Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elma

quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Elma

O kadar ölen insanların arkasından şu konuştuklarımıza bak abi sanki olay gerçek değil de bir filmin konusunu tartışıyormuşuz gibi.

Birader sen de öyle bir konuşuyorsun ki, susalım, tv den olayları izleyim olayına getirdin iyice. Yediremiyoruz kendimize bu olayları. Nasıl bu kadar sessiz kalabiliyorsunuz? Sus-pus oturmak ağzımızı açmamak mı bu olaylardan sonra yapılması gereken? Yeter artık ama.

Hayır bir konu tartışılır ama seviyeli bir şekilde buradakiler siyasetten girdi dinden çıktı oradan girdi şuradan çıktı iyice arap saçına döndü. Kahkahalar da çabası... Bu şekilde olmaz biraz daha seviyeyi korusun herkes.

Valla bugün meydana gittim, kadın ortaya oturmuş, oturma eylemi yapıyolar sözde, onlar bile gülüyodu. Elinde siyah bayrak, üstünde siyah elbise, hani insanlar ağlamak zorunda değil tabi, ama olayın ciddiyetini almamış gibilerdi. Dünyanın bir sorunuda bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

Hala akpyi savunanlar allah hepinizi islah etsin . Eğer orda bir yakınınız ölseydi ben sizi görürdüm allahın cezaları

Yakınımız ölseydi dua okur şimdiki gibi acısını paylaşırdık . Sizin gibi onu bunu suçlamazdık heleki hiç suçu olmayan insanları . Ama sizin işinize gelmiyor siz Atatürkün askerlerisiniz ya hadi bak bir sürüde ölü var çıkıp sokakları yağmalayın yas gününde bir tekmede siz atın. Gerçi sen gibi düşünenler çoktan meydanlara inip polise saldırmış durumda sende koş.

Polis'e kimse saldırmıyor, polisiniz halka saldırıyor.

Eylem yapmak halk'ın en doğal hakkıdır, buna kimse karışamaz.
    Ama en ufak eylem'e sizin egoist, hastalık ruhlu polisiniz damlayıp ortalığı birbirine karıştırıyor. Gerçek bu malesef.

Benim yakınım ölmedi ama sabah kampüs'ün yolunu tutarken gözlerim dolu dolu gittim, sabır diledim, dua ettim, pencereden ayırmadım yüzümü.
    İlla bir yakınımın ölmesine gerek yok orada ki insanların hepsi benim kardeşim sayılır.

Yas gününde bir tekme kim kime atıyor biraz sayfayı yukarı çekip görebilirsin.
    Ha bu arada evet M.Kemal ATATÜRK'ün askeriyim. Var mı bir itirazın?

• quote:

Burası yalanlar iftiralar ülkesi. Burdaki yarım akıllılar daha çok bekler istifa etmesini. Seçimlerin acısı büyük nerden çıkarsak diye bakıyorlar. Çoban koyun diye aşşaladıkları insanlar birden kıymetli oldu şimdi.

İstifa etmesini ben de bekliyordum, ama hiç bir zaman çobanlara da laf etmedim, ettirmem de. Acı çıkartmak bir yana, haysiyeti olan bir insan zaten istifa ederdi. (Burada istifasını beklediğim farklı biri, Başbakan etseydi şaşardım ve harbiden saygı duyardım) Bunu bekledim, ama tabii ki boşa.
    Kimseyi de hiç bir zaman küçümsemedim, birini diğerinden ayırmadım, başkalaştırmadım. Amaaa senin gibi haysiyetsiz körleri görünce dayanamıyorum, içim el vermiyor. Hadi bırak koyunluğunu bir kenara, konuya yazdığın tüm yorumlarda gülmeni bırak bir kenara. Hadi, lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 14 Mayıs 2014; 21:46:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Haklısınız fakat çıkmış 1800 den kalma bir şey söylüyor insan ister istemez bunu tartışacak duruma düşüyor.

Asıl lafım konuyu başlatanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyicek çok şeyim var dilimde ama ne yazacak nede söylecek gücüm var rabbim şifa versin kalanlara ölenlerede rahmet eylesin tek temenlim bu!
  • Ordaki maden firimasnda çalışan arkadşım söylediği tv'de hala doğru rakam verilmediği ölü sayısı 500 bulduğnu söylüyor ve çoğu sigortasz olduğunu

• Siyasetiniz de tartışmalarınız da batsın ayıptır be. Gerzek gibi laf sokuşturuyosunuz birbirinize ne geçiyo elinize ne ne NE?

Bugun iki yüzü aşkın işçimiz hayatını yitirmişken, bu olayları olağan karşılayanlar mazur görenler utansın
    Bugun iki yüzü aşkın işçimiz hayatını yitirmişken, bu olayları siyasi fikirleri doğrultusunda kullanma çabası güdenler de utansın

Siz insan değilsiniz

Milletimizin başı sağolsun.
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riwalp -- 14 Mayıs 2014; 21:47:09 >
  • Kader diyenler hasta olunca doktora gittiyseniz de giderseniz de şerefsizsiniz. Aynı kapıya çıkıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dependet

Hala Allahın takdiri diyorlar ya kafayı yiyeceğim Allahınıza sokayım sizin ulan önlem alan ülkelerde allah yokmu . Allah kadar taş düşsün kafanıza . Ecelmiş . Kendinizi avutun siz . Bunu sebebi ihmal .

Senin varolma sebebinde ihmal.

Siz hala dalgaya alın gerizekalılar millet ölüyor kimi politikacı ayrımı yapar , kimi din-mezhep ayrımı yapar . Sizin gibi bağnaz köpeklerde gelir 300 kişinin ölümünü allahın takdirine bağlar , ulan nesiniz lan siz ? Evliya mı ? Derviş mi ? Orda ölenlerden biri senin yakının olsaydı o zaman görürdün 300 kişinin ölümü ihmal mi cinayet mi yoksa allahın takdiri mi . At gözlüklerini çıkarda bak biraz .

Ihmal bahane.
    Allah in takdiri.
    Ama ihmalinde sorgulanıp cezalandırılması gerekir bence

• BAKAN YILDIZ: Onların kazandığı para ,benim kazandığımdan daha helal!... Adam içmeden bu halde, allah muhafaza birde içseydi?
    Bu zat a biri üsküdar da sabah olduğunu ve günaydın desin. Ha şunu bileydi. Bu milli gelir seviyesinde aldığınız milyonlarca lira zaten haram HIMBIL!
  • Basbakan olay yerine gidince aileler tarafindan istifa deyip yuhlaniyor buradaki arsizlar siyaset yapmayin ailelerin acisini paylasin diyor. Aileler de de hesap sorulmasini istiyor benim yandas arkadasim.

• Yalçın Ç. denen elemanı takmayın. Sözde müslüman özde "yeni rakı"
  • quote:

Cumhuriyet mitinglerinde kesin patladı Tayyip yok yok
    Gezi olaylarında kesin patladı ya yok
    17 aralıkta bu sefer patladı
    Somada patlayacak insallah bütün suç onun çünkü. Trafoların bakımını zamanında yapmadı bu sefer patlar kesin

Trafonun bakımının yapılıp yapılmadığını devlet denetlemek zorunda. Daha bundan haberin yok. Görevini yapmayanlardan da devlet hesap soracak. Devletin görevi halkını korumak ve kollamaktır. Devletin görevleri arasında halkının güvenliğinde yer alır. Bu güvenlik sadece asker ve polis değil. İnsanların çalışma hayatındaki güvenliği de devletin sorumlulukları arasındadır. Yasalarla ve uygulamalarla bunu yapmak zorunda ve yapmıyorsa yaşanacak her şeyden devlet sorumludur.
  • Memlekette yas ilan edilmişken s5 incelemesi yayınlayan DH'ye ne demeli?
  • Her şeyde hükümeti suçlu bulup, ortalıgı karıstırıp insanları sokağa dökmek isteyen bu insancıklara acıyorum. Bugün, olmaz ama ülkemizde, bir tsunami olsa olayın ardından 1 gün geçmeden ondada taksime çıkıp tayyip istifa diye bağıracak insancıklar var bu ülkede.
  • bu ölümlere sebebiyet veren, görmezden gelenlerin, suçluları ve suçlarını saklamaya çalışanların Allah binbir türlü belasını versin...
  • Ulan sen allah bilir işçi çocuğu bile değilsin be soysuz herif . Her şeye kader kısmet diyorsunuz . Orada vefat eden insanlar ölmedi öldürüldü bu bir cinayet . Sırf muhalefet partinin istediği olmasın diye önergeyi reddediyorsun . Sana şurdan ağzının payını verirdimde dua et senin .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

Her şeyde hükümeti suçlu bulup, ortalıgı karıstırıp insanları sokağa dökmek isteyen bu insancıklara acıyorum. Bugün, olmaz ama ülkemizde, bir tsunami olsa olayın ardından 1 gün geçmeden ondada taksime çıkıp tayyip istifa diye bağıracak insancıklar var bu ülkede.

Abartmaya lüzum yok, diyen çıkar mı? Çıkar elbet bir kaç tane kendini bilmez, ama bu şu an ki durum ile denk değil.
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.