|
Bildirim
|
![]() |
Özellikle GTA 5 başta olmak üzere geçmişte yaşanan birçok önemli tecrübelerimiz sonucunda gizli tutmak ve öyle ilerlemek zorunda kaldık.
"Başka bir grup yamayı çıkarırsa iptal..." yazısından sonra da içimiz kısmen rahat bir şekilde ilerledik. Çünkü APEX'in de benzer duruma hazırlıklı olacağını düşündük. Hatta bu insanlar daha fazla uğraşılmasın diye arkadaşlar hızlıca çalıştı. Cidden TechnoGame'in geçmişteki ekip sayısına kıyasla da çok az bir kitle ile DLC'ler de dahilinde çevirdik. Başlangıçta oyun çıkar çıkmaz bu düşünce hakimdi fakat dosyaların açılıp kapanma kısmını geçtik başka ekipler çeviriyor diye el atmayınca ve o çevirilerde iptal olunca diğer ekiplerden de umutsuz olduk. Nurullah Aktaş özellikle Mafia 2'de de yer alan bir çevirmendi ve Mafia onun için aşırı değerli bir oyun olduğundan dolayı çok önem harcadı. APEX'in ise emeğine sağlık şimdiye kadar. Eğer bu yamayı çıkarmasaydık ve sizinki çıkmış olsaydı emin olun sizin yamayı oynardım. Umarız ilerleyen zamanlarda sizlerden daha etkili yamalar görürüz. Bunu görme dileğimizle. İyi çalışmalar dileriz. :) |
Yama paralı olacaksa bence yüzdeyi vermeyin malum birileri sinsice işler çevirebilir.
|
Mafia 3 konusunda mutlu sonu göreceğiz sanırım artık. Darısı Mad Max'e. Kolay gelsin.
|
bu arkadaş iyi gocunmuş ki laf sokma çabası içerisinde her mesajında Allah sabır versin dostum acın büyük herhalde.
|
Arkadaşlar sizlerin de elinize sağlık.
Lakin siz çeviriye başladığınızda biz aslında çeviriyi çoktan bitirmiş fakat bir türlü test edecek vakti bulamadığımız için teste geçememiştik ve çeviri uzun süre beklemişti. Arkadaşlarım sizin de çeviriye başladığınızı söylediği zaman onlara sizin için Mafia III'ü baştan çevirmek yerine başka bir oyunu çevirmenin daha faydalı olacağını böylece zaman kaybı olmayacağını iletmelerini söyledim. Sanırım iletmişler ki sizin de haberiniz olmuş. Tabi ki bizimki sadece bir öneri. Kimse kimseye bir şeyi yapmasını veya yapmamasını söyleyemez. Amaç Türkçe yama üretip oyunseverlere faydalı olmaksa bu dediğimin daha faydalı olacağını düşündüğüm için öneride bulundum. Neyse olan olmuş. Hayırlısı buymuş. Hoşça kalın. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 13 Nisan 2019; 1:19:1 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAGNAROX_ -- 15 Nisan 2019; 9:42:5 > |
|