Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk oyunu bende oynamadım bir mafia fanı olarak bu bir eksiklik. o dönem ilk oyun tabi efsaneydi ama günümüz grafiklerine bakılırsa ilk oyunu oynarsam seriden soğurum diye oynamıyorum .2-3 diye devam edeceğim artık .1 efsane olarak kalsın gönüllerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarz

ilk oyunu bende oynamadım bir mafia fanı olarak bu bir eksiklik. o dönem ilk oyun tabi efsaneydi ama günümüz grafiklerine bakılırsa ilk oyunu oynarsam seriden soğurum diye oynamıyorum .2-3 diye devam edeceğim artık .1 efsane olarak kalsın gönüllerde

Hata yaparsın, tamam grafikler belki kötü gelir ama o atmosfer her şeyi kapatır
  • Ee beyler var mı bir haber ?
  • Mafia 2 yi daha dün bitirdim çok güzel oyun bunuda beklerim
  • pc den tek silmediğim canım sıkıldıkça araçlarla manzararlı yerlerde gezdiğim bir kaç adam dövüp rahatladığım oyun:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarz -- 29 Aralık 2013; 0:22:34 >
  • mafia 3 2014 sonbaharında gelir diye tahmin ediyorum. mafia 2 güzel oyundu ama kesinlikle amiral gemi denilecek bir oyun değildi. umarım mafia 3 çok iddialı gelir
  • Dün gece 17. kez bitirdim oyunu
  • Mafia 2 joes adventure
  • Hani çıkmadımı bu yav
  • harika insallah pcde gta gibi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmasını en çok beklediğim 3 oyundan biri ama ben sanmıyorum çıkmaz gibi 4 yıldır oyunla ilgili bir bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Çıkmasını en çok beklediğim 3 oyundan biri ama ben sanmıyorum çıkmaz gibi 4 yıldır oyunla ilgili bir bilgi yok.

çıkar ama öteki gibi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Çıkmasını en çok beklediğim 3 oyundan biri ama ben sanmıyorum çıkmaz gibi 4 yıldır oyunla ilgili bir bilgi yok.

çıkar ama öteki gibi olacaktır.

2. oyunda çok ertelenmişti. hadi çıktı diyelim en erken 2017 gibi bir tarih olur.
  • Hl3 gibi olmaz bence

• mafia 2 gibi olacaksa olsun olmazsa yoksa gelmesin daha iyi
  • quote:

diğerleri ne dostum :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero444

quote:

Age Of Empires4 bir hayal işte vede The Elder Scrolls VI buda biraz hayal gibi artık online zırvalığı yüzünden.
  • quote:

quote:

quote:

Age Of Empires4 bir hayal işte vede The Elder Scrolls VI buda biraz hayal gibi artık online zırvalığı yüzünden.

4 bende bekliyorum super olurdu 1. Dunya savasi :(( .ama firefly batti heralde .

• quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

quote:

quote:

quote:

4 bende bekliyorum super olurdu 1. Dunya savasi :(( .ama firefly batti heralde .

İsim hakları sonuçta Microsoft'da isterlerse en kaliteli yapımcıya yaptırırlar oyunu ama tabi onlar için varsa yoksa xbox

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.