|
Bildirim
|
Dostum burası donanımhaber. Burda bir oyunun kötü olmasından mutlu olan, kötü çıksın diye yağmur duaları eden insanlar var.
|
sırf bok atmış olmak için konuşmayın be kardeşim taş gibi gameplay olmuş. şuan için görünürde gözüme kötü gelen en ufak şey olmadı. vuruş hissi, görsellik, atmosfer vs her şey gayet güzel duruyor.
|
Gayet sağlam duruyor boşu kovalıyanlara bakmayın siz.
|
Gayet iyi duruyor oyun kötü yanlarını göremedim sanırım kişisel bir durum
|
Teknolojiden anlamayan oturdugu yerden sallayan kişiler dolmuş forum biraz alım yaparken dikkat edinde forum kötüye gitmesin.Oyun yapmayı bilmeyenler herşeyi kolay sananlar adamlara sallıyolar şaka gibi :D
|
oyunu oynamadan vuruş hissini nasıl anladığınız merak ediyorum
ben ilk oyunu oynadım, kontrolü çok kötüydü |
Oyun bir tık hızlanmış ama ince ayar seçeneği var zaten ordan ayar çekilir grafikler çok güzel duruyor silahlarda iyi gibi gözüme batan iki şey oldu ilki molotof atma bir garip ikincisi silahlarda çok hızlı şarjör değiştiriyor adam rambo olmuş genel olarak güzel duruyor alınır boş yapanlara bakmayın.
|
Hocam ertelenme nedenlerinden birisi de o zaten. Her hafta makale yayınlıyorlar. Cidden sağlam bir emek varmış ben bu kadar uğraşmazlar diyordum. Eylüle kadar birkaç bug ve sırıtan detayları hallederlerse çok tatlı bir remake gelir.
|
Oyun zaten 39.99 USD, tl fiyatıda benzer şekilde fiyatlandırılmış. Pahalı olan oyun değil, ucuz olan Türk lirası.
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 22 Temmuz 2020; 11:32:34 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
|