Şimdi Ara

Mafia 3 Türkçe Launcher Yayınlandı - Türkçe Yama İptal (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
15
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır çıkartacaklar ama ses seda yok. Duyuru da yapmıyorlar son dakka yapacaklar sözde ama o son dakka gelmedi bi türlü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert021

Aylardır çıkartacaklar ama ses seda yok. Duyuru da yapmıyorlar son dakka yapacaklar sözde ama o son dakka gelmedi bi türlü..
  • extrmesports kullanıcısına yanıt
    %99 yalan mı çıktı ?
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    techno game söylenene göre kasımdan beri testteymiş bi oyun 5 ay nası testte kalabilir ki sanırsın rdr 2 o bile o raddeye gelirse o kadar çok testte kalmaz
  • Hikaye odaklı bir oyun olduğu için çevirirseniz çok rağbet görecek bir çeviri olacak dostlar. Başarılar diliyorum.
  • anlamadım şimdi kaç kere iptal edip devam ettiniz çeviriye? insan bir tedirgin oluyor
  • Bu mafya 3 yamasının başına gelenler her halde pişmiş tavuğun başına gelmemiştir, daha önce de mafya Türkiye mi ne öyle bir yer çeviriyordu

Sanırım hiç bir zaman yama ile oynayamayacağız bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 14 Nisan 2019; 10:21:14 >
  • Hayırlısı o zaman. Umarım bu kez macera tamamlanır. Kolay gelsin.
  • Bence doğru bir karar vermişsiniz. En azından güya "%99" da olan ve söylenene göre "kasım" ayından beri testte olan projeyi daha hızlı yaparlar. Yoksa sizin iptalinizle o yama en az 3 ay daha uzayabilirdi. Onların yapmaması durumunda ise sizin kesin yapacağınıza inancım tam. Kolaylıklar diliyorum tekrar.
  • Kararınız çok doğru ,sonuna kadar destekliyorum
  • Kolaylıklar dilerim.
  • Umarım sizi daha kaliteli oyunların çevirilerinden görürüz . Monkey island'ın çevirisini ararken en sonunda ingilizceyi çat pat konuşur/bilir oldum . Konuyu baltalamak değil amacım ama çoğunluğun korsan oynadığı ve zaten iyi bir oyun olmadığını oyunseverler ve bir çok dergidende tastiklendiği gerekçesiyle ... Kolay gelsin hocam
  • Super en kisa zamanda bitirme dilegiyle kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ellerinize sağlık, diğer gruptan bir haber yok bence sizin yamanızla oynayabileceğiz ancak oyunu. Lütfen bırakmayın, teşekkürler kolaylıklar diliyorum.
  • kolay gelsin.
  • Kesinlikle cevirilmesi gereken bir oyundu.Teşekkürler yama hızlı ve istikrarlı şekilde ilerliyor.En geç 5 aya çıkar heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil. Öyle bir oyun için şu cümleyi (kesinlikle çevrilmesi gereken bir oyundu) kuruyorsun ki gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Arkadaşların bu çeviri projesi de olmasa kimse oyunun yüzüne bakmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.