Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok sevindim hiç aklımda yoktu görüntüye bakılırsa 60 70 yılları olucak gibi duruyor harita lousiana da geçebilir bence.Daha yaşayan ve etkileşimli bir şehir ve çok daha büyük bir harita görev dışı serbest gezme mülk alma olursa dahada güzel olur gta v e kıyasla küçük harita olacağını sanmam ayrıca serbest gezme özelliğide artık olur diye düşünüyorum çok büyük potansiyel var oyunda birde uzun ve geniş bir hikaye olmalı 2 kısaydı çünki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 28 Temmuz 2015; 18:25:53 >
  • Sonunda duyuruldu. Merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakıyorum da sizler oyunu gta ile mi karıştırıyorsunuz ya da iki oyunu da oynamadınız mı ? Mafia da serbest gezinme olmaz siz görevelri bulmazsınız oyun sanki bir flim gibi durmadan akar (ve bunun bağlayıcılıkta çok büyük bir etkisi var) eğer isterseniz gezerseniz bu oyunu ilgilendirmez. Ayrıca fazla kişiselleştirme de oyuna zarar verecektir. Çünkü mafyanın bir ağırlığı olmalı mafya karakteri havai palmiyeli gömlek giyip sahilden ev alıp parti düzenlemez veya serserilerin ağızlarına taktıkları peçe ye benzeyen şeyi takıp 3-5 itle yan kesicilik yapmaz. Mafya yı mafya yapapn ağırlığıdır. Bana kalırsa bu ilk iki oyunda da çok başarılı bir şekilde yapıldı.

DİKKAT: SONRASI SPOİLER (Simge koyunca mesajın geri kalanı gözükmüyor. bundan dolayı böyle yaptım.)

not: ikinci oyunu eleştiremeyiz ilk oyun gibi olamaz çünkü nerden baksak mafyaya kabul toplantısı ve hatta derekin ölümüne kadar olan süreç henüz iki zibidinin mafya olmasını anlatıyordu esasında bu yüzden atmosfer ilk oyundaki gibi çok doğruyansıtıldığı halde ilk oyundaki atmosfer farklılından dolayı aynı etki oluşmadı
    Mafya 3 eğer parantezin içi gibi olmazsa büyük rezalet olur, ancak böyle olacağını sanmıyorum ve yine aklıllarda yer edecek bir oyun olacağını düşünüyorum. İnşallah böyle olur.

Düzenleme: Ne yazık ki mafia 3 bir mafia oyunu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 18 Aralık 2015; 18:34:30 >

• 2.oyunun kaldığı yerden devam etmeyecekse boşuna beklemiş olacağım. Öyle bir son olamaz
  • KIZLARIN CİNSELLİK HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİ KADAR SON BÖLÜMDE JOE NUN NEREYE GİTTİĞİNİ MERAK EDİYORUM BEYLER ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM :(

Edit: Mafia 2 far cry 3 ile birlikte bana göre senaryosu en güzel oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHEMAILI -- 28 Temmuz 2015; 21:25:06 >
  • Sonunda geliyor gönlümün efendisi
  • Bir oyunun duyurulduğuna insan bu kadar mı sevinir yaw evladım dünyaya gelmiş gibi sevindim :D
    Bu arada yerde diz çoken adam joe ya benziyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 29 Temmuz 2015; 0:51:19 >
  • Geçenlerde IGN'nin paylaştığı videodan beri bekliyordum. İnşallah zamane oyunlarına uyup para kazanmak için eksik oyun çıkarmazlar. Gamescom 2015'de başarılar dilerim Mafia ekibine.
  • vay be

tommy angelo
    vito scaletta

yeni karakterimiz kim acaba
  • Bu oyundan beklediğim en azından pat diye yeni karakterlere yeni senaryoya geçmeden ara video ile vitoya ve joe ya neler olduğunu anlatmak olacak.

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Oraya kesinlikle değineceklerdir diye düşünüyorum . Çünkü bitirilmemiş bir son vardı ahrıca vito nun seslendiricisi de işin içinde ocak ayındaki habere göre

• Sonunda, gerek ilk oyunda gerekse ikincisinde atmosferiyle beni o yıllara götüren müthiş serinin üçüncü oyunu geliyor vay be bundan sonra bize beklemek düşer :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok merak ettiğim hikaye kaldığı yerden devam edecek mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

arabalar 60lar-70ler, kadinin kiyafeti de Latinler gibi. İster misiniz karakterlerimiz Kubali gocmenler olsun ve dort karakteri de kontrol ederek kendi cetemizi kuralim?

Evet maalesef Mafia 3 Mafia I,II den farklı baştasarımcı ve stüdyo tarafından geliştirildiği için tümüyle farklı bir oyun çıkması süpriz olmaz.Ama dediğin gibi olur Mafia 3 Scarface e benzetilirse serinin sonu olur.

Mafia, GTA veya Scarface gibi bir oyun değil, o hataya düşmezler bence 5 Ağustos Gamescom'da ayrıntılı bilgiler gelicekmiş.

• inşallah çok bekletmez.ben ya 2016 sonu yada 2017 başında çıkar diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 29 Temmuz 2015; 12:09:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro
    Mafia, GTA veya Scarface gibi bir oyun değil, o hataya düşmezler bence 5 Ağustos Gamescom'da ayrıntılı bilgiler gelicekmiş.

Değildi ama o Mafia oyunlarının yaratıcısı beyin yok artık (şimdi KC Deliverance ı hazırlıyor) ilk Mafia da Çek geliştiricilerin yapımıydı,tümüyle
    Amerikan geliştiricilerin elinde farklı bir mafia çıkması yüksek olasılık.
  • Umarım gtadaki gibi serbest gezme olur merakla bekliyorum.
  • 5 senenin ardından artık şu Joe nun akıbetini öğreneceğiz.
  • Joe ve Vito'ya ne olduğunu açıklamazsa bu oyunu yapmayın gerek yok.
  • Ümitsizliğe kapılmaya gerek yok zaten joe ile vito'ya değinmeme gibi bir ihtimal olamaz. Öyle olmasa ikinci oyunun sonu böyle yapılmazdı. Ancak oynadığımız karakter vito olmayabilir resimden dolayı ama ya bir görevde aynı sahne geçer ya da bir nevi flashback le devamını öğreniriz son bölümün.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.