Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taner yıldız hala ''Sıkıntı büyük olabilir'' desin yüzlerce insan göcük altında bu nasıl bir açıklamadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Agirlastirilmis muebbet tam da bu is yerinde yasanan faciaya neden olanlara yakisacak bir ceza, insallah daha fazla olen olmaz, yazik bu memleketin insanlarina, hep mi fakirler boyle pisi pisine olur ? Bir de tum guvenlik onlemlerini aldik diyorlar, insanda biraz utanma olur!

+999999

Allah yardım etsin içerdekilere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence herkes uyuduktan sonra gerçek rakamlar açıklanmaya başlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye başkanı kesin konuşuyor..
    Her yer dolmuş taşmış...bergama,kirkağaç ambulanslar malesef vefat eden işçileri taşıyor..

• Allah yardim etsin. COK kotu bir durum. off off

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 580 işçiden 157 işçi hayatını kaybetti diyor manisa büyükşehir belediye başkanı
  • Manisa belediye başkanı Habertürk tv'de açıklama yaptı: 157 kişinin cesedi çıkarıldı.
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)
  • Bosuna birbirinizi yemeyin olay zaten belli ihmal var 2-3 kisi mahkemeye cikar sonra serbestt

Burda cikipta oldu yazik vah diye artislik yapmayin 1 haftaya troolluge ayni hiz devam edersiniz

Bu arada istanbulda yanan o iscileri kim hatirliyor naylon cadirda ölen boktan bi avm ugruna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Büyük düşünür Fatih Tezcan'ın tweetini aktarıyorum:Kullanıcı Eylemleri
    Takip et

Fatih Tezcan
    ‏@fatihtezcan
    Gezi yıldönümünden 2 hafta önce yaşanan Soma Faciası'na ne sebep oldu, çok merak ediyoruz. Bulunmalı! #SomadakiKardeslerimizeYardımEtALLAHIM

Bu arada çoğu insanın uyuması bekleniyor tahminen 250-300 arası olarak açıklanacak sayı.

Şu Fatih Tezcan denilen herifi sokakta görsem suratına tükürürüm,çok iğrenç bir herif.
  • Bakan rakam vermiyorum dedi..
    Öyle dediyse tamam bu iş beyler..
    Saklanıyor..157 rakamı doğru..

• Hay sizin yapacağınız işe. Adam hala çıkmış saçma sapan konuşuyor böyle enerji bakanı olmaz olsun. Saçma sapan yandaş vasıfsız adamları kabineye doldurmuş birine enerji bakanlığı düşmüş.Bir videosu vardı zaten teknoloji konuşursun bunlar Allahın bir hikmeti üzümünü ye bağını sorma der , bulut bilgisayar dersin küfür zanneder. Şimdi de çıkmış biraz sıkıntımız var diyor. 157 vatandaş ölmüş 2 hafta önce meclisin yarısı bak burada sorun var demiş iplememişler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahım adam ne kadar rahat konuşuyor deli olucam. ''157 işte'' diyor. Şoktayım ne kadar rahat söylüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

https://pbs.twimg.com/media/Bni0e9DIgAE7E8H.jpg:large

• kırkağaç neresi tam , hiç mi gazeteci gitmemiş oraya , bir tane fotoğraf bir tane haber allah aşkına ya
  • SON DAKİKA - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ölü sayısını 157 olarak açıkladı!
  • Allah'ım sen büyüksün yarabbim.
  • hala göçük altında 200 kişi varmış
    ölü sayısı 157

toplam ölü sayısı 300 civarı bekleniyormuş

seçimler için kömür lazım
  • Ben o soru onergesini reddeden vekillerin vicdanina s.kayim... mutlu musunuz ey hainler, ey katiller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.