Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet adam gibi bitirmediler ki ta 10 yıl sonra vitoyu ve joe yi görürüz artık.
  • Sabırsızlıkla beklediğim oyun
  • Çık artık
  • sabırsızlıkla bekliyorumm
  • Umarım eskisi gibi olur
  • Özellikler kışın o soğokta bu oyunu oynamak ayrı bir sarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

Özellikler kışın o soğokta bu oyunu oynamak ayrı bir sarıyor

kisin kuzenimin dugunu olmustu. tam ondan once de godfather1-2-goodfellas izlemis ve bunun tam son karli bolumlerindeydim. ankaraya da neredeyse ilk gidisim olacak. tabi dugun diye cekmisim lacileri, ustte de tam o donemin parkalarindan dedemden aldigim, kafamda bir sapkam eksik. bir havaya girmisim ama, sanki sanirsiniz ki vito ben tabi bu halde sagima soluma bakmadan karsidan gecmeye kalktim. arabanin teki bana carpmadan az kala durdu. arabanin icinden hareket yapiyor bana, mafya adamina. parkanin onunden elimi cebime koydum, horoz gibi kasila kasila yuruyorum. adam da beklemiyordu herhalde, donup kalinca ben iyicene yurumeye basladim arabaya. sonra annem "hadi gel seni mi bekleyecegiz" diye bagirinca tipis tipis dondum yanina

bu oyunu karli havada, takim elbiseyle; bioshock'u havuzdan tam ciktiktan sonra klor kokarken oynayin. boyle atmosfer yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Abi sen oyun oynadıktan sonra dışarı çıkma
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

kisin kuzenimin dugunu olmustu. tam ondan once de godfather1-2-goodfellas izlemis ve bunun tam son karli bolumlerindeydim. ankaraya da neredeyse ilk gidisim olacak. tabi dugun diye cekmisim lacileri, ustte de tam o donemin parkalarindan dedemden aldigim, kafamda bir sapkam eksik. bir havaya girmisim ama, sanki sanirsiniz ki vito ben tabi bu halde sagima soluma bakmadan karsidan gecmeye kalktim. arabanin teki bana carpmadan az kala durdu. arabanin icinden hareket yapiyor bana, mafya adamina. parkanin onunden elimi cebime koydum, horoz gibi kasila kasila yuruyorum. adam da beklemiyordu herhalde, donup kalinca ben iyicene yurumeye basladim arabaya. sonra annem "hadi gel seni mi bekleyecegiz" diye bagirinca tipis tipis dondum yanina

bu oyunu karli havada, takim elbiseyle; bioshock'u havuzdan tam ciktiktan sonra klor kokarken oynayin. boyle atmosfer yok.

Sakin GTA oynama

• quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Sakin GTA oynama

Aklima getirdin. Bir araba kullaniyorum, aman allah

• 2014-15 gibi gelirse öpüp başımıza koyalım bence :)
  • Ağzınızdan bal damlıyor millet
  • ilk oyunu oynamadım ama mafia 2 yi oynadım o bile çok etkiledi ve sağlam oyundu.yorumlara göre ilki daha efsaneymiş
  • Kesinlikle ilk oyunu oynamadan ölme en iyi hikaye onda bence mafia 2 tırt kalır. @casablanka 06

• quote:

Orijinalden alıntı: casablanka 06

ilk oyunu oynamadım ama mafia 2 yi oynadım o bile çok etkiledi ve sağlam oyundu.yorumlara göre ilki daha efsaneymiş

Ilki bi ayri :) Sahsen tommy den sonra vito bi farkli gelmisti bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Kesinlikle ilk oyunu oynamadan ölme en iyi hikaye onda bence mafia 2 tırt kalır. @casablanka 06

bakıcam hocam bulabilirsem oynuycam merak ettim şimdi
  • Brk_^^ kullanıcısına yanıt
    vito daha karizmaymış askeri geçmişi de var tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el-harezmi_0 -- 24 Aralık 2013; 22:20:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casablanka 06

vito daha karizmaymış askeri geçmişi de var tabi

vito bana kapkaççi gibi geliyor ama tommy daha taksiciyken bile sigara çekişi mafya işiydi :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.