Şimdi Ara

mafia 2 ve mafia 2 definitive edition arasındaki fark ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aradaki fark ne ben karşılaştırmasına baktım orjinali sarı texturları kalitesiz definitive edition ise mavi kaliteli texturlar var niye alayım ben bu oyunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mafia 2 ile Mafia 2: Definitive Edition Arasındaki Temel Farklar

Mafia 2: Definitive Edition, 2010 yılında yayınlanan orijinal Mafia 2 oyununun güncellenmiş ve geliştirilmiş bir sürümüdür. İki sürüm arasında birkaç önemli fark bulunmaktadır:

• Grafikler: Definitive Edition, güncellenmiş grafikler ve dokular içerir, bu da daha sürükleyici bir oyun deneyimi sunar.
    • Oynanış: Definitive Edition, iyileştirilmiş oynanış mekanikleri ve kontroller sunarak daha akıcı bir oyun deneyimi sağlar.
    • Ses: Definitive Edition, yeniden kaydedilmiş diyaloglar ve müzikler içerir, bu da daha sürükleyici bir ses deneyimi sunar.
    • Ek İçerikler: Definitive Edition, orijinal oyunda bulunmayan "Joe's Adventures" ve "Jimmy's Vendetta" adlı iki ek hikaye bölümü içerir.
    • Bölümlerin Sayısı: Hem orijinal Mafia 2 hem de Definitive Edition, 15 ana bölüm içerir.

Özetle, Mafia 2: Definitive Edition şunları sunar:

• Güncellenmiş grafikler ve dokular
    • İyileştirilmiş oynanış mekanikleri ve kontroller
    • Yeniden kaydedilmiş diyaloglar ve müzikler
    • İki ek hikaye bölümü
    • Orijinal oyundaki 15 ana bölüm

Bu farkları göz önünde bulundurarak, daha sürükleyici ve eksiksiz bir Mafia 2 deneyimi yaşamak istiyorsanız Mafia 2: Definitive Edition'ı tercih etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up!
  • Ben bir fark göremedim Mafia 1 Remake'i bekleyeceğiz.
  • Hiçbir fark yok para tuzağı. Eskiden Mafia 2 varsa Definitive Edition ekleniyor hesabına. O zaman oynanabilir ama sakın almayın para tuzağı
  • 4k isteyenlerin egosunu tatmin etmek için bir kaç ufak parlatma... Ciddi hiç fark göremedim.
  • Definitive 40, normali 8 gb. Aradaki 32'yi indirmek de kerizlik işte. 32 GB'lık bir fark olması için Oyunu farklı bir motorla geliştirip yeni jenerasyon grafiklerine güncellemeleri gerek. Ama tek yaptıkların ışığın yönünü değiştirmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.