Şimdi Ara

Maestia Online (rehber) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
1
Favori
94.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: z3xa

beyler cok cabuk sıkılıom bu yuzden kendimden nefret ediorum :D kolay kasiliyormu bu oyunda zorsa hic girmeyim bir bilgi verirseniz sevinirim
    2 gunde 15 oldum ama 41 olanı gordum oyunlar eglendırmek ıcın yapılmıs bagımlılıga gerek yok 1-2 saat oyna çık
  • Turk online agirlikli server yada irk varmi bi bilgi verirmisin ?
  • birde 10mp patch var hep 5mb ta takiliyor düzelmiyor nasil düzeltecegim :S
  • ya yardim edin lütfen 10mb lik patchin 5mb i doluo geri kalan 5mb yüklenmiyor takiliyor hep öyle ne yapacagim :SS:S:
  • arkadaşım ne yapabiliriz ki? tekrar başlat bilgisayarı diyeceğim ama denemişsindir, keşke elimden bir şey gelseydi üzgünüm. oyunu tekrar yüklemeyi dene. bilindik şeyleri bir dene işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 17 Eylül 2010; 6:52:07 >
  • Mor elite gibi bir şey çıktı şu kırılan kutuların içinden actionhouse a koyulmuyor neyapıcam ben bunu ya çok da güzel 23 level (ranger)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

Mor elite gibi bir şey çıktı şu kırılan kutuların içinden actionhouse a koyulmuyor neyapıcam ben bunu ya çok da güzel 23 level (ranger)

mor en iyi itemmiş bilmiyorum tam ama
  • Benim itemlerin yarısı mor.En iyi item türü.
    Bu arada auctionhouse ne?
  • playerlara itemleri açık artırma ile ya da peşin satabileceğin yer.
  • quote:

Mor elite gibi bir şey çıktı şu kırılan kutuların içinden actionhouse a koyulmuyor neyapıcam ben bunu ya çok da güzel 23 level (ranger)

arkadaşın biri yazmış ilk sayfada okusaydın bi zahmet :)
  • auctionhouse den birşey satan var mı bari? işe yarıyor mu.
  • Bu oyundakinin içeriğini tam olarak bilmemekle birlikte Auction House itemlerinizi başkalarına satmak için kullandığınız bir npcdir. Buraya gider iteminizi koyarsınız ve başka biri bu itemi çektiğinde para sizin kasanıza item alana gider. Bu tarz bir npc nin amacı insanların pazarlarda vakit geçirmemesini sağlamaktır diye düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bu oyundakinin içeriğini tam olarak bilmemekle birlikte Auction House itemlerinizi başkalarına satmak için kullandığınız bir npcdir. Buraya gider iteminizi koyarsınız ve başka biri bu itemi çektiğinde para sizin kasanıza item alana gider. Bu tarz bir npc nin amacı insanların pazarlarda vakit geçirmemesini sağlamaktır diye düşünüyorum.

Pazarın keyfi ayrı hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

quote:

arkadaşın biri yazmış ilk sayfada okusaydın bi zahmet :)

hmmm sağol hocam okudum şimdi. acaba bankaya koysam yan chardan alabilir miyim?
  • Arkadaşlar sizce hangisini giymeliyim ben kararsız kaldım?
  • Kesinlikle sol....
  • oyun guzelmı beyler takılalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Kesinlikle sol....

Teşekkürler onu seçtim.

quote:

Orijinalden alıntı: $$T3$$

oyun guzelmı beyler takılalım

Çok vakit harcamak gerekmiyor oyuna takılmak için oynayabilirsin :)
    RvR de başlasa daha güzel olacak.
  • 2.5kya yakın divinity point oldu napabılırız bunlarla ?
  • İlk dungeonda key alınacak koca aygıra kadar geldim, mana pot bitti zaman bitti alamadım ya. Tekrar baştan girdim moblar yeniden spawn olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.