Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    yatan canlıda kafa yok ayrıca joe karavat takmıyordu. büyük ihtimalle yerde yatan bir tyimsah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

yatan canlıda kafa yok ayrıca joe karavat takmıyordu. büyük ihtimalle yerde yatan bir tyimsah

dogrudur, opera minide gorebildigim kadar yorumluyorum, infaz sonrasi poz gibi dusunmustum

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    esasında ilk başta bende ceset sanmıştım bir arkadaş söledi konudan resmin yüksek çözünürlüklüsü bsc de var ama indirilemior başka bir siteden buldum ondan dolayı küçük konu sahibinin de koyduğu düşük çözünürlüklü
  • Yüksek çözünürlük buyrun. Gölün içinde timsah var evet. Fakat timsahların ortasına atılmış köpek gibi bir şey de var gibi.

Mafia III (2016) [ANA KONU]
  • Eğer göldekiler timsahsa hiç benzemiyor kötü grafik. ve sanırım 2. oyunla apayrı bir hikaye olacak vito joe nerdesiniz
  • herşey 5 ağustosta belli olur bu arada bilgi sahibi olan varmı v,deo gösterecekler mi ?
  • Beyler oyuna türkçe yama yapılırmı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyid42

Beyler oyuna türkçe yama yapılırmı sizce?

dogmamis cocuga don bicmek

• Mafia II'nin senaryosu muhteşemdi, oyun içindeki müziklerden karakter analizlerine kadar herşeyine bayılmıştım. Bana bu oyun aşırı efsane olacakmış gibi geliyor ama pc'ye çıkmazsa darılırım. Bu ne kardeşim her oyun önce konsollara çıkıyor pc kullananlar yetim kalıyor resmen yav.
  • Yayınlanan resime göre 60'lı yıllarda geçicek sanırım, ufak bir oynanış videosu gelse de görsek.
  • Keşke tr destekli çiksa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım güzel olur GTA 5 den sonra çıta yükseldi bence.
  • Vito bibaşkaydı onun yeri dolmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAHIM SANA GELİYORUM

Çeviri yaparlar umarım kısa sürede anlayanlar anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

ALLAHIM SANA GELİYORUM

Çeviri yaparlar umarım kısa sürede anlayanlar anlatabilir mi?

Sondaki en sağdaki kravatlı adam Vito imiş Gamespot'ta söylediler Ama o oynanabilir olmayacakmış galiba ana karakter bizim Lincoln adlı esmer çocukmuş.
    Mafia III (2016) [ANA KONU]

Bu videoda da oynanış görüntüleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 5 Ağustos 2015; 15:29:19 >

• Fragmanda radyoda çalan müzik bu:

All Along The Watchtower

Fragmanın sonunda çalan müzik de bu:

The Animals - House of the Rising Sun (1964)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 5 Ağustos 2015; 15:34:12 >

• İngilizce bilmediğim için pek birşey anlamadım ama sanırım çocukluğunda ailesi katledilen bir askerin hikayesi. Arıca karvatlı adam pek de vitoya benzemiyor.
    Genel olarak çıkardığım eğer düşünüğüm doğruysaa çok büyük bir hayal kırıklığıyla karşıkarşıyayız. Neden çünkü gerek karakterlerde gerek kıyafetlerde gerekse de hikayeden anladığım bu oyun bir mafya oyunu değil sıradan bir karakterin intikam aldığı macera oyunu olmuş.
  • Gameplay de göstermişler, grafikler ve fizikler oldukça güzel dursa da ciddiyet kalmamış oyunda, GTA'ya dönmüş, ayrıca araç kontrollerinin Mafia 2 gibi olmadığı daha videodan belli oluyordu.

En çok beklediğim oyunlardan biri ama gameplayleri hevesimi kırdı,neyse en azından Vito var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Varya karakterlerden en çok Vitoyu beğenmiştim he dedim bi bu düzgün bir şeye benziyor Vitooo

Fragmana gelirsek açıkcası beklentim hayvan gibi büyük olduğundan tam tatmin etmedi (şimdi oynanışa bakacağım) gerçi bir şey de göstermemişler yani bu videoyla kimseyi eleştiremem sadece karakterler dediğim gibi bana soğuk geldi ilk bakış olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.