Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Forumda ne kadar da gereksiz insanlar var ?

Ulan siz burda hala AKP-CHP-Müşavir-Jandarma-Polis tartışması yapıyorsunuz. Adamlar yerin 1,5 km altında belkide kelime-i şehadet bile getiremeden öldü ulan. Belkide hepsi kıvrana kıvrana öldü. Siz burda neyi tartışıyorsunuz karaktersiz, eğitimsiz, cahiller!

Öyle koltuktan oturup sağa sola sallamak kolay. Eğer azıcık insanlığınız varsa, oturun 2 dua okuyun. Eğer Müslüman değilseniz ve dua etmeyecekseniz konuyu siyasete çekmeden oturun bir köşeye ve susun.

Sen kimsin de millete emir veriyorsun ? Dua edinmiş. Dua ede ede ne hallere geldik. Dua edeceğine aç bir şeyler oku öğren de gelişsin kafan biraz.

Dua ede ede ne hallere geldik, bir söyler misin ? Okumak Kur'an'ı Kerim'in ilk emridir. Okumadığımı nerden biliyorsun ? Dua etmek ile şu halimizin ne alakası var ? Sende nasıl bir mantık var, sende nasıl bir vicdan var, sende nasıl bir insaniyet duygusu var ? Ya da bu saydıklarım var mı ? Muamma.

• CHP'li değilim. Sadece AKP'liler bir kere olsun bir hatayı kabul etsinler artık ya. Birisi de desin ki o önergenin kabul edilmemesi büyük hata. Ha tabi ki o önerge kabul edilseydi bunlar olmazdı demiyorum. Şu an Türkiye'deki hangi partiden çıkarsa çıksın iyi fikirleri insanların desteklemesini kötü fikirleri reddetmesini istiyorum. Aa onu benim partim söylemiş kötüde olsa destekliyim veya onu karşı parti söylemiş iyide olsa kötülüyim zihniyetinin yok olması gerek.
  • beyler kader diyorsunuzda bu kader sadece bize mi var Almanyada Amerikada İngilterede yok mu yani kader ? onlarda neden çok az iş kazasından ölüm ? illa kader diyorsanız attın arabanın önüne kendinizi ölürseniz kader ölmezsenizde kaderdir sizin mantık bu... Allah rahmet eylesin , kalanlara sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

ecel falan hikaye birader cahil cahil saçmalama şurda. Önlemini almazsan, bi boku adam gibi denetleyemezsen 250den fazla insanımızın kanı elinde kalır böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Afedersin ama senin padisah tayyip'in cikip yerlere kapanarak isci ailelerinden ozur dileyecek.

• quote:

Tayyip ne için çıkıp özür dileyecekmiş. Dünyanın her yerinde iş kazası oluyor insanlar ölüyor. Bunun istediğin kadar önlemini al. Akıl vermek kolay bu geçmiştede oldu bugunde oluyor gelecektede olacak adı üstünde kaza geliyorum demez.Burda hükümet kurtarma çalışmalarında yetersiz kalır iş uzarsa çıkıp özür dileyebilir. Ama takdiri ilahi ölen insanların sorumlusu o değil hiç bir zamanda olamaz.

Allah senin ...

• Normalde bloklamaya karşıyım ama bugün 15-20 kişi blokladım.

• Allah'ım insanlık tarihinde o kadar yıl var, sen beni bunlarla aynı dönemde niye yarattın? Kesin sınıyorsun beni. Adam 100 sene önceki örnekleri verdi. Şaka olsun lütfen şaka
  • quote:

Bak bak çok bilmişe bak. Dünyanın her yerinde kaza oluyor tabi. Ama buradan farklı olarak vatandaş azarlamak yerine sorumlular özür diliyor, istifa ediyor, yargılanıyor hatta japonya da harakiri yapıyor utancından. Sen küçük beyninle bu işlere yorum yapma ak yalaka ikile hüloğğ çek sokakta

• Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Ee kardeşim Almanya'da Amerika'da neden bu kadar insan ölmüyor maden kazalarında, çünkü adam gibi güvenlik tedbirleri alınıyor. Senin ülkende ise sırf siyasi görüşü senle örtüşmeyen bir parti araştırma komisyonu oluştursun dendiği için redediliyor, çıkıp ben mi özür dileyim halktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

inancı olanlar bilir....
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..

tipik akp kafası.sen önlem alma sonra ecel de...

peki bu Amerikalı Avrupalı gavurlar niye bizim madenciler kadar ecelle karşılaşmıyorlar?????

Eceli gelenin maden de veya bir iş kazasında ölmesi anormal mi ? İhmal var diye öldüler büyük ihtimal , bu onların sadece ölüm sebebi.İhmalden sorumlu herkesten elbet ahirette haklarını alırlar. Haklarında hayırlısı olmuştur İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swswsw -- 14 Mayıs 2014; 20:44:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pc_fanboy

Ölenlere okadar üzülmedim hepsi kapalı faşormen dinciler

insanım diye geziyosun bide şerefsiz
  • Ana sayfada 29 Nisan tarihli TBMM Twitter Sayfasından alınan tweetleri gördüm de kafam allak bullak oldu. Hayır anlamıyorum bu siyasi bir mesele değil. CHP böyle bir önerge vermiş iyi yapmış ne de güzel etmişler. Neden kabul edilmiyor? Meclis bunu neden kabul etmiyor? Sebebi nedir? Meclis Soma'da ne saklamaya çalışıyor? Hayır araştırma önergelerinin reddedilmesine alıştık artık buna itiraz etmiyoruz da, işçi ölümlerinin araştırılmasını reddetmek niye? Al işte kaybettik yüzlerce insanı. Ne oldu şimdi? Belki bazı şeyleri değiştirmeyecekti o önergenin kabul edilmesi ama, o gün orada red oyu verenler nasıl vicdanlarını rahatlatabiliyorlar ? Nasıl rahat uyuyorlar? Bu kadar ölen insanı, onların ailelerini hiç mi getirmiyorlar şimdi akıllarına ?
  • quote:

inancı olanlar bilir....

ecelmis peh peh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hll sana ampul beyinli. Onergeyi ben reddettim, gecen yil en iyi maden diye ben sectim dimi sincap

• Vay be önlem alırmıs olursa ecel dermiş. İstediğin kadar önlem al. Kaza geliyorum demez. Binlerce insan ne önlemlere rağmen ölüyor. Belkide içerdeki bir işçinin hatasından kaynaklandı yapılmaması gereken birşey yapıldı kim bilebilir. Chp 20 gun once teklif verdi diye bu olmayacakmıydı. Bırakın bu işleri
  • Madeni o şirkete veren kim? Devlet. İşletme ruhasıtını veren kim? Devlet. İşletme koşullarını, çocuk işçi çalıştırılıp çalıştırılmadığını denetlemeyen kim? Devlet. Peki devleti kim yönetiyor? Boş versenize siz, milletin hassasiyetlerine uygun iki uydurma gündem yaparlar hepsi unutulur, yapacak bişey yok, ikeri demokrasi,milli irade böyle istiyor.
  • quote:

Ya geçin bu kader kısmet ayaklarını. Önlemler alınırsa hiç bir şey olmaz. Kazaymış. Trafo nasıl patlar öyle bir yerde. Zihniyet bu kadar işte. Müstehak size bu ölümler. Orada yakının olsa yine kader-kısmet diyebilecek miydin acaba? Yazık yazık. Eğitim şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Hiç kimse sorumluluk almayacak, hiç kimse istifa etmeyecek, hiç kimse yargılanmayacak ya ona üzülüyor insan. Bir zamanlar onur diye bir şey vardı bu memlekette.

Bir dur bakalım, daha madencileri çıkarmak öncelik, ondan sonra soruşturma açılır incelenir. Kim suçlu kim suçsuz anlaşılır. Madende yaşanan bir kaza sonucu başbakan istifa etti diyelim, yarın süper güç olarak mı kalkacağız? Babalarını, kocalarını, oğullarını kaybedenler acılarını unutacak mı? Kusura bakmayın ama tiksiniyorum sizlerden. Böyle bir durumda dahi, ona buna laf atıp, siyaset yapma pesindesiniz. Bu olayı bu şekilde suistimal edenlere, madende vefat Edenler geceleri huzur vermez umarım. Sizlerin umrunda dahi değil ölenler. Sizin amacınız bağcıyı dövmek. Gerisi umrunuzda değil.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.