Şimdi Ara

Maestia Online (rehber) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
1
Favori
94.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

İlk dungeonda key alınacak koca aygıra kadar geldim, mana pot bitti zaman bitti alamadım ya. Tekrar baştan girdim moblar yeniden spawn olmuş.

Yaban'ı mı diyorsun
    Onu ben de yapamadım parti şart.

• 6 kişi girmiştik 5 ranger 1de cleric 10 dkda bıtmıştı

o degılde ben elementlerde water seçtim bunu değiştiremiyormuyuz silah için wood ıstıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 18 Eylül 2010; 12:12:13 >
  • Kontrol nasıl tıkla vurmu yoksa WSDA ile yürürkende vurabiliyormu
  • wasd ile normal atack sürekli atar. melee leri bilmiyorum, wasd ile büyü atamıyorum, o da normal cast time.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 18 Eylül 2010; 13:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

wasd ile normal atack sürekli atar. melee leri bilmiyorum, wasd ile büyü atamıyorum, o da normal cast time.

Teşekkür ederim
  • o puanlar la maestone leri şarj edebilirsiniz.
  • Stone of x lerden elde ettiğimiz materyaller ne işe yarıyor? Ben water oldum her gördüğümü alıyorum baya birikti.
    Ayrıca şans oyunlarndan da baya 10 luk materyal birikti ne yapabileceğimizi bilen var mı?
  • yaw arkadaşlar şu oyunun direct linki yokmu bu downloader sağlam diil yaw gızı bi 700 oluo bi düşüo 100 e anlamadım gitti...
  • oyunu kurdum su an oyuna gircem ...guild felan varsa istege gore class acabilirim...nickim HydrojaN
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

oyunu kurdum su an oyuna gircem ...guild felan varsa istege gore class acabilirim...nickim HydrojaN

guild kurmayı dusunuyordum ama velakin fazla kişi yok oyunda ölece takılıp gıdıyoz
  • Oyunda Türk guildi kurulmuştur ch1 den anons yapın online yetkili varsa alalım.
  • rvr ney? realm vs realm?

rvr bu ise lvl based mi yani ben 10lvl isem dier taraftakiler de mi 10lvl olacak yada karisik?
  • beyler bende başlayabilirim sizin oynadığınız server ve ırk hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

beyler bende başlayabilirim sizin oynadığınız server ve ırk hangisi ?
    guardianda guild kurmuşlar galibada

temple olursan takılabılırız bırlıkte
  • Beyler temple olan da guardiana gelsin sürüyle forumdan adam var guildimiz de var sıkıntı çekmezsiniz yardım konusunda.
  • Arkadaşlar Ekran kartım ATI Redeon HD 2600 PRO işlemcim, 2,2Ghz Directx sürümüm 9.0c Fakat oyuna girdiğim zaman kasma oluyor. Acaba ekran kartım kaldırmıyor mu ?
  • nick leriniz ney?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

rvr ney? realm vs realm?

rvr bu ise lvl based mi yani ben 10lvl isem dier taraftakiler de mi 10lvl olacak yada karisik?

tam lvl aralığını bilmiyorum ama bire bir lvl ler aynı olmuyor.Mesela ilk rvr lvl aralıkları 1-16 lvl leri arası giriyor.
  • Arkadaşlar benim pc 2gb ramli 512 ekran kartlı 256 bit 2.4 p4 işlemci var fakat oyuna girince cok kasıyo.Yeni format attım directx 9 yoktur dedim belki yükledim hala kasıyo yardım edermisin pls?
  • dostum bende 4gb çift çekirdek var kasıyor sen düşün.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.