Merhaba arkadaslar.Bu gün yeni bir sorunla karsilastim..Cd den yada network'ten izlediğim filimleri madia player Hızlı cekimde oynatiyor..Saniye normalinden daha hızlı hareket ediyor.Ekran kartını,seskartini güncelledim ama sonuç değişmedi..sadece bir dosyada değil..Normalde çalisan avi,dat,mpg gibi dosyalarda da aynı sorun yaşanıyor..bi fikri olan var mı.?
Bu arada Bu sitede cok yeniyim.Ama artik 12 saat bu sitede onlineyim..Bu siteyi bana öneren zest kardesime tesekkurler..
bende de olmuştu win98 de artık hep oluyor ondan XP kullanıyorum ben hdd yi değiştirdim SATA aldım belki hızındandır diyorum :) çok acayip ya ekran kartı sürücülerindende olabilir
dx sürümünü deiştir ayrıca media playeri yükseltmeyi dene oda olmazsa codecleri yükselt :) olmassa kır at
9x kullan. direc 9.0 kullan oda olmaz sa divx codec sorunudur. onunla ilgili şeylere bak
olmuyo ben kafayı kıracam...denemediğim sey kalmadıii değişik bir yönden olayi görebilen varmı..?
media player sürümün kaç ?MP 9.0 ise onda hız ayarı mevcut,yanlış ayarlanmıştır belki....
bence bir format çak en alasından [krl]
Arkadaşım bu sorun bendede vardı,xp kullanınca geçiyor. Diğer hiçbirşey para etmiyor.Ne format, ne dx9 nede kodeklerin yükseltilmesi nede ekran hızı vs selam
evet abicim xp kullan 98 fosilleşti artık..
evet abicim xp kullan 98 fosilleşti artık..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme