Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) Bunlara asla laf anlatamazsınız
    2) Türkiye millet için devlet değil devlet için millet anlayışını benimsiyor maalesef. "Kader"imiz bu ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

Her şeyde hükümeti suçlu bulup, ortalıgı karıstırıp insanları sokağa dökmek isteyen bu insancıklara acıyorum. Bugün, olmaz ama ülkemizde, bir tsunami olsa olayın ardından 1 gün geçmeden ondada taksime çıkıp tayyip istifa diye bağıracak insancıklar var bu ülkede.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meydanlarda çıkıp bağırmasını iyi biliyor: Bu çocukların burada işi ne? Evlerine gitsinler.

Madenden 15 yaşında çocuk çıkıyor...

Hadi şimdi de bağırsana yiyorsa, Bu çocuğun orada işi ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

Cumhuriyet mitinglerinde kesin patladı Tayyip yok yok
    Gezi olaylarında kesin patladı ya yok
    17 aralıkta bu sefer patladı
    Somada patlayacak insallah bütün suç onun çünkü. Trafoların bakımını zamanında yapmadı bu sefer patlar kesin

Trafonun bakımının yapılıp yapılmadığını devlet denetlemek zorunda. Daha bundan haberin yok. Görevini yapmayanlardan da devlet hesap soracak. Devletin görevi halkını korumak ve kollamaktır. Devletin görevleri arasında halkının güvenliğinde yer alır. Bu güvenlik sadece asker ve polis değil. İnsanların çalışma hayatındaki güvenliği de devletin sorumlulukları arasındadır. Yasalarla ve uygulamalarla bunu yapmak zorunda ve yapmıyorsa yaşanacak her şeyden devlet sorumludur.

Adamın biri gitti trafoya su verdi, kazara oynadı bişeyleri bozdu ne bileyim bunda da mı devlet sorumlu? Ortada bi ihmal var ise kesinlikle olayın ardına gidilip suçlular tespit edilip cezasını en ağır biçimde çekmeli.. Ama şimdiden suçlu ilan edilmiş, Tayyip

• Kafanızdan ölü sayısı uydurmayın artık. Ne açıklanıyorsa o'dur, neden az söylesinler? Ne faydası olacak onlara? Gün boyu buradaki saçma sapan mesajları okudum, sinir küpüne döndüm yahu! Allah rahmet eylesin, Allah yakınlarına, geride kalanlara sabır versin, yardım etsin, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen artık siyaset yapmayı kesin, küfürler havada uçuşuyor. Yeter.
  • Allah'a şükür ahiret inancım var da hesabın eksiksiz sorulacağını biliyorum. Olan oldu , suçlular bulunsun gereği yapılsın diyecem de bu dünyada verilecek en ağır ceza ne olabilir ki ?(ceza verilmesin demiyorum) Derisini yüzseler hesabını veremez bunun sorumluları. Gerçi işin detayını bilmiyoruz , doğrudan bir ihmal mi var yoksa yersiz arıza mı oldu veya bilerek mi yapıldı...

Allah rahmet eylesin.Bazılarınız Allah'ı sadece beddua etmek için hatırlıyor heralde.Oradaki insanlara dua edeceğinize birilerine bedduları saydırıyorsunuz.
  • İnsanlar maske takıyor arkadaş. Herkes birden insancıl kesildi bıyık altından sırıtıp eylem yapıyorlar. Sözde çok umurlarında ya. Yolda görse pis işçi deyip yolunu değiştirir bunlar. Yine önceki olaylar gibi ortalıkla yalanlar uçuşuyor. Yok 15 yaşında çocuk çalıştırıyorlar falan filan. Kim inanır ki buna?
  • Rihannadan da destek var
     MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• Yalçın Ç. denen troll bozuntusu doymadın mı hala

• smyrna17 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki bu beyinle yarın öbürgün Nükleer santral kurulunca ordan çıkan atık uranyum çubuklarını mitinglerde atsa bu padişah onları bile kapmak için birbirinizi ezerseniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

Hala akpyi savunanlar allah hepinizi islah etsin . Eğer orda bir yakınınız ölseydi ben sizi görürdüm allahın cezaları

Yakınımız ölseydi dua okur şimdiki gibi acısını paylaşırdık . Sizin gibi onu bunu suçlamazdık heleki hiç suçu olmayan insanları . Ama sizin işinize gelmiyor siz Atatürkün askerlerisiniz ya hadi bak bir sürüde ölü var çıkıp sokakları yağmalayın yas gününde bir tekmede siz atın. Gerçi sen gibi düşünenler çoktan meydanlara inip polise saldırmış durumda sende koş.

Polis'e kimse saldırmıyor, polisiniz halka saldırıyor.

Eylem yapmak halk'ın en doğal hakkıdır, buna kimse karışamaz.
    Ama en ufak eylem'e sizin egoist, hastalık ruhlu polisiniz damlayıp ortalığı birbirine karıştırıyor. Gerçek bu malesef.

Benim yakınım ölmedi ama sabah kampüs'ün yolunu tutarken gözlerim dolu dolu gittim, sabır diledim, dua ettim, pencereden ayırmadım yüzümü.
    İlla bir yakınımın ölmesine gerek yok orada ki insanların hepsi benim kardeşim sayılır.

Yas gününde bir tekme kim kime atıyor biraz sayfayı yukarı çekip görebilirsin.
    Ha bu arada evet M.Kemal ATATÜRK'ün askeriyim. Var mı bir itirazın?

En büyük kazığı bu memlekete siz attınız. Atatürkü kullanarak alet ederek her işinize. Atatürkün askerleri sokakları yağmalamaz insanların malına canına zarar vermez bu memleketi korur kollar çalışır üretir. Ben neden goremiyorum acaba

Sizde en büyük kazığı Din'i kullanarak attınız ve hâlâ atıyorsunuz.

Evet bizde çalışıp üretmeyi deniyoruz ama;

Pancar bitti, pamuk bitti, tütün bitti, süt bitti!

Ne bekliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanova07

Memlekette yas ilan edilmişken s5 incelemesi yayınlayan DH'ye ne demeli?

İnceleme faciadan once oldu

• taksim girişine tomalar toplandı.

http://tks.ibb.gov.tr/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih061905

Kafanızdan ölü sayısı uydurmayın artık. Ne açıklanıyorsa o'dur, neden az söylesinler? Ne faydası olacak onlara? Gün boyu buradaki saçma sapan mesajları okudum, sinir küpüne döndüm yahu! Allah rahmet eylesin, Allah yakınlarına, geride kalanlara sabır versin, yardım etsin, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Lütfen artık siyaset yapmayı kesin, küfürler havada uçuşuyor. Yeter.

dün gece 250 idi ölü sayısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Orijinalden alıntı: smyrna17

Her şeyde hükümeti suçlu bulup, ortalıgı karıstırıp insanları sokağa dökmek isteyen bu insancıklara acıyorum. Bugün, olmaz ama ülkemizde, bir tsunami olsa olayın ardından 1 gün geçmeden ondada taksime çıkıp tayyip istifa diye bağıracak insancıklar var bu ülkede.

Abartmaya lüzum yok, diyen çıkar mı? Çıkar elbet bir kaç tane kendini bilmez, ama bu şu an ki durum ile denk değil.

Mübalağa ettim zaten ama olayı başbakana yıkıp istifa etmesini zorluyacaklar 1-2 güne. Şimdiden başladı bile
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    Böyle büyük laflar etme her 2 dakikada bir. Çocuğuna eşine bir şey olur kaldıramazsın yediremezsin kendine.
  • Serbest olarak çalışan bir gazeteci Alex Christie-Miller'ın twitter hesabındaki fotoğraflar:
    Bu fotoğrafların SOMA maden ocaklarında çekildiğini söylemiş ama kesin bir bilgi yok tabii ki. Belki de başka bir maden ocağınındır. Bilemiyorum.

https://twitter.com/AChristieMiller/status/466642939201196033

https://twitter.com/AChristieMiller/status/466643042066530304

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 14 Mayıs 2014; 22:00:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Meydanlarda çıkıp bağırmasını iyi biliyor: Bu çocukların burada işi ne? Evlerine gitsinler.

Madenden 15 yaşında çocuk çıkıyor...

Hadi şimdi de bağırsana yiyorsa, Bu çocuğun orada işi ne?

hatta çalışma bakanı çıkıp çocuk 15 değil de 19 yaşındaymış, neyse ki bu biraz sevindirdi bizi diyor
  • Ben kendimi suçlu hissediyorum, sebebini bilmiyorum ama hissediyorum işte. Suç hepimizin.
  • Yorum bile yazmiyacaktim ama vicdanım el vermiyor buna emin olun Fox da o aglayislari gördüm o haykırışlari içim gitti ulan içim içim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.