Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce minimum 20 kişinin iyi olduğu duyuruldu hastaneden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

manisa belediye başkanı 157 kişiden bahsediyor. Doğru mu ?

Sizce bir büyükşehir belediye başkanı emin olmadan böyle bir sayı açıklayabilir mi?
    Keşke yanılmış olsa. Ama daha da artacak gibi geliyor ne yazık ki.

Insallah yanılıyordur baskan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

az önce Samanyolu'nda muhabir 400-500 dedi.
    @cemoktem benim sorduğum içerideki madenci sayısı idi.Onda da 400-500 diyorlar.

540 kişi olarak biliyorum ben de.

• 157 işci hayatını kaybetmiş... Söyleyecek söz yok, gelişmiş bir ülke de olsaydı bu rezalet çoktan istifalar gelmişti ama yüzsüzlük işte yarın çıkıp iki baş sağlığı dilenip işci ailelerinin yanına gidip göz boyanıp sonra tekrar aynı dümen devam edecek, yazık.
  • vay adaletsiz dünya
  • 157 nedir ya bunların sorumlusu Allahından bulsun!
  • Bu memlekette bi gün de kötü bir olay olmasın abi ya.
  • CNNTürk canlı yayınına katılan Manisa Belediye Başkanı Ergün, ölü sayısının 157 olduğunu söyledi. Kanallar 17 diyor?
  • Ulan nasıl sakliyorlar ya..
    17 kişi diyor ya kanallar..

• cenazeler soğuk hava depolarına getiriliyormuş , sayılar belli değil tabi ki .
  • Hastaneye gelen ambulanslar durmadan soğuk hava deposuna gidiyormuş!! 157 Ölü nedir lan nedirrr!!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum dostum guzel dostum
    Bu ne beter cizgidir bu
    Bu ne cildirtan denge
    Yaprak doker bir yanimiz
    Bir yanimiz bahar bahce

Yuzlerce insanin can verdigi maden, baskalarinin spiral towerlarina vesile oluyor. Ne bicim duzen bu?

• Normal bir gunde 750 kisi kadar calisan oluyormus. Soma da oturan bir tanidigimiz var madende calismiyor da madenle ilgili bir isi var onlar soyledi.

• http://www.milliyet.com.tr/soma-da-komur-ocagi-trafo-patladi--gundem-1882022/

doğru gibi haberler,zaten kurtulma şansları azdı biz umut bağladık yinede...
  • Geçmiş olsun başımız sağolsun.Kimileri oturduğu yerden 20.000 TL aldığı halde hayıflanırken.Kimi emekçilerde canları pahasına asgari ücretle çalışıyor hemde hayıflanmadan.
  • Hala 17 diye yazıyor.

Yazıklar olsun.

Bir de bu çıktı,artık sayılar saklanıyor
  • Ben bir şantiyeci olarak insan hayatının ülkemizde ne kadar ucuz olduğunu defalarca gördüm, Allah rahmet eylesin, bir daha olmasın demeyeceğim çünkü olacak, bizim zihniyetimizde maalesef olacak.

Bu halde bir de nükleer enerji işine gireceğiz. Ben bilime inanırım sonuna kadar, nükleer enerjinin faydaları var, ama ülkemizin bu şartlarında korkutmuyor değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

157 işci hayatını kaybetmiş... Söyleyecek söz yok, gelişmiş bir ülke de olsaydı bu rezalet çoktan istifalar gelmişti ama yüzsüzlük işte yarın çıkıp iki baş sağlığı dilenip işci ailelerinin yanına gidip göz boyanıp sonra tekrar aynı dümen devam edecek, yazık.

157 değil 157 bin kişi ölse kimse kalkıpta istifa etmez.. Bir torba kömür çıkartmak için canını verenler ile o kömüre bedava sahip olmak için ruhunu satanların ülkesiyiz ne yazık ki
  • Bu gece inanan herkes inandığı dinde oradaki kişiler icin en azından 1 dua 1 istek 1 Dilek neyse yapsın en azından.

Orada cok kotu bir durum var. Rabbim herkese yardım etsin oradaki ailesi çoluğu cocugu içerde disarda bir sekilde olanlara da biran once topragın altından kurtulmayı nasip etsin.

İnsallah topragın altından sag cikartabildigimiz canlar olacaktır.

Uzun zamandır bu kadar etkilendiğim bir olay olmamıştı. İnsallah hersey guzel sonuçlanır ve ölü sayısında bir artış olmaz.

• Agirlastirilmis muebbet tam da bu is yerinde yasanan faciaya neden olanlara yakisacak bir ceza, insallah daha fazla olen olmaz, yazik bu memleketin insanlarina, hep mi fakirler boyle pisi pisine olur ? Bir de tum guvenlik onlemlerini aldik diyorlar, insanda biraz utanma olur!
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.