Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .mpower

TAYİBİ NASILDA ÇEKEMİYORSUNUZ BURADA İSTİFA DİYE BAĞIRIYORSUNUZ ACİZLER SİZİ ŞU GÜNDE BİLE BÖYLE ŞEYLER YAPIYORSUNUZYA ALLAH BELANIZI VERSİN..(AZ ÖNCEDE BİRİSİ TAYIBE BELA OKUMUŞ)

Hadi kardeş git ötede sevin
  • Yok o sakallı değildi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TVuzmani

quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Eğer CHP'nin önergesi kabul edilseydi bu seferde Soma'da deprem olurdu ve eceli gelen işçi kardeşlerimiz yine ölürdü. Ölümden kaçılmaz, tedbirle bilimle olmaz bu işler.
    Beynimi tuvalete attıktan sonra yazdım.

Ölen öldü kalan bizim mi diyelim?Hakaret etmek istemiyorum inan bana.
    Niye para kazanıyorsun nasıl olsa öleceğin zaman belli değil mi ? İnsan evladının gücü sadece karar verebilir, (2 seçenek vardır
    a) bunu yapmaya karar verir
    b)bunu yapmamaya karar verir(haliyle başka bir şey yapar o sırada)sadece ALLAH her istediğine ol der olur.Neyse insan evladının seçemedikleri sadece akrabalarıdır dünyada.
    Ha ayrıca önlem almazsan ne olur uğraşır durursun elin 5 para etmez gavuru uçaklarla seyehat eder,mustakil evlerde yaşar.Senin sırtında top taşıyan ne evlatlar doğurmuş nicelerini kaybetmiş ve hala vatanına kurban etmeye hazır annelerde fakirlikten(önlemi almadık 5 lira kar yapak diye ne oldu kaza oldu zarar 5trilyon çaktın mı ? bu sadece parasal kayıp manevi kayıbın elle tutulur bir değeri olmadığından yazamıyorum zaten) daha telefon alamasın 20tl ye aldığı telefona 10liralık kontör bulamasın tamam mı ?hıhıhııyy seni varya şimdi söyletecen.

Uyarı : Tamam her ne kadar Türkiye teknoloji bakımından geri gelsede genel olarak bu kullanılmadığı anlamına gelmez benim evime 4g 2015te gelir japonyaya 2007 de ama şirketlere zaten çözümler var her konuda illa benim evime gelmesi gerekmiyor, burdan demek istediğim 1900lerdeki Amerika nın nesiyle şuanki Türkiye eşit acaba şu anda bile sadece 3sene gerideyizdir en fazla o da işte yaygınlaşmayla alakalı bizim Türkiye'de 4k tv yi kim ne yapsın misal orda millet oyun monitörü olarak kullanıyor Amerika'nın bizden üstünlüğü bu teknolojik anlamda ben kalkıpta Ülkelerin ürettiklerinden bahsetmiyorum kullandıkları teknolojiden bahsediyorum iş üretmeye gelince Çin bütün devletleri besliyor a kaliteden z kaliteye kadar.Kalkıpta kimse bana 1900deki olayla şimdiki olayı kıyaslamasın.TBMM nin kendi resmiyetlerinde CHP'nin Soma önergeside kabul edilmedi diye açıklaması var Başbakan'da benim mal gibi dinleyen anneannem in dedemin kalkıpta tbmm nin sitesini açıp önergelere bakmayacağını bildiğinden ''Önergede Soma'dan bahsetmiyordu'' diyo şimdi bir şey de demek istemiyorum.Bu sözler benim rengimi belli edemez salak gibi şapşap şapşal yorumlar yazmayın.Ben Obama bu sefer bu işi kötü yaptı diyince Obama'ya karşı olan partiyi mi tutmuş oluyorumda Başbakanın yalanını tekrar yazınca başka partili oluyum ? Ha niye açıklama yaptın o zaman diyeceksiniz eğer yapmasaydım çoktan ağır bir cehalet kokan cevaplar yazmışlardı aklı ermeyen kişiler.

hocam arkadaş ironi yapmış beyaz yazdığı için görmemişsiniz: "Beynimi tuvalete attıktan sonra yazdım"

•  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • ÖLÜ SAYISI 274 OLDU AN ITIBARI ILE...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son resmi sayı: 274
  • 274 oldu

• 274 Ölü!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımın babasının vefat ettiğini öğrendim.Çok kötü oldum oradaki ailelere yakınlarına Allah sabır versin gerçekten çok zor çok.
  • Forumdaki zavallı neoosmanlıcılar yeni padişahlarını savunmak için kendilerinin bile inanmadığı şekilde onu savunuyor.1950 lilerle bile karşılaştırma yapılamaz.Bunlar kendi parti logosunun icat edilmediği 1860 lara kadar gidiyor.

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Birisi şu padişaha bu listeyi sunsun.

Şunuda iyi izleyin..

• Şehir sayısı 274
  • başı(nız) sağolsun
  • 274

• Soma değilde, somali olsaydı başbakan ağlıyordu şuan. Samimiyetsiz.

• 274 oldu ölü sayısı. Allah'ım sen yardım et.

• 274 olmuş :(

• Akp nin geçmişte ki bakanlarından biridir :

Madenciler için güzel öldü diyecek kadar ne diyeceğini şaşırmış biri !

Şu Gezi parkı konusu ile ilgili olarak :

Baştan aşağı icraatları şaibeden geçilmeyen bir hükümetin haklı bir protesto gösterisinin arasına aslen sivil polis olan sahte provakatör sokmayacağını mı düşündünüz ?

Bırakın bu işleri.

Bu dünyada da dibine kadar haksızsınız , diğer tarafta da bütün yolsuzlukları gırtlağa kadar gelmiş bir iktidarı hala desteklemenin bedelini ödeyeceksiniz.Bu kadar basit değil bu işler..

Bu dünyada da ne gerekiyorsa ben de yapacağım bu zihniyetin ortadan kalkması için, pek çok vatandaşımızda aynı şekilde bakıyordur kesinlikle..

Bugünkü rte'ye tapınma töreniniz nasıl geçti ? iyi yalayın rte nin posterlerini kir tutmasın toz tutmasın..

rte'nin meclise soktuklarından biri :

Bütün yolsuzluklar ve pislikler ortada olduğu halde hala bunları destekleyenlerin diğer tarafta ateş denizinde boğulacağından şüphem yok !

ama bu dünyada da ülke olarak bunlardan kurtulmak için her şey yapılmalı..

Rte nasıl bir kişiliğe sahiptir ? İşte böyle bir kişiliğe sahiptir !

O yüzden hangi ülkenin başına geçerse geçsin çok tehlikelidir !

@.mpower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 14 Mayıs 2014; 22:28:39 >

• Japonya 7-8 siddetinde depremde yada tsunamide bile o kadar olu vermiyorken, burada bir maden de yuzlerce insan can veriyor. Eee sorarim size bir maden de bu kadar insan can veriyorken, 7-8 siddettinde bir deprem olsa sizce kac kisi can verir? Oss veya Ales sorusu gibi di mi? Ama sorulmasi gereken bir soru ve bu ulkede gercegin ta kendisi. Gelismisligimiz (insan hayatinin onemi, insana saygi, bilimsel gelisimler, onlemler vs...) apacik ortada. Bunu dusunmek icin bile fazla beyninizi calistirmaya gerek yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.FranzZ

Esma kaşarina agliyon bizim emekcileri dovduruyon

Şimdi kufrederdim de sana anladın sen.

Anlamadim ne dedin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.