Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim olayın sorumluları bulunmasın mı? cezalarını çekmesin mi? tartışmadan durum ortada işte hülooğ çeker geçersin. Şimdi Fatiha okumakla bunun ne alakası var? Hem dua okunup hem bu tartışılamaz mı? hayır sen beceremiyorsan bizim sorunumuz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busy

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Forumda ne kadar da gereksiz insanlar var ?

Ulan siz burda hala AKP-CHP-Müşavir-Jandarma-Polis tartışması yapıyorsunuz. Adamlar yerin 1,5 km altında belkide kelime-i şehadet bile getiremeden öldü ulan. Belkide hepsi kıvrana kıvrana öldü. Siz burda neyi tartışıyorsunuz karaktersiz, eğitimsiz, cahiller!

Öyle koltuktan oturup sağa sola sallamak kolay. Eğer azıcık insanlığınız varsa, oturun 2 dua okuyun. Eğer Müslüman değilseniz ve dua etmeyecekseniz konuyu siyasete çekmeden oturun bir köşeye ve susun.

Hay Allah razı olsun ya. 3 ihlas 1 fatiha okuyalım ruhlarına hediye edelim. Bu kadar mı insanlıktan uzaklaştık yaw?

Hükümet düşünce ölen işçiler geri gelicek mi ?

• Allah sizi bildiği gibi yapsın. Ulan Müslümansınız hepiniz, bir kere HATA YAPTIK deyin ulan, 1 kere. Başbakan denilen adam eline balta alsa, işçileri kesse, yine de savunacaksınız. YETER ARTIK YETER KARDEŞİM YA, BIRAKIN ŞU ADAMIN YALAKALIĞINI YAPMAYI YA.

CHP'liler Kılıçdaroğlunu bu kadar savunmaz.
    MHP'lilerin Bahçeli umrunda değil.

AKP'lilerde bir Tayyip Erdoğan Spor taraftarlığı almış başını gidiyor. YETER ABİ YETER!

Bu şirket AKP TAŞERONU bir şirkettir. Zamanında kapatılmıştır gerekli önlemleri almadığı için, AKP'ye yakınlığı sayesinde 1 ay sonra tekrar açılmıştır. Bu 400 işçinin katili AKP'dir. AKP'ye destek verenler de ne olduklarını kendileri düşünsünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc_fanboy

Ölenlere okadar üzülmedim hepsi kapalı faşormen dinciler

ya ne kadar beyin yoksunu herif var. Utanmadan ölenlere üzülmedim demiş. Daha yazılacak çok şey var ama senin gibi biri için ceza almaya değmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş akpliler yine toplanmış...
    İnsanlıktan yoksn bir biçimde.
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Bu laf acı olmuş biraz
  • durduk yere trafo mu patlar allahın yobazı
  • ŞEREF' li insanlar sorumluluk alır ve istifa eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

senin gibi embesiller işte zekayla çözemediği işi fizikle çözmeye çalışır

Önce o profil resmini kaldır.

Profil resmi mesaj uyumsuzluğunda son nokta.

Bari değerli bir şahsiyetin resmi profilinde iken hakaret içerikli kelime kullanma.

Anlarsan tabiki.

istediğim resmi kullanırım istediğim kadarda küfür ederim sana mı kaldı benim ne yapacağım git sen birileriyle kavga falan et hadi yol al

Kullanamazsın o insanın tırnağı bile olamazsın.

O resimdeki olan Lider küfür ederek değil mücadele ederek bu Vatan'ı kurtardı.

İşine bakıyorsun bu mesaja cevap yazmıyorsun.

lan dallama adamın küfür edip etmediğini nerden biliyorsun özel hayatında ayrıca ben vatanı kurtarmaya falanda çalışmıyorum siktir git sinirmi bozma köpek

İllaki biri çıkıyor

avcılar yazıyor profilinde yiyorsa çekmeköye kadar gel madem delikanlısın.

Yüzümede aynısını söyle.

Nerden biliyorsun küfür ettiğini herkesi sen mi sandın.

Oturduğun yerden ahkam kesme

Yiyorsa geleceksin yada geleceksiniz burda bu işi çözeceğiz.

İster teke tek istersen tüm sülalen gelsin.

• ya üşendim cevap yazmaya bu nasıl örnek. O zaman bunca insan boşuna ölüyor sen herşeyi çözmüşsün frene bassak yeter diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Arkadaşlar bazılarınız gerçekten insanlıktan nasibini almamış, kimisi eşleri kapalı o yüzden üzülmedim falan demiş, ayıptır günahtır, insan canının değeri bir bez parçası ile ya da siyasi görüşü ile mi ölçülüyor. Bir başkası da çıkmış Allah AKP'ye oy verenlerin belasını versin demiş, bak kardeşim orda hayatını kaybeden işçilerin arasında da AKP'ye oy verenler vardır muhakkak, istediğin olmuştur yani, rahat rahat uyuyabilirsin, en azından birkaç tanesi yok olup gitmiştir diye sevinebilirsin. Fakat biraz vicdanı olan oturur düşünür, ben mesela o anneleri, eşleri falan dinlerken gözlerim doldu, onların yerine koydum kendimi, birisini diğerinden ayırmadım. Yahu böyle bir günde bile biz ve onlar diye ayrışacaksak bu ülke bitmiştir demektir.

ağzına saglık

• arkadaşlar lütfen olayı siyesete çekmeyin, o tekmeyi attıysa bi bildiği vardır sayın müşavirin, hem bunlar hep algı operasyonu akp'ye karşı...bu arada ekonomimiz iyi gidiyo...ha bir de dua edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

bu zihiniyet olduğu sürece 1800'lerden 1900'lerden örnekler verilmesi çok normal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

Soma'da kurtulan işçi kardeşimiz Başbakanımızın elini böyle candan sıktı.

Anadolu halkını kömüre oy satmakla suçlayanlar ise oturdukları yerden, verdiğimiz canları kullanarak hükümeti istifaya çağırdı.

Farkındayız haberiniz olsun!

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Yaralı işçiye bakışına bak en ufak bir eğilme, samimiyet merhamet emaresi yok bu verdiği pozda. Kimi ne ile kandırmaya çalışıyorsunuz. Dinlemedin mi bu günkü açıklamalarını. Aç bir daha dinle, neler demiş seninki.

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Ana sayfada 29 Nisan tarihli TBMM Twitter Sayfasından alınan tweetleri gördüm de kafam allak bullak oldu. Hayır anlamıyorum bu siyasi bir mesele değil. CHP böyle bir önerge vermiş iyi yapmış ne de güzel etmişler. Neden kabul edilmiyor? Meclis bunu neden kabul etmiyor? Sebebi nedir? Meclis Soma'da ne saklamaya çalışıyor? Hayır araştırma önergelerinin reddedilmesine alıştık artık buna itiraz etmiyoruz da, işçi ölümlerinin araştırılmasını reddetmek niye? Al işte kaybettik yüzlerce insanı. Ne oldu şimdi? Belki bazı şeyleri değiştirmeyecekti o önergenin kabul edilmesi ama, o gün orada red oyu verenler nasıl vicdanlarını rahatlatabiliyorlar ? Nasıl rahat uyuyorlar? Bu kadar ölen insanı, onların ailelerini hiç mi getirmiyorlar şimdi akıllarına ?

adamlar kendi önergelerini chp verdi sanıp reddediyorlar. ne bekliyorsun ki başka ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.

Niye trafo patlayamazmı ölümsüzmü allah allah. Ne kadar eğitimli olduğunu görebiliyorum gerçekten. Trafo patlayamaz

Tescilli cahilsin kardeş acıyorum sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tayyibin açıklaması tam anlamıyla bir rezalet

gerçi duble yol yaptılar
  • ÜLKEYİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRİRSİN.ÜLKEYE HÜKMETMEYE ÇALIŞIRSIN HER ŞEYE O KOCA BURNUNU SOKARSIN ANLARIM DA BU NEDİR:

http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=718534

neymiş iş kazasıymış.yaşlı başlı bi anası öldü diye tvler yas tuttu hiçbir eğlence programını göstertmedi
  • So Good. kullanıcısına yanıt
    durduk yere trafo patlamaz ne zaman patlar peki. Durduk yere bilgisayarda bozulmaz telefonda bozulmaz bozulurmu hiç senin ben o beynine ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

her boka eceli kaderi sokmasanız olmuyor dimi ? siktir gir 7. kattan atla geber kader ecel olsun. Koydum gerizekalıları... 500 kişinin eceli aynı güne nasıl denk geliyor ? bide neden hep bu ecel kader denen zıkkım fakiri fukarayı vuruyor ? yemin ediyorum beyni yıkanmış geri zekalısınız hepiniz.

geri zekalı sensin.. sen eceli anlayamacak kadar geri zekalısın. Allah sana o lutfu vermemiş. seviyesiz..

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.