşı gelin, bunların her işine doğrudur diyen ve karşıdaki partilere kötü gözüyle bakanlar sizin artık imanın şartında sayacağınız yeni bir madde var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

Forumda ne kadar da gereksiz insanlar var ?

Ulan siz burda hala AKP-CHP-Müşavir-Jandarma-Polis tartışması yapıyorsunuz. Adamlar yerin 1,5 km altında belkide kelime-i şehadet bile getiremeden öldü ulan. Belkide hepsi kıvrana kıvrana öldü. Siz burda neyi tartışıyorsunuz karaktersiz, eğitimsiz, cahiller!

Öyle koltuktan oturup sağa sola sallamak kolay. Eğer azıcık insanlığınız varsa, oturun 2 dua okuyun. Eğer Müslüman değilseniz ve dua etmeyecekseniz konuyu siyasete çekmeden oturun bir köşeye ve susun.

Sen kimsin de millete emir veriyorsun ? Dua edinmiş. Dua ede ede ne hallere geldik. Dua edeceğine aç bir şeyler oku öğren de gelişsin kafan biraz.

Dua ede ede ne hallere geldik, bir söyler misin ? Okumak Kur'an'ı Kerim'in ilk emridir. Okumadığımı nerden biliyorsun ? Dua etmek ile şu halimizin ne alakası var ? Sende nasıl bir mantık var, sende nasıl bir vicdan var, sende nasıl bir insaniyet duygusu var ? Ya da bu saydıklarım var mı ? Muamma.

Dua ede ede 2014 dünyasında 1862'nin ingilteresiyle karşılaştırılacak hallere geldik.

Dua ede ede aynı işi yapan meslektaşları yurtdışında ciddi rakamlar alırken bizim işçilerimizi 800 liraya tamah edecek insanlar haline geldik. hani varya aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmışmışmış.

Dua ede ede ihmalden meydana gelen kazayı olur boyle şeyler iş kazasıdır diyerecek geliştirecek hale geldik. kader nasıl olsa değil mi ?

Dua ede ede hala içerdekileri allahın koruyacağına inanan zavallılar haline geldik.

Daha bu kaza haricinde yüzlercesi sayılır. Müslüman mısın ? Amenna saygım var bende Müslümanım. Ama her şey kuran değildir. O kadar reziller var ki bu ülkede ne insanda din bıraktınız ne Allah tüm manevi duygular mahvoldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

CHP'li değilim. Sadece AKP'liler bir kere olsun bir hatayı kabul etsinler artık ya. Birisi de desin ki o önergenin kabul edilmemesi büyük hata. Ha tabi ki o önerge kabul edilseydi bunlar olmazdı demiyorum. Şu an Türkiye'deki hangi partiden çıkarsa çıksın iyi fikirleri insanların desteklemesini kötü fikirleri reddetmesini istiyorum. Aa onu benim partim söylemiş kötüde olsa destekliyim veya onu karşı parti söylemiş iyide olsa kötülüyim zihniyetinin yok olması gerek.

Haklısınız hocam, keşke kabul edilseydi. Belki bunlar yaşanmayabilirdi. Söylenecek çok söz var ama Allahtan rahmet dilemekten başka birşey söyleyemiyorum.
  • quote:

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Trolleri beslemeyelim diyorum tartışmayalım diyorum da sen günde kaç litre ayran içiyorsun merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.

Niye trafo patlayamazmı ölümsüzmü allah allah. Ne kadar eğitimli olduğunu görebiliyorum gerçekten. Trafo patlayamaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

quote:

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

Birader bu kadar salak olmayın lütfen, kader diyerek ecel diyerek bu iş olmaz. Elin Avrupasında, Amerikasında niye yakın tarihte 100-150 yıl öncesinden bahsetmiyorum, neden yakın tarihte bu kadar ölümler olmuyor, sizin mantığınızla onlar gavur birde, Allah'ın müslümanı koruması gerekmiyor mu? İhmal var birader, sırf CHP teklif etti diye 20 gün önce Soma'daki maden ocaklarındaki iş kazalarının araştırılması kabul edilmiyor. Bu işin CHP'si MHP'si AKP'si yok; insan olan, vicdanı olan, yavşak olmayan oturur adam gibi tedbirlerini alır ondan sonra kaza olursa oturur ecel dersin.

salak kelimesini iade ediyorum.. lütfen seviyeyi düşürmeyin.. ben sadece fikrimi yazdım

Özür dilerim birader de yazdığına sinirlendim kusura bakma, önlem almayıp ecel diyenlere sinir oluyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.

+1

• Bizim despot başbakana arkasını dayayan adamlar her türlü hakkı kendinde buluyor..

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Başbakan muşaviri adama tekme atıyor.O adam belkide ölen bir işcinin akrabası..

Gerçi bu başbakanın yeğenide var.Oda koruma polisleriyle adam haşat ediyor..

• Tayyibin açıklaması tamamen bir hata utanç verici bir şey
  • Arkadaşlar bazılarınız gerçekten insanlıktan nasibini almamış, kimisi eşleri kapalı o yüzden üzülmedim falan demiş, ayıptır günahtır, insan canının değeri bir bez parçası ile ya da siyasi görüşü ile mi ölçülüyor. Bir başkası da çıkmış Allah AKP'ye oy verenlerin belasını versin demiş, bak kardeşim orda hayatını kaybeden işçilerin arasında da AKP'ye oy verenler vardır muhakkak, istediğin olmuştur yani, rahat rahat uyuyabilirsin, en azından birkaç tanesi yok olup gitmiştir diye sevinebilirsin. Fakat biraz vicdanı olan oturur düşünür, ben mesela o anneleri, eşleri falan dinlerken gözlerim doldu, onların yerine koydum kendimi, birisini diğerinden ayırmadım. Yahu böyle bir günde bile biz ve onlar diye ayrışacaksak bu ülke bitmiştir demektir.
  • Adam olsanız bu konu üzerinden siyaset yapmazsınız siz hüloğ hüloğ bağırırsınız ! ALLAH (c.c) sorumlusu kimse CEZASINI VERSIN ! Bu kader demekle olmaz kader evde bulur trafiktede sen önlemini alırsan tamam ama boşlarsan kader deyip geçemezsin!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dingil önerge kabul edilse bu olay olmayacakmıydı . Geçen yıl en iyi maden seçildi diye kaza olamazmı. MADEM bu kadar işi biliyorsun git madenleri teftiş etme boş konuşma lale.

Ampul beyninizde de degil, baska bi tarafiniza sokmuslar ampulu. Tepki verebilmem icin benim mi teftis etmem gerekiyor sincap. Adamlar onergeyi reddedip sorun yok demisler. Bu mu sorun olmayan hal. Evde bile akim fazla gelince sigorta atiyor role elektrigi kesiyor. Koskoca madende bu yapilamiyor mu kucuk sincap

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.