Şimdi Ara

Mafia 2 Son?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce Mafia 2'yi bitirdim.Sonunda da duygulandım doğrusu.Sizce Joe ölmüş müdür?

Bence ölmüştür.Yeni oyunda başka bir karakteri canlandıracağız ve bu karakterde tıpkı ilk oyunda olduğu gibi geçmiş oyunun as karakterini öldürecektir.Sebebi de yine ihanet olacaktır.Vito Joe'nun ölümüne göz yumduğu için cezasını hayatıyla ödeyecektir.

Hatırlıyormusunuz?Oyunun son bölümünde adamı öldürmeden 10 yıldır adam öldürerek yaşıyorum.Bu güne kadar hep ülkem için, ailem için öldürdüm ama bu sefer kendim için öldürüyorum demişti.Bence Vito bundan sonra kendisi için yaşayacak ve 3.oyunun ortalarına gelmeden yeni karakterimiz Vito'yu öldürecek.

NOT:İnternette biraz takıldım.Baktım herkes Joe ölmemiştir diyor.Bunun üzerine bende fikrii söylemek istedim.Sizce ölmüş müdür?Yoksa ölmemiş midir?

• Mafia III'teki karakterler II'den farklı olacak sanırsam. Nasıl bağlarlar bilmiyorum. Umarım ölmez.
  • Oyunu bitiren her kişi bu konuyu açıyor
    joe planda yoktu demek joeyu müsait bir yerde bırakıcaz anlmanı gelmiyo yani büyük ihtimal orada yaşanan kaosu joe nun üstüne atacaklar
    yeni oyunda neler olur onu bilemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General00 -- 15 Ağustos 2014; 20:25:29 >
  • 3. oyunda cevabı gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

3. oyunda cevabı gelir

Oyunun ne zaman çıkacağı bile belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General00

Oyunu bitiren her kişi bu konuyu açıyor
    joe planda yoktu demek joeyu müsait bir yerde bırakıcaz anlmanı gelmiyo yani büyük ihtimal orada yaşanan kaosu joe nun üstüne atacaklar
    yeni oyunda neler olur onu bilemeyiz

Böyle bir oyun oynayıpta yazmamak mümkün mü?
  • Üçüncü oyunda JOE nun durumunu muhtemelen Easter Egg ler ile anlayacağız .

Bu zamana kadar üçüncü oyun senaryolarından en mantıklısı seninki geldi
  • Diop. kullanıcısına yanıt
    Saol
  • Bildiğim kadarıyla mafia3 teki karekterler farklı olacak öyle olmazsa da ya kendi kendine kurtulcak ya ölcek Vito pek bişe yapıcak gibi gözükmüyodu sonda açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheHound01 T kullanıcısına yanıt
    Aynen Vito durumu kabullenmiş gibiydi.
  • bence joe yasıyor

onda silah vardı hepsini halleder bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR.Oyun

Arkadaşlar az önce Mafia 2'yi bitirdim.Sonunda da duygulandım doğrusu.Sizce Joe ölmüş müdür?

Bence ölmüştür.Yeni oyunda başka bir karakteri canlandıracağız ve bu karakterde tıpkı ilk oyunda olduğu gibi geçmiş oyunun as karakterini öldürecektir.Sebebi de yine ihanet olacaktır.Vito Joe'nun ölümüne göz yumduğu için cezasını hayatıyla ödeyecektir.

Hatırlıyormusunuz?Oyunun son bölümünde adamı öldürmeden 10 yıldır adam öldürerek yaşıyorum.Bu güne kadar hep ülkem için, ailem için öldürdüm ama bu sefer kendim için öldürüyorum demişti.Bence Vito bundan sonra kendisi için yaşayacak ve 3.oyunun ortalarına gelmeden yeni karakterimiz Vito'yu öldürecek.

NOT:İnternette biraz takıldım.Baktım herkes Joe ölmemiştir diyor.Bunun üzerine bende fikrii söylemek istedim.Sizce ölmüş müdür?Yoksa ölmemiş midir?

inşallah ölmemiştir mafia 2 çok güzel bir oyun mafia 3 te çıkınca aynı karakterler vardır ve mafia 3 güzel olur mafia 2 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: john20

quote:

Arkadaşlar az önce Mafia 2'yi bitirdim.Sonunda da duygulandım doğrusu.Sizce Joe ölmüş müdür?

inşallah ölmemiştir mafia 2 çok güzel bir oyun mafia 3 te çıkınca aynı karakterler vardır ve mafia 3 güzel olur mafia 2 gibi

Benim Mafia 3'ten çok büyük beklentilerim var.Bence Mafia 2 GTA 4'ten güzeldi.Mafia 3'ünde GTA V'den iyi olabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.Oyun -- 22 Ağustos 2014; 18:30:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: john20

quote:

Benim Mafia 3'ten çok büyük beklentilerim var.Bence Mafia 2 GTA 4'ten güzeldi.Mafia 3'ünde GTA V'den iyi olabileceğini düşünüyorum.

benimde mafia 2 den büyük beklentilerim var mafia 2 bence gta 4 ile aynı seviyedeydi mafia 3 ünde çok daha güzel bir oyun olacağını düşünüyorum zaten google a mafia 3 ne zaman çıkacak yazdığımda bir sitede gta 5 e rakip olmaya çalıştıkları için oyunun geciktiğini okudum inşallah mafia 3 gta 5 ile yarışacak kadar iyi bir oyun olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.