Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

http://www.merlininkazani.com/Mafia_3u_gelistiren_studyodan_kotu_haber-haber-69794p1.html

Mafia 3'ü yapan stüdyo kapatılıyormuş

Çok kötü
  • Biraz noltalji yapalım

Mafia III (2016) [ANA KONU]Mafia III (2016) [ANA KONU]Mafia III (2016) [ANA KONU]
    Mafia III (2016) [ANA KONU]Mafia III (2016) [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Xbox 360 da bitirip, Türkçe yama ile de PC'de yeni bitirdim. Hiç bi sahneyi geçmedim ama yine de çok kısa geldi senaryo. :) Sonu felaket oldu, Mafia III kesinlikle bekliyorum umarım sonbahara doğru çıkar.
  • quote:

http://www.merlininkazani.com/Mafia_3u_gelistiren_studyodan_kotu_haber-haber-69794p1.html

ee ne olacak şimdi iptal mi oldu Mafia 3 başka stüdyoya devretselerdi projeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 20 Ocak 2014; 16:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yobo123

quote:

Orijinalden alıntı: yobo123

arkadaşlar konunun yeri burası değil ama playstore den mafia2 aldım oyun steam aktivitasyonu ile yükleniyor oyun çeviri ekibinin türkçe yamasını defalarca kurmama rahmen oyun hala türkçe olmadı (oyunun şuanki dili ispanyolca sanırım) yardımlarınızı bekliyorum

yardım

Steamden Mafia II'ye sağ tıklayıp DİL sekmesinden İngilizce'yi seçin. Oyuna girdiğinizde oyundan altyazıları açıp giriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romulus

quote:

ee ne olacak şimdi iptal mi oldu Mafia 3 başka stüdyoya devretselerdi projeyi

iptal olmaz bu yuzden. cunku sirket degil studyo kapaniyormus

(fizandan gelen cevap)

• Joe kurtuluyormuş herkes öyle diyor bu oyunda.
    Sistem gereksinimleri ne olacak bileniniz varmı ?
  • En çok beklediğim oyunlardan bir tanesiydi ve mafia 2 oynadığım en iyi oyunlardan biriydi gerek senaryo gerek müzikleriyle ve karakterleriyle müthişti ama mafia 3 ten hiç bir umudum yok çünkü mafia 2 çıkalı 4 yıl olmuş yeni oyunla ilgili hiçbir haber yok işin kötü yanı oyunu takan da yok çıkıcakmı çıkmicak mı zaten yapımcı 2k czech stüdyo da kapanıyomuş beklemeyin daha mafia unutuldu gitti bence geri gelmez mafia 2 yine iyi bile çıktı ilk oyundan 7 yıl sonra bu bana yeter derim ve geçerim üzülerek de olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master user -- 20 Ocak 2014; 22:52:12 >
  • 2015 gibi çıksa keşke.
  • gene muhtesem bi senaryo bizi bekliyor yada biz bekliyoruz
  • En son yapılan aktör arama haberinden sonra benim yorumum şu yönde :

Öncelikle seslendirme , hareket yakalama ve yüz için aktör aranıyor ve bu demek oluyor ki senaryo hazır bu iyi bir gelişme. Ayrıca Tony ve Mickey için İtalyan aksanı isteniyor ki bu bizim aklımıza Sicilya'lı mafya ailelerini getiriyor. Bu benim şahsi görüşüm ; Franklin'in askerden geldiğini söylüyor bu benim aklıma 1965'den 1973 yılına kadar süren Vietnam savaşını getiriyor. Yani oyunumuz Mafia III ise bu tarihte çıkması muhtemel. Oyunun Mafia III olacağı belirtilmiyor ama herkesin düşüncesi Mafia III yönünde. Umarım en yakın zamanda Mafia III trailerini görüpte yanılmayız. :)
  • inşallah modern olur. Koruma ordumuz olur.Mekana çökeriz falan. çakırlı, kurtlar vadisi gibi..
  • Herhalde bir 4-5 yıl daha bekleyeceğiz.
  • Oyundan haber alanlar var mı çıkacak mı çıkmayacak mı
  • Hicbir haber yada gelisme yok sanirim cikmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir haber yayınlandı.Mafia 3'ün ön siparişe açıldığı yazıyor haberde.

http://www.merlininkazani.com/Mafia_3_PlayAsia_online_satis_sitesinde_on_siparise_aciliyor-oyun_haber-78794p1.html
  • Umut verici bir haber ama herhangi bir fotoğraf bile yayınlamamdı hatta bir satır yazı yok ortada 2k ne yapmaya çalışıyor

• Turkce altyazi olur umarim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.