Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aral yüzünden steam de bile (2K yaparsa oyunu) 179.99TL olacağından,
    Deluxe versiyonu 199.99TL olacağından almaya niyetim yok benim..
    Belki çıktıktan 1 yıl sonra %50-75 indirime girer. Olmadı o zaman alırım
    Artık Ubi ve 2K ya para yedirmek yok. Suç ister Aral'ın olsun ister bu 2 şirketin. Ben sonuca bakarım
  • 20 Aralık diyor orada,ne oldu yalan haber mi çıktı...Son durum nedir...
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    suc aralin, senin icin ne kadar onemsiz olsa da
    ben kutululari o fiyata satamam diyip steam ile gorusmus, steam de o fiyata cekmis.
    ayrica ben de ubisofta drm mezvusundan beri haketmezse para vermiyorum, haketme dedigim de en az %50 indirimle oluyordu. 2k de yaptigi iyi oyunlardan kurtariyor bakalim simdilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

suc aralin, senin icin ne kadar onemsiz olsa da
    ben kutululari o fiyata satamam diyip steam ile gorusmus, steam de o fiyata cekmis.
    ayrica ben de ubisofta drm mezvusundan beri haketmezse para vermiyorum, haketme dedigim de en az %50 indirimle oluyordu. 2k de yaptigi iyi oyunlardan kurtariyor bakalim simdilik

Suçun Anal'da olduğunu ben de biliyorum da gene birileri bana Anal'ı savunmasın diye o yorumu yaptım Düşmanı kadar seveni de var nedendir bilinmez..
    (Yazım yanlışım yok, ben son 1.5 yıldır o şirkete bu ismi layık görüyorum. Yakışıyor da hani..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 23 Aralık 2014; 10:28:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Yeni bir haber yayınlandı.Mafia 3'ün ön siparişe açıldığı yazıyor haberde.

http://www.merlininkazani.com/Mafia_3_PlayAsia_online_satis_sitesinde_on_siparise_aciliyor-oyun_haber-78794p1.html

Gene mi bu fake mafia 3 haberleri,birisi mafia 2 logosunun üstüne çakma 3 logosu yapmış millet gerçek sanıp haber yapıyor.
    2K Mafia 3 le ilgili hiçbir duyurusu yoktur playasia da çakma logoyla siparişe açılan bu oyun ancak çin işi fan made olabilir

• Play-Asia'dan Kaldırıldı Mafia 3 Yine Kandırıldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2245metin -- 24 Aralık 2014; 1:27:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

Play-Asia'dan Kaldırıldı Mafia 3 Yine Kandırıldık

Elbette mafia 3 le ilgili her türlü konu ve yorum söylentiden ibaret olacaktır aksini zaten önce 2k den sonrada bana doğrulatabilirsiniz.
  • yaşnlandık resmen evli barklı adam oldu bazılarımız hala haber yok . bu arada konuyu ben hortlatıyorum
  • MAFIA 3 Duyurusuyla konuyu hortlatyyorum Herkese hayrili olsun.. (Not ilk mesajı bi düzenleyin yahu )

Mafia III (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betadragon -- 7 Ocak 2015; 21:38:23 >

• Resmi mi öyleyse çok güzel hayirlı olsun acaba mafia 2 nin ucu açık senaryosuylamı devam edecekler yoksa yine mafia 2 deki gibi joe ile vitoyu bize mi öldurtecekler çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 7 Ocak 2015; 21:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betadragon

MAFIA 3 Duyurusuyla konuyu hortlatyyorum Herkese hayrili olsun.. (Not ilk mesajı bi düzenleyin yahu )

son 1 aydır aldığım en güzel haber

• Mafia 2 Ağustos 2010'da çıkmıştı, 2K Games duyuruyu şimdiden yaparsa 2015'in 3. çeyreğine belki yetişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ocak 2015; 9:57:24 >
  • Halen resmi duyuru yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin hemen ön sipariş verelim.
  • Belki GDC'de duyururlar haftaya. Olmadı E3'e kalır.

• 2'yi btiiren biri olarak çok kısaydı ama sağlamdı 3 ü bekliyoruz bakalım :D

• E3 de umarım duyurulur artık

• Yeni haberler var arkadaşlar:

E3 2015 fuarında, Mafia III'ün duyurulacağı konuşuluyor.

Yaza damgasını vuracak ilk oyun duyurusu Mafia 3 olabilir.

Mafia serisi, ilk oyunu ile birlikte GTA'nın en büyük rakiplerinden biri oldu. Sunduğu özgürlük ve muhteşem hikayesi ile bizleri kendisine hayran bırakan seri, ikinci oyunu ile birlikte derin bir sessizliğe gömülmüştü.

Geçtiğimiz aylarda ise oyunun seslendirme aktörlerinden Rick Pasqualone, Twitter üzerinden verdiği bir haber ile yüreklerimiz hoplatmayı başardı. Oyunun hayranlarından birinin Twitter üzerinden "Mafia 3 yapın!" tweet'ine, "Çok yakında mükemmel haberler verebiliriz," diye cevap veren Rick, bunun ardından derin bir sessizliğe gömülmüştü.

Bugünlerde ise oyun kulislerinde konuşulan dedikodular bizleri ciddi anlamda heyecanlandırdı. Dönen dedikodulara göre Mafia III çoktan yapılmaya başlanmış ve E3 2015'te duyurulmak için hazırlıklar başlamış. Hatta büyük ihtimalle E3 2015'te Mafia III'ün ilk tanıtım videosunu izleyebileceğiz. Bu arada oyunun büyük ihtimalle PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacağı söyleniyor.

Bunlar şimdilik birer dedikodu olsa da, E3 2015'e kısa bir süre kala çok daha fazla detayın gün yüzüne çıkacağını tahmin etmek güç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Nisan 2015; 23:03:26 >

• Adamlar her nesilde bi tane oyun çıkarıyor la :S
  • E3 2015 16-18 hazirandaymış , bakalım umarım güzel bir haber çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.