Şimdi Ara

Madencilik için sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar madencilik işine girmek istiyorum ilk başta 2 ekran kartli daha sonra 4 ekran kartli olacak sekilde sistem tavsiyesinde bulunurmusunuz bilgisayar baştan aşağı alınacak 4 kartli bi anakart varsa daha iyi olur amd 580 kart almayi düşünüyorum buna göre bişeyler yazarsanız sevinirim sistem amd olsun yine eteryum litecoin dash gibi altın kazicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kazmak yerine coin alsan daha karlı olur.

http://www.cizgi.com.tr/product/cryptocurrency
  • Söyle satın almak istemiyorum yarın bi gün balon patlar zarar etmiş olurum ama elimde bilgisayar olunca en azından bilgisayarım var diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirartun

Söyle satın almak istemiyorum yarın bi gün balon patlar zarar etmiş olurum ama elimde bilgisayar olunca en azından bilgisayarım var diyebilirim

Yaktığın elektrik zarar olmayacak yani öyle mi?

https://groups.google.com/forum/#!forum/cryptocurrency_news

Bu gruba gir ve öğren.
  • LİNK bozuk

• Gazetede haber vardı. Ölüyor bu iş. AMD hisseleri düşüşe girmiş. Hiç girmeyin. Milleti gaza getirip kartları sattılar. Patladı.

• Elektrik parası ciddi sıkıntı. Güneş enerjisi panelleri ile elektrik üretip evi öyle beslicen. Altyapı vs pahalıya geliyor. Bilgisayar için online ups alıcan. O da yarım saat dayanmaz. Jeneratör alsan para. 7/24 bilgisayarı sorunsuz çalıştırmak sıkıntı. 2-3 yılda anca amorti eder, o zamanda kadar zaten sistemi tekrar yenilemen gerek. Falan fılan..
  • https://urun.n11.com/anakart/biostar-h81-a-v61-soket-1150-6-pci-e-ddr3-mining-anakart-P211092469

Anakart bunu alın.

Kârlı değil diyenlere de fazla kulak asmayın.
  • Eğer kararınız kesin ise,

MSI x370 Xpower Titanium 3200Mhz Anakart

2 tane MSI Rx580

Ryzen 5 1600 veya 1600X

ile başlanabilir.

Ancak bana kalırsa artık madencilik işine girmeyin. Voleyi vuran vurdu, fiyatlar inmeye başladı bile. AMD, hisselerinin düştüğünü açıkladı madencilikteki etkinliğin azalmasından ötürü.

Bu saatten sonra kazmak yerine hazır kripto-para alıp bekletip satmak, kısacası nasıl ki Dolar, Euro alıp bekletip satılıyorsa o şekilde davranmak daha doğru.

En doğrusu ise bu işe pek yatırım yapmamak. Tekel olan gruplar var artık bu piyasada da. Normal 2-3-4 ekran kartı ile kazan kişilerin kâra geçmesi çok zor artık.

Daha evdeki elektrik altyapısı, jeneratör, eğer ciddi bir adım atacaksanız elektriksiz enerji üretimi için altyapılar falan derken 2 belki 3 seneyi bulabilir sadece masrafınızı çıkarmak.

Hala çok kârlı ama öyle 2-3 kartlı tek bilgisayarla yapılacak iş olmaktan çıktı bitcoin işi. Millet 20-25 bilgisayarda 100 civarı kart ile çalışıyor.

Kârlılık düştü derken, tekil kullanıcılar için düştü kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 17 Kasım 2017; 22:17:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.