Şimdi Ara

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.014
Cevap
35
Favori
140.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı 157 ölü var dedi. Allahım inşallah doğru değildir.

içeride de patlama sırasında 500-600 kişi var dedi. olay trafo değil göçük dedi.
  • manisa Büyükşehir belediye başkanı 157 ölü var dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet ,utanmadan hala 17 kişi diyor ya..
    Vay be..

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Ben ölenden değil madende bulunandan bahsediyorum. Manisa BB başkanı'nın açıklaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: By Karabay

quote:

Ben şunu anlayamadım. Neden yetkililer gaz maskelerini takıp, yangın söndürücülerini alıp içeriye girmiyorlar?

Kolay değil işte kardeşim öyle yangın devam ediyor giremiyorlar dışardan müdahale yapıyorlar. 2 km derinlik ne demek... 9 saat yer altında karbonmonoksit gazı ile dolan bi yerde durabilir misiniz sorarım size ? 2 km... İnmek çıkmak kolay değil... Ben madene girdim gezmek için, yerin 1-2 km altına.. Çok kasvetli ve ürkütücü bir yer.. işçilerin neler yaşadığını çok iyi hissediyorum...

Derinlik 200 metreymiş. Uzunluk 2 km.

Hocam derinlik 2km. Ayni zamanda tuneller de 2km seklinde diye soylendi haberlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Kendi düşen ağlamaz

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Ben akp'li değilim ama bu da yapılmaz şimdi

• manisa belediye başkanı 157 kişiden bahsediyor. Doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Kendi düşen ağlamaz

MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

Amacın ne lan?
  • Son Dakika: Manisa Belediye Başkanı: Son Durum AFAD rakamları 157 ölü ,75 yaralı var.
    Bu ölülerin sorumluları yine din kitap edebiyatı yapıp bu işten sıyrılacak ve üst düzey bir tane istifa bile olmayacak.Bu kadar ölüye rağmen Taner Yıldız istifa etmezse yazıklar olsun..
  • tüm haber kanalarında altyazı 17 hala ama
    ne zaman konuştu başkan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savio_4528

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemoktem

quote:

Ben şunu anlayamadım. Neden yetkililer gaz maskelerini takıp, yangın söndürücülerini alıp içeriye girmiyorlar?

Aşağıda yangın devam ediyormuş hocam. Inemiyorlar.

Yahu bu yangın söndürülemiyormuş mu?

Sayın bakan ve yetkililer açıklama yaptı tabiki haklı olarak ilk öncelik yangın DEĞİL ölüm riskinde olan hayatlar, ÖNCELİK MADENCİLERİMİZ!

Yangını söndürmessen madencileri nasıl kurtarabilirsin ki?

Onlar ayrı yerlerde kardeşim sen yangın ile madencilerin bulundugu yeri yan yana düşünme , muhtemelen yangın , madencilerin bulundugu yerden biraz daha uzakta ve yangıına da muhakkak mudahale ediliyordur fakat madencilerimize daha çok yardım geliyordur

• 157 75 deniyor son durum

• Anladım hocam..
    Malesef 157 kişi....kaybedildi..

• Rabbim Ölenlere rahmet eylesin . Yakınlarına sabır versin
    Yaralılara Acil Şifalar versin
  • az once manisa büyükşehir belediye başkanı acıklama yaptı. 157 ölü var diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı 157 ölü var dedi. Allahım inşallah doğru değildir.

içeride de patlama sırasında 500-600 kişi var dedi. olay trafo değil göçük dedi.

Zaten trafo yalanını bizde yememiştik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

manisa belediye başkanı 157 kişiden bahsediyor. Doğru mu ?

Sizce bir büyükşehir belediye başkanı emin olmadan böyle bir sayı açıklayabilir mi?
    Keşke yanılmış olsa. Ama daha da artacak gibi geliyor ne yazık ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • provakatörler doluşmuş yine. Allah rahmet eylesin, inşallah en az kayıpla atlatır oradaki insanlar. Teknoloji bu kadar ilerlediği halde insan canının bu kadar ucuz olmasını aklım almıyor.
  •  MADEN FACİASI: 274 işçi hayatını kaybetti, 57 işçi yaralı (isimler açıklandı)

• Acilcak sorusturmanin sonucu belli hepsi serbest

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.