Şimdi Ara

Mafia 2 (Ana Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür:Aksiyon

Yapımcı: 2K Czech

Dağıtımcı:2K Games

Platform:PC,PS3,Xbox 360

Web:http://www.mafia2game.com/

Çıkış tarihi:Q4/2009
     Mafia 2 (Ana Konu)
    2K Games, yaptığı açıklamayla aksiyon oyunu Mafia II'yi duyurdu. İlk oyunda olduğu gibi Illusion Softworks
    tarafından geliştirilen oyun, 1940-1950 yılları arasında geçecek. Hikayesi hakkında henüz açıklama yapılmayan
    oyun, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştiriliyor. Şu ana kadar piyasaya çıkan en iyi mafya temalı oyun
    olması beklenen oyunun ilk ekran görüntüleri de yayımlandı.

Videolar

Mafia 2 Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mafia 2 -- 13 Aralık 2008; 20:27:35 >

• 2K Games'in geliştirdiği aksiyon oyunu Mafia II'nin yeni videosu yayımlandı. İlk oyuna göre görsel açıdan hayli gelişen, gerek hikayesi, gerekse aksiyon sahneleri ile ön plana çıkmayı planlayan Mafia II, 2009'da PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 platformları için piyasada olacak. Oyunun muhteşem videosu ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

TIKLA

Alıntı:Trgamer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mafia 2 -- 13 Aralık 2008; 20:35:23 >
  •  Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)

• quote:

Orjinalden alıntı: Mafia 2

Mafia 2 (Ana Konu)

Tür:Aksiyon
    Yapımcı:2K Czech
    Dağıtımcı:2K Games
    Platform:PC,PS3,Xbox 360
    Web:http://www.2kgames.com/mafia2/
    Çıkış tarihi:2009

2K Games, yaptığı açıklamayla aksiyon oyunu Mafia II'yi duyurdu. İlk oyunda olduğu gibi Illusion Softworks
    tarafından geliştirilen oyun, 1940-1950 yılları arasında geçecek. Hikayesi hakkında henüz açıklama yapılmayan
    oyun, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştiriliyor. Şu ana kadar piyasaya çıkan en iyi mafya temalı oyun
    olması beklenen oyunun ilk ekran görüntüleri de yayımlandı.

MAFİA SİMÜLASYONU

Oyunda okunabilir gazeteler olacaktır ve bu gazetelerden 1945 ve 1950'lerin başı hakkında haberleri öğrebilebilecek.
    Oyunda arabaların önemli bir rolü olacak. Arabalar, oyundaki tarihe uygun bir şekilde olacak.
    Oyuncu, şehrin içinde kendine bir ev satın alabilecek.
    Restorantlardan alınan yiyecek ve içecekler sayesinde sağlık yükseltilebilecek.
    Oyunda araba modifiye etme imkanı olacak.
    Çevre ile olan etkileşim daha da artmış bir şekilde oyuncunun karşısına çıkacak. Radyolardan o günlerin tanıdık şarkıları duyulabilecek.

GTA serisindeki gibi araçlar hasara uğradığında, arabanın kaportası çökecek. Araba, zaman geçtikçe kirlenecek. Ayrıca arabaların benzinleri de bitebilecek. Oyuncu kendi arabasını satın aldığında istediği takdirde arabanın plakasını bile değiştirebilme şansına sahip olacak. Kamyonların arkaları açılabilecek, ve bu bölümlere cesetler ve silahlar saklanabilecek.
    İngilizcesi NPC olan oyuncu olmayan karakterler sigara içecek, gazete okuyacak ve otobüs durağında bekleyecek, şehir içinde dolaşacak, bir araçtan inip bir binaya girebilecektir..
    Oyunda, oyuncunun daha iyi dövüşmesini sağlayacak kombolar üretebilmek için spor salonları olacak.
    İngilizcesi Checkpoint olan Denetim Noktası sistemi bütünüyle onarılmıştır. Oyun içi yönlerdirmelerde hiçbir sorun olmayacağı söylenmiştir.
    Ünlü komedyen Charlie Chaplin'i oyundaki eğlence klüplerinden bazılarında görmek imkanı da olacak.

Kaynak: TR WİKİPEDİA

Ya arkadaşım benim yazımı hatta ve hatta benim yaratmış olduğum " MAFİA SİMÜLASYONU " başlığını çalmışsın.Senin gibi bu forumda alıntı yaparak başlıklarını sürdürmeye çalışan üye çok.Ama ben sana şimdiden söyliyim, o şahısların başlıkları daha 24 saati geçmeden forumun çöplüğüne gidiyor.Çünkü; hiçbir samimiyet yok.Herşeyi alıntı yaparak idare edebileceğinizi düşünüyorsunuz.Hele hele mafia oyunuyla ilgili bir ton çöp niteliğinde konu mevcut.Birde ana konu demişsin.Ayıp ya valla ayıp billa ayıp.SÜREKLİ FARKLI ÜYELERİN YAZILARINI ALINTI YAPARAK MI ANA KONUYU İDARE EDECEKSİN.YAZIK..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan El Kebir -- 12 Aralık 2008; 15:50:05 >

• O Yazıyı wikipediada bulup buraya koymuştum halbuki neyse silim bari
  • quote:

O Yazıyı wikipediada bulup buraya koymuştum halbuki neyse silim bari

Allah tan vicdan sahibi çıktınız bu erdemli davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sultan El Kebir -- 12 Aralık 2008; 17:13:47 >
  • Modern zamanın mafya oyunu çıksa aslında daha güzel olabilirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Battlefield 4 (2013) [ANA KONU]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sultan El Kebir

quote:

O Yazıyı wikipediada bulup buraya koymuştum halbuki neyse silim bari

Allah tan vicdan sahibi çıktınız bu erdemli davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum

Rica Etsem O Mesajınızı Silebilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mafia 2 -- 12 Aralık 2008; 20:44:11 >

•  Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)

•  Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mafia 2 -- 12 Aralık 2008; 21:43:04 >

• ilk oyunun PS3 versiyonu var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmancan67

ilk oyunun PS3 versiyonu var mı arkadaşlar?

Ps2 Versiyonu Var.
  •  Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)
     Mafia 2 (Ana Konu)

• İlk oyun süperdi. Umarım ikinci ilkinden de güzel olur.
  • 2k games yapıyosa gözüm kapalı alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

2k games yapıyosa gözüm kapalı alırım

+1
  • tek kelimeyle mukemmel grafiklere sahip boyle cizim gormedim ben...
  • graikler harika ötesi gta4 tarih oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.