Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin siyasi boyutunu bir kenara bırakıyorum.Bugün öğleden beri haberleri izliyorum.Zaten uyumadım gece.Hüngür hüngür ağladım televizyon karşısında.Düşündüm, onların yerine koydum kendimi.Kapalı bir yerde yangın, diğer yanda karbonmonoksit ve ölümü beklerken...

Nefesimden bile daha yakın geldi o an ölüm.İçim ürperdi.Satırlarımda bile gözyaşı var şimdi.Niye dayanamadınız be abi ? Neden çıkamadınız o hengâmeden, kasvetli yerden ? Ayağınızın tozunu gün ışığında toprağa niye vuramadınız tekrardan ? Şimdi peki ne olacak ? Onca giden hayat, biten umutlar ve geride kalanlar...

Tüm milletimizin başı sağolsun.Mekanlarınız cennet olsun abilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 14 Mayıs 2014; 21:39:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanist

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Konuyu şikayet eden arkadaş nasıl bir vicdana sahipsin merak ediyorum...

Adamlar bunu siyasi bi saldırı olarak görüyor.

adamlar herşeyi siyasi saldırı sanıyor. paranoyak bir kitle:S Körelmişler iyice idrak sıfır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

soruyorum ulan, tayyip erdoğan'dan vazgeçmeniz için ne olması gerekiyor benim aklım almıyor, söyleyin ya birşey deyin, şöyle şöyle olsa ben tayyip'ten vazgeçicem deyin. yok ama yok, bize diyorsunuz atatürk'ü putlaştırmayın diye ama kendiniz putlaştırdınız tayyip erdoğanı.

Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasıncı bunlar.Ne zaman ki kendilerine değer işin ucu o zaman işte seslerini çıkartırlar.

Bknz:Cemaat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

Hala akpyi savunanlar allah hepinizi islah etsin . Eğer orda bir yakınınız ölseydi ben sizi görürdüm allahın cezaları

Yakınımız ölseydi dua okur şimdiki gibi acısını paylaşırdık . Sizin gibi onu bunu suçlamazdık heleki hiç suçu olmayan insanları . Ama sizin işinize gelmiyor siz Atatürkün askerlerisiniz ya hadi bak bir sürüde ölü var çıkıp sokakları yağmalayın yas gününde bir tekmede siz atın. Gerçi sen gibi düşünenler çoktan meydanlara inip polise saldırmış durumda sende koş.

Polis direnişçilere saldırınca, insanları tartaklayınca, biber gazı atıp durunca, öldürünce normal, direnişçinin ise kendini savunması suç bu ülkede. Tayyip sizi iyi kekliyor, sizi kullanıyor siz de saf saf inanmaya devam edin. Biz Atamızın askeriyiz, siz de meşru bile olmayan bir diktatörün.

• Yahu ne olur azcık bekleseniz? Bunu bari hemen siyasete bulaştırmayın büyük bi olay oldu 200ü aşkın insan öldü az saygınız olsun. Acımız geçsin en azından be. Şu ülke siyasetten çektiğini hiçbişeyden çekmedi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

O kadar ölen insanların arkasından şu konuştuklarımıza bak abi sanki olay gerçek değil de bir filmin konusunu tartışıyormuşuz gibi.

Birader sen de öyle bir konuşuyorsun ki, susalım, tv den olayları izleyim olayına getirdin iyice. Yediremiyoruz kendimize bu olayları. Nasıl bu kadar sessiz kalabiliyorsunuz? Sus-pus oturmak ağzımızı açmamak mı bu olaylardan sonra yapılması gereken? Yeter artık ama.

Hayır bir konu tartışılır ama seviyeli bir şekilde buradakiler siyasetten girdi dinden çıktı oradan girdi şuradan çıktı iyice arap saçına döndü. Kahkahalar da çabası... Bu şekilde olmaz biraz daha seviyeyi korusun herkes.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Olayın sorumlusu mu Tayyip mi ki istifa etsin diyorlar..

Japonya'daki depremi, tsunamayi başbakan yaptırdı,
    Letonya'daki marketi Başbakan çökertti,
    Güney Kore'deki feribotu Başbakan batırttı.

tabiki tayyip dostum bütün madenleri gezip bütün arabaları dolaşıp bütün evlere girip doğalgazları sobaları kontrol etmesi gerekiyor. Adamı boşunamı seçtik sorumlu kesinlikle odur.

bu nasıl bir zeka seviyesidir? arkadaşım her köprüyü, yolu gidip kazma kürek çalışarak kendimi yapıyor bu tayyip. ama hepsine o yaptı diyorsunuz. yahu bu olayda da tabiki hükümetin sorumluluğunda. para kazanacağız mantığıyla sen her haltı özelleştirirsen, taşeron işçiye afedersiniz hayvan kadar değer vermiyorsa, senin devletin bunları adam akıllı denetlemeyip işçi ve can güvenliğini sağlamıyorsa suçlu sizsiniz! oh ne ala iyi şeyler sizin, olumsuz şeyler bizle ne alaka. aklın anlamaya ermiyorsa anlattım.. hala anlayamadım diyorsan bir daha anlatırım trol efendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Protex11

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

quote:

Orijinalden alıntı: kule_genclik

Toplam 450 kisi kurtarilmis. Eger dogruysa maden icinde fazla insan kalmadi?

kardeşş kimsenin işin bu tarafını önemsediği yok, adamlar kurtulandan ziyade daha çok ölen olsunda ortalık karıssın derdindeler. ateş düştüğü yeri yakıyo ne diyelim Ülkemizin başı sağolsun

Tabi kardes, madendeki trafoyu geziciler bile patlatmis olabilir.

Gezicileri bilmem ama tayyibin patlattığı kesin..
  • Memleketi ayrıştırdığından dolayı millet en ufak olayda birbirine giriyor. Suriye ve Irak'ta böyleydi yok oldular... Türkiye'ninde bu hükümetle sonu bu olacak
  • yalçınmısın nesin bukadar kişiliksiz olunmaz allah belanı verir inşallah
  • NEFESİNİ TUTARAK ÖL OLM SEN.
  • Kaza [ mı acaba?] ile ilgili konuşma yapılacak dendi gittik Tayyip istifa katil akp vs vs kendimden utandım bu kadar ucuz siyaset yapanların arasında kaldım. Allah akıl fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

ALLAH,BU OLAYI BAŞBAKAN GİBİ OLAĞAN ŞEYLERMİŞ GİBİ DÜŞÜNENLERİN TÜM AİLESİNİ EN ACI ŞEKİLDE TOPRAĞIN ALTINA YOLLASIN.

İLK ÖNCE TAYYİP VE AİLESİNİ.

Cibiliyetsiz soytarılar.

Bedduaya amin demem normalde ama buna kalpten AMİN diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Olayın sorumlusu mu Tayyip mi ki istifa etsin diyorlar..

Japonya'daki depremi, tsunamayi Başbakan yaptırdı,
    Letonya'daki marketi Başbakan çökertti,
    Güney Kore'deki feribotu Başbakan batırttı.

Utanıyorum sizinle aynı kimliği paylaştığım için.

Onlar olaylardaki ihmaller sebebiyle gururlu ve onurlu insanlar oldukları için istifa ettiler. Bakalım bizim diktatör ne yapacak?

Daha önceki iddialar, ölümler karşısında ne yaptıysa onu. Burası Norveç mi 10 dolar için istifa eden bakanlar, sadece iddialar yüzünden istifa eden İNSANLAR olsun.

Aynen bizdeki boşbakanda bunlar hep kader dedikten sonra 100 yıl öncede böyle olaylar oluyordu diyebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cumaya hutbe var iciniz rahat olsun ustune bide pilavliyi patllatikmi butun muminlerin acisini dindiricez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dağdaki çoban örneği verilmiş. Aslında hiç bu konulara girme niyetim yoktu ama bilgisiz arkadaşları bilgilendirelim dedim.

Dağdaki Çoban ile benim oyum bir mi denirken orada kast edilen gerçek çoban değil. Orada kast edilen oyunu kime vereceğini bilmeyen, dünyada olup bitenlerden habersiz, bir adet lokma için oyunu satan ama gerisini düşünmeyen, kandırılıp oyu kolayca elinden alınabilecek ve kendi aklı ile karar vermeyen insanlar kast ediliyor.

Son olarak kimi arkadaş enselerine vurulup ellerinden lokmaları alınsa ses çıkarmayacak kadar kör olmuşlar. Onlar kendisini her şeyden üstün gören efendilerine tapmaya devam etsinler. Ama bir gün gelecek öbür tarafta hem efendileri hem kendileri Allah'a hesap verecekler. Bunu unutmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Mayıs 2014; 21:43:03 >
  • Bizden bir bok olmaz arkadaş, yasta bile bir olamadık.
  • Ne olursa olsun önce insansınız.
    Bırskın siyaseti gerçekleri görün
    Kendi ananız babanız ölmüş gibi düşünün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phoenix077 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız fakat çıkmış 1800 den kalma bir şey söylüyor insan ister istemez bunu tartışacak duruma düşüyor.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.