Şimdi Ara

Mafia 3 Türkçe Launcher Yayınlandı - Türkçe Yama İptal (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
15
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Technogame çeviriyor diyen arkadaşlar technogame'in çevirdiğini nereden biliyorsunuz sitelerinde veya başka bir yerde herhangi bir açıklama mevcut değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanbLack

Technogame çeviriyor diyen arkadaşlar technogame'in çevirdiğini nereden biliyorsunuz sitelerinde veya başka bir yerde herhangi bir açıklama mevcut değil
    Technogame hiçbir şekilde yama çalışması duyurmadı zaten. O yüzden technogame e laf atmak da yakışmaz. Duyursalardı eğer o zaman hakkında konuşabilirdi millet. Ama ortada çeviri çalışması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gruba yamayı çıkaracaz çıkartmayın diyen kim öyleyse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Bu gruba yamayı çıkaracaz çıkartmayın diyen kim öyleyse?
    Net bir bilgi olsun diye arkadaşla konuştum da. Technogame, biz çıkarıyoruz yamayı siz çıkarmayın dememiş. Sadece technogame de çevirmen olan bir arkadaş konuyu görünce, biz çeviriyoruz demiş.

Konuya dönecek olursak, şuanda duyurulan tek yama bu. O yüzden arkadaşlar devam etsin bence. 1 aya çıkar gibi bu hızla.

• %99 diye ortaya atan şahıs kim acaba ?
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    &99 Diyen şahıs budur Kenblock37

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

Technogame hiçbir şekilde yama çalışması duyurmadı zaten. O yüzden technogame e laf atmak da yakışmaz. Duyursalardı eğer o zaman hakkında konuşabilirdi millet. Ama ortada çeviri çalışması yok.

Alıntıları Göster
    Bende onu söyledim zaten
  • 1-2 aya gelir mi acaba yama
  • Hacı şimdiden kolay gelsin.Bir sorum olacak;
    Şimdi bu yama oyunun son sürümüne göre mi çeviriliyor?
    Cevaplarsan sevinirim.
  • Bombacı41 kullanıcısına yanıt
    Evet. Son sürüme göre çevriliyor.
  • Kolay gelsin
  • Yama yüzde kaç? Birde bağış yapmak istiyorum ama açıkcası bu yamadan korkuyorum. Lanetlimidir nedir. Çıkınca yaparım artık. Bu arada bağışı nereye yapıyoruz. Ben hesap numarası felan göremedimde.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    quote:

https://forum.donanimhaber.com/devil-may-cry-5-100-tr-yama-v3-0-cikti-apex-ceviri--137529794

Bu konudaki aynı hesaplara bağış yapabilirler. Lütfen bağış yaparken açıklama kısmına alıcı Adı, Soyadını ve bağış yaptığınız oyunun adını yazınız.

[Bu yama %100 olana kadar yapılan bağışlar kotaya dahil edilmeyecektir. ("Bağış yaparken açıklama kısmına MAFIA III kota dolumu için" yazanlar hariç)]

Ayrıca yamanın yüzdesi konuda yazıyor. Ilerleme olunca konu güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrmesports -- 17 Mayıs 2019; 10:32:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrmesports

quote:

https://forum.donanimhaber.com/devil-may-cry-5-100-tr-yama-v3-0-cikti-apex-ceviri--137529794

Bu konudaki aynı hesaplara bağış yapabilirler. Lütfen bağış yaparken açıklama kısmına alıcı Adı, Soyadını ve bağış yaptığınız oyunun adını yazınız.

[Bu yama %100 olana kadar yapılan bağışlar kotaya dahil edilmeyecektir. ("Bağış yaparken açıklama kısmına MAFIA III kota dolumu için" yazanlar hariç)]

Ayrıca yamanın yüzdesi konuda yazıyor. Ilerleme olunca konu güncellenecektir.
    Pardon ben onu görmemişim. Direk hesap numarasına baktıydım.

• Şuanda online işlemler ile ilgili sorunlar yaşıyorum siz bu yamayı çıkarın yeter ki. Bağış olayı kolay. Yalan hikayesine dönen bu yamayı çıkartırsanız büyük iş başarmış olacaksınız. Şimdiden size ve ekibinize başarılar dilerim.
  • Kolay gelsin arkadadaşlar
  • Sabırsızlıkla bekleyenler arasındayım bende. Kolay gelsin arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.