Şimdi Ara

Mafia II kalp atışı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
30.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun 2. chapterınden sonra sürekli bir kalp atışı var can sürekli sınırda sanırım. Bir fixi var mı bunun ?

• kazma küreği değiş kardeşim
  • Ne kazma küreği hocam adam yemek yemesi gerek. Haritada hamburger simgeli yere git yemek ye yada kaldığın yerde ise buzdolabındakiler ye
  • crack değişmesi lazım ya da crack fix yapması lazım. google yaz çıkar. burda paylaşmak yasak. sen yaz google.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron_1994 -- 14 Eylül 2010; 22:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Ne kazma küreği hocam adam yemek yemesi gerek. Haritada hamburger simgeli yere git yemek ye yada kaldığın yerde ise buzdolabındakiler ye

Yemek Yediği Zaman Canı Yukselıcek Ama 5 DK Sonra Yıne Otomatıkmen DÜşücek Yemek Yemekle Alakası Yok.
    Cr*ck Değişmesi Gerekiyor Arkadasın .. Ozaman Sorun Kalmaz Kardeş ....
  • saolun arkadaşlar sorun çözüldü.
  • Ayni sorun bendede var kalp atisi ve siyah beyaz gosteriyor renkler garip yani optionsdan ne denediysem duzelmedi ayrica oyun grafiklerini hic begenmedim birazcik gta4 cakmasi gibi olmus gibi geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evindeki buzdolabından yemek ye
  • adamam saçma saçma cevaplar vermeyin.

http://uploaded.to/file/c7hbgl

crack yapar gibi yap düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Ayni sorun bendede var kalp atisi ve siyah beyaz gosteriyor renkler garip yani optionsdan ne denediysem duzelmedi ayrica oyun grafiklerini hic begenmedim birazcik gta4 cakmasi gibi olmus gibi geldi bana.

Yuh grafikleri harikaydı oyunun ve kaymak gibi oynatıyordu.GTA 4'ün pc de kasma sorunu için ard arda 3 defa çekmeyen adam yoktur nerdeyse.

Ana mafia 2 konusunda yazılı çözümü son sayfalarda.Dedikleri gibi kürek değiştirmen lazım.
  • bende de olmuştu mafia II de o sorun. snra o linkteki patch indirdim kurdum sorun kaltı.
  • Kalp yetmezliği olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelTheRush

Kalp yetmezliği olabilir mi ?

Hahaha güzeldi.
  • Ya ben ne yaptıysam olmadı ne salak bi sorun bu böyle daha napim ne deneyeyim ben.
  • crack degismesi lazım
  • Crack değiştirdim yine olmadı link verebilirmisiniz?
  • NE CRACKİ YHAA SADECE YEMEK YE SONRA GİT UYU BİR DAHA ASLA DÜŞMÜYOR ÖLENE KADAR :ssss
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockboy222

NE CRACKİ YHAA SADECE YEMEK YE SONRA GİT UYU BİR DAHA ASLA DÜŞMÜYOR ÖLENE KADAR :ssss

Dostum o crackten kaynaklanıyor ne acıkması
    Oyuna acıkma gibi bi özellik yokki zaten
  • o zaman niye adam kalp atış falan oluyor oyunda problem olunca adamın kalbi mi atıyor?Acıkmadan oo yemek ye görürsün
  • ee o kadar sigara içerse olacağı buydu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.