Şimdi Ara

Madrid maçında Dany sol bek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlaşılan o ki riera gidiyor ve sol bek gelmeyecek. O halde alternatif olarak dany diyorum. hemem küfür etmeyin dinleyin azıcık

Hakan Baltanın bale veya ronaldo karşısında yetersiz kalacağı bir gerçek.

Ben danynin hızından ve birebirde geçilmesi zor bir oyuncu olmasından faydalanmamız lazım diye düşünüyorum.

------------muslera

eboue chedjou semih dany

sabri selçuk melo amrabat

-----------sneijder

------------drogba

kanatlara bu şekilde önlem alabiliriz. sabrinin rakibi bozan ve eboueye yardım eden bir rol üstlendiğini düşünürsek bu format bence real karşısında elimizde bulunan kadroyu en verimli kullanacağımız sistemdir.

• Adam zaten sol bek oynuyordu sol bekin hatalarını kapatmaktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Adam zaten sol bek oynuyordu sol bekin hatalarını kapatmaktan

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

+1

Alıntıları Göster
    Bruma varken Sabri olmaz kanatta. Defans 105 cm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Bruma varken Sabri olmaz kanatta. Defans 105 cm

Alıntıları Göster
    Herkes riera gidecek diyorda kesin mi bu ben gideceğine ihtimal vermiyorum
  • Cokta mantiksiz degil. Rakip takimin oyununa da aliskin. SL tecrubesi de var. Form tuttugunda hata da yapmiyor aslinda. Sagolsun emekleri de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

Cokta mantiksiz degil. Rakip takimin oyununa da aliskin. SL tecrubesi de var. Form tuttugunda hata da yapmiyor aslinda. Sagolsun emekleri de var.
    Bale ve Ronaldo karşısında dünyanın en iyi bekleri bile aciz duruma düşüyor. Bu tür adamları ancak kademeli şekilde savunma yaparsanız biraz durdurabilirsiniz. Bu adamlar teke tekte duman eder herkesi.

Ayrıca Real de sadece Bale ve Ronaldo yok. Takım halinde çok iyi savunma yapmalıyız. Takım halinde kademe yapmalıyız.

Hakan ile devam edeceksek Real maçında da Hakan oynamalı.

Dany biraz tek hamleli futbolcu ve çok kritik fauller yapabilecek potansiyelde. CR7 bi vücut çalımında penaltı yaptırabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Minor

Herkes riera gidecek diyorda kesin mi bu ben gideceğine ihtimal vermiyorum

Alıntıları Göster
    Riera bence gitmese de ŞL'de oynayacağını düşünmüyorum şu yabancı kısıtlaaması saçmalığında tek çare her hafta hazırlık maçı yapmak olabilir. Dany sol bek olabilir ama Dany gibi dengesiz biri Ronaldo - Bale - Isco gibi çevik oyuncular karşısında çok süre sahada durmadan kırmızı yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

Riera bence gitmese de ŞL'de oynayacağını düşünmüyorum şu yabancı kısıtlaaması saçmalığında tek çare her hafta hazırlık maçı yapmak olabilir. Dany sol bek olabilir ama Dany gibi dengesiz biri Ronaldo - Bale - Isco gibi çevik oyuncular karşısında çok süre sahada durmadan kırmızı yer.

Alıntıları Göster
    Bence sadece Bale ve Ronaldo'yu düşünüp oraya yoğunlaşmamak gerekiyor. Ha tedbirini alırsın o ayrı konu ama 2 oyuncudan ibaret değiller. Sen onları istediğin kadar savun durur durur duran topta Ramos atar golü 1-0 biter, hadi geçmiş olsun dersin. Ondan sonra isterse Bale'nin ayağına top değmesin, kime ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: Compassion

Bence sadece Bale ve Ronaldo'yu düşünüp oraya yoğunlaşmamak gerekiyor. Ha tedbirini alırsın o ayrı konu ama 2 oyuncudan ibaret değiller. Sen onları istediğin kadar savun durur durur duran topta Ramos atar golü 1-0 biter, hadi geçmiş olsun dersin. Ondan sonra isterse Bale'nin ayağına top değmesin, kime ne?

Alıntıları Göster
    Aslında çok hızlı ama direk kırmızı kart yer

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Aslında çok hızlı ama direk kırmızı kart yer

Alıntıları Göster
    Bale----İsco---C.Ronaldo
    ---------------------------
    Modric---Khedira----İrramendi

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

Bale----İsco---C.Ronaldo
    ---------------------------
    Modric---Khedira----İrramendi

Alıntıları Göster
    Bütün takım %100 nü ortaya koyarsa ve hepsi birbirine kenetlenirse problem olmaz diye düşünüyorum Bale'de insan Hakan Balta'da

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bale ve Ronaldo karşısında dünyanın en iyi bekleri bile aciz duruma düşüyor. Bu tür adamları ancak kademeli şekilde savunma yaparsanız biraz durdurabilirsiniz. Bu adamlar teke tekte duman eder herkesi.

Ayrıca Real de sadece Bale ve Ronaldo yok. Takım halinde çok iyi savunma yapmalıyız. Takım halinde kademe yapmalıyız.

Hakan ile devam edeceksek Real maçında da Hakan oynamalı.

Dany biraz tek hamleli futbolcu ve çok kritik fauller yapabilecek potansiyelde. CR7 bi vücut çalımında penaltı yaptırabilir.

Söyle bir sorun var: Kademeli savunma demek kanat oyuncusunun da beke yardim etmesi gerek. Su anki taktigimizde ise bölgenin oyunculari önde basmakla yükümlü. Eger kanat oyunculari defansif oynayacaksa, forvetin önde basmasi gerek. Drogba ve Burak önde baski yapmadiklari icin kendi sahamiza hapsolabiliriz. Bu da kendi futbolumuz olmaz.

Fatih hoca bir delilik yapip Umut-Sneijder forvet hatti ile cikar mi acaba?

• anlamadigim bir sey var, riera sol bekte efsane bir defans oyunu mu oynuyordu? kimseye gecit vermiyormuydu anlamadim ki. yok sampiyonlar liginde hakan baltayla ne yapacagiz deniyor.

hakan balta DEFANSIF olarak riera nin kat ustundedir. eger defansif olarak hakan baltaya guvenilmiyorsa, rieraya hic guvenilmemesi lazim.

eger hucum oyunundan, orta acmasindan paslarindan bahsediliyorsa amenna. ama gelip de defansif olarak balta yerin dibine sokulurken rieranin yuceltilmesi sacma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

anlamadigim bir sey var, riera sol bekte efsane bir defans oyunu mu oynuyordu? kimseye gecit vermiyormuydu anlamadim ki. yok sampiyonlar liginde hakan baltayla ne yapacagiz deniyor.

hakan balta DEFANSIF olarak riera nin kat ustundedir. eger defansif olarak hakan baltaya guvenilmiyorsa, rieraya hic guvenilmemesi lazim.

eger hucum oyunundan, orta acmasindan paslarindan bahsediliyorsa amenna. ama gelip de defansif olarak balta yerin dibine sokulurken rieranin yuceltilmesi sacma.
    Şu takımın birinci stoperi olarak Tomáš Ujfaluši -ya da onun ayarında birisi- olsaydı hiç endişelenmezdim, özellikle takım savunması konusunda; maalesef Ujfaluši'den sonra takımı savunma yaparken yölendirecek bir oyuncumuz yok. Defansta kimin ne yaptığı belli değil. İki sene önceyi hatırlayın, sizi bilmem ama ben "nasıl olsa bu atağı bir şekilde savuştururuz" diyordum; ama şimdi ataklardan korkuyorum.

• quote:

İyi güldüm ama gerçeklere

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

İyi güldüm ama gerçeklere

Alıntıları Göster
    olabilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MatchLok

olabilir bence

Alıntıları Göster
    sabri deme ama dany solda olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

Alıntıları Göster
    muslera
    eboue chedjou semih chedjou
    melo selçuk

snejderi amrabat

burak drogba

bence böyle olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

Alıntıları Göster
    Adam Hamit'i izleye izleye, Sabri'yi Messi olarak görmeye başlamış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.