Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar insanlıktan istifa etmiş görevinden istifa etse ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

CNN'de kurtarma çalışmalarına da katılan bir madenci içeride 200-250 tane daha ölü var dedi..

Ciddi olamazsınız, bir baskasımı aktardı bu haberi Size yoksa sizmi duydunuz?

Başka bir arkadaşta benden sonra yazmış aynısını, cüneyt özdemire söyledi canlı yayında, izliyordum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swswsw

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

Orijinalden alıntı: pc_fanboy

Ölenlere okadar üzülmedim hepsi kapalı faşormen dinciler

Klasik bir ak troll insanları kötü göstermek için neler yapıyor.

Ak kelimesini eklemezsen rahat etmiyor musun ? Önceden muhabbetin geçtiyse bu elemanla bilemiyecem ama nerede pislik varsa Ak Parti'den biliyorsunuz.

Lan assalik herif oglum yemiyoruz artik bunlari kimler oduyorsa maasinizi aynen boyle soyle provokatör ..

Pc_fanboy nicke bak ozurlu herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceOfMature -- 14 Mayıs 2014; 20:32:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilhan032 kullanıcısına yanıt
    ak yalakalarda iş başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBurnBronn

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne ahmak insanlar var. Siyaset yapmayacakmışız!
    15 gün önce o maden için verilen soru önergesini reddedenlerden hesap soracağız tabi ki!
    Siyasi çıkarlarınız için cinayete ortak oluyorsunuz haberiniz yok.

Sana sorma diyen yok şakir, millet canının candan ötelerinin derdine düşmüş acılar sıcağı sıcağına yaşanıyorken neyin siyasetini yapacaksın ki, millet can derdinde sen neyin derdindesin, az edep yahu milletin acısı taze mikmişim siyasetini, olay durulsun acılar hafiflesin yaralar sarılmaya başlansın ondan sonra yapın siyasetinizi sorun hesabınızı ama milletin en hassas vaktinde duyguların en yoğun yaşandığı bu zamanda el insaf yapmayın şöyle şeyler, milletimn acısını başka şeylere alet etmeyin

aha kafaya bak! kimsein siyaset derdinde olduğu yok, hesap derdindeyiz. hesabı sorulsun.
    demir tavında dövülür, sizin kafanızı iyi biliriz, olayın sıcaklığı geçince üzerini örtersiniz bunun.

sizin bu işgüzar kafanız yüzünden yüzlerce insanın hayatı ne hale geldi, hala utanmadan konuşabiliyor musunuz?

yani hükümeti savunabilmek adına bu kadar saçmalama. bu olayın sorumlularını koruyacak kadar da alçalma.

Senin kafanı sevim ben illa bu konuda karşıt fikirliyiz diye adamı akpli yapıyorsun, bunun birilerini korumakla ne alakası var, komplo peşinde koşmayın arkadaşım, siyaset sizin mantığınıza yerleşmiş insanları kutuplaştırmaktan başa halta yaramıyorsunuz, konu kaç sayfa oldu kaç mesajda siyasi argüman kullanıldı millet birbirine laf sokmaktan başka napıyor ki kuru kuruya hesap soracağız olmaz, sana hesap sorma diyen de yok zaten, hesabını soracağız ama milletin acısının üstüne tuz basar gibi yapılmaz o iş, deyimleri olaya uygun kullanmayı bilmek lazım, ölüm bedenler daha soğumamışken başka şeylerin derdine düşmemek lazım, allem edip kallem edip lakayt uslübunuzla herşeyi bir moka yormaktan vazgeçiniz, ben ne onun bunun partisinin ne de korumasının derdindeyim

az sus be az sus. şu durumda, ortada %100 rant cinayeti var, ve senin gibi tipler yüzünden canı verilenlerin hesabı sorulamayacaktır muhtemelen.

yani 20 gün önce bir soru önergesini dalga geçer gibi reddedenlerden hesap sormak, siyaset yapmak değildir. dün dalga geçer gibi "yea adamlar gündemi bulandırmak istiyor" diyerek bu tehlikeyi gözardı edenlerden hesap soranlara karşı takındığınız bu tavır, o kanı sizlerin de elinize bulaştırmıştır.

işçiyi eğitmekten bahsediyorlar! işçiyi değil, işvereni ve onlara rant sağlayanları eğiteceksin. suçluları aklamaya çalışmayın.

He susak da meydan size kalsın hakkımsa hakkımdır susmam arkadaş soru önergesinin reddedildiğinin gösterilmesi bir siyasi argüman değil zaten elim felaketle ilgili argümanları biz de konuşuyoruz neden oldu nasıl oldu bu noktaya nasıl gelindi doğrudan dolaylı sorumlulukar vs olayın peşine düşersin nedir ne değildir ortaya koyarsın ama sizin bahsettiğinizden daha uç noktalar var, mutlaka denk gelmişsinizdir elemanın bir tanesi koymuş grafiği işte somadaki belediye seçimini akp kazanmış da altında haketmişler yazıyor, bunu senin vicdanına bırakıyorum hocam senin bahsettiğinle bu elemanın ki bir mi şimdi

ne bahsetmişim mesela? ben "soma'da %52 oy almışlar ya müstehak" gibi bir şey mi demişim? böylelerini eleştirmek, "işi siyasete dökmeyin" demeyi haklı göstermez. zira bu iş, doğrudan doğruya siyasi çıkarlar doğrultusunda bir madenin işler tutulması sonucunda meydana gelmiş, bizzat siyasetin içinden bir katliamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

quote:

quote:

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

senin gibi embesiller işte zekayla çözemediği işi fizikle çözmeye çalışır

Önce o profil resmini kaldır.

Profil resmi mesaj uyumsuzluğunda son nokta.

Bari değerli bir şahsiyetin resmi profilinde iken hakaret içerikli kelime kullanma.

Anlarsan tabiki.

•  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Buyrun...
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • 1 tane daha çıkardılar
  • Forumda ne kadar da gereksiz insanlar var ?

Ulan siz burda hala AKP-CHP-Müşavir-Jandarma-Polis tartışması yapıyorsunuz. Adamlar yerin 1,5 km altında belkide kelime-i şehadet bile getiremeden öldü ulan. Belkide hepsi kıvrana kıvrana öldü. Siz burda neyi tartışıyorsunuz karaktersiz, eğitimsiz, cahiller!

Öyle koltuktan oturup sağa sola sallamak kolay. Eğer azıcık insanlığınız varsa, oturun 2 dua okuyun. Eğer Müslüman değilseniz ve dua etmeyecekseniz konuyu siyasete çekmeden oturun bir köşeye ve susun.
  • Soma'da maden kazasında vefat eden işçilerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin başı sağolsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

NE KADAR BEYİNSİZ VAR BU ÜLKEDE

DÜNYADAN AYRILMIŞ İNSANLAR ÜZERİNDE BİLE TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ.

BU ÜLKEDELERİN %90 I BOŞ HALİYLE ÜLKEDE BOŞ

MALESEF ÖLEN ÖLDÜĞÜ İLE KALIYOR.

SİZDE (satanistlerle) GEREKSİZ MÜNAKAŞA YAPIYORSUNUZ.

BIRAKIN İNANMAYAN İNANMASIN NE MUHATTAP OLUYORSUNUZ.

GERİZEKALI OLMAYIN ENGELLEYİN GEÇİN.

AMERİKA VE İSRAİL İN YADA BAŞKALARININ KARIŞTIRMASIN GEREK YOK.

BU KADAR EMBESİL VARKEN.

BU ÜLKE DÜZELİRSE DÜNYADA BOZUK DÜZENİ OLAN ÜLKE KALMAZ.

AYNEN BÖYLE BİRBİRİNİZE KİN KUSUN.

satanist di mi ? senin o fındık kadar beynini...

Birde profilini aç özgüvensiz yaratık.

Yerse.

özgüvensiz mi ? neymiş benim ozguvensizliğim ? profilim açık olsaydı ne yapacaktın beni mi bulacaktın kim olduğumu falan ? fındık kadar beyninle ne yapabileceğini düşünüyorsun zavallı cahil ?

Madem bu kadar cesursun karşı karşıya gelelim.

Seni bulmama gerek yok kendin geleceksin eğer ben sana sanal artislik yapsaydım.

İstanbul da olsaydın karşına çıkardım.

Teke tek geleceğim merak etme

Eğer teke tek geliyorsan gel yok adam deyipte gereksiz yaratıkları toplayıp gelirsende sen bilirsin.

senin gibi embesiller işte zekayla çözemediği işi fizikle çözmeye çalışır

Önce o profil resmini kaldır.

Profil resmi mesaj uyumsuzluğunda son nokta.

Bari değerli bir şahsiyetin resmi profilinde iken hakaret içerikli kelime kullanma.

Anlarsan tabiki.

istediğim resmi kullanırım istediğim kadarda küfür ederim sana mı kaldı benim ne yapacağım git sen birileriyle kavga falan et hadi yol al

• Çok üzüldüm allah sabır veren ailelerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

Soma'da kurtulan işçi kardeşimiz Başbakanımızın elini böyle candan sıktı.

Anadolu halkını kömüre oy satmakla suçlayanlar ise oturdukları yerden, verdiğimiz canları kullanarak hükümeti istifaya çağırdı.

Farkındayız haberiniz olsun!

+1111111
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Laf oyunları yapacağına adam akıllı cevabını yaz.

İki kelimeyle "laf oyunu" yapabiliyorsam gerçekten çok zekiyim galiba. Bir soru yazdınız da ben mi görmedim?
    Elbette CHP'nin gidip o yangını çıkardığını düşünmüyorum. Sadece sizin sürekli yaptığınız bir şeyin aynısını yaparak kendi farkındalığınızı artırmayı hedeflemiştim.
    Ölüler üzerinden siyaset yapmak istemiyorum daha fazla. Kalp kırdıysam özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroksuzler -- 14 Mayıs 2014; 20:34:42 >
  • Vefat eden o güzel kardeşlerimize Allah rahmet eylesin ,Allah ailelerine sabır versin..İnşAllah bu acı daha fazla artmaz içeride kalan kardeşlerimiz sağ salim kurtarılır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 14 Mayıs 2014; 20:38:41 >
  • inancı olanlar bilir....
    ecel geldimi başağrısı bahanedir..
    eceli gelen yüzlerce insan o an oradaydı..
    YÜCE ALLAH böyle takdir etti..
    ALLAH gani gani rahmet eylesin.. kalanlara sabır yaralılara acil şifalar versin..
  • Az önce CNN'de işçi bir kardeşimiz aşağıda daha 200-250 ceset olduğunu söyledi.

Tayyip bey çıkıp bugün özür dilese, suçunu kabul etse ve baş sağlığı dileyip geçse tamam eyvallah ama çıkıp yüzsüz yüzsüz "bu işin kaderinde var bu." diyip birde 100-150 yıl önceki kazalardan örnek vermesi insanı çıldırtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

berkan için ağlayan adiler çıkıp nie pretosto yapmıyor lan he????????*

Beyinsizsiniz,protesto olsa kendilerine pay çıkartıyorlar dersiniz olmayınca da böyle trollük yapıyorsunuz.

Al buda güzel bir kapak olsun sana.

Şu an istiklal'de binlerce insan protesto ediyor ve yine polis saldırıyor ? Ama vandalız dimi ?

Bak orda gezi parkındaki hayvanlar var mı? gezi parkındaki vandal köpekler var mı? barikatları ateşe verenler yok.Ahraz

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.