Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar öncelikle konuyu biraz kirlettik kusura bakmayın size bir tavsiyem oyundan çıktıgınız anda hemen save dosyasının yedeğini alın. çünkü oyunda seneryoya bağlı olarak bazı görevleri bazı görevlerden önce yaparsanız oyun buga giriyor ilerki bölümlerde konuşması gereken adamlar konuşmuyor böylece göreve başlayamıyorsunuz.

@CheKD hocam 2 gün önce aldığım save yedeğini şuankiyle değiştirdim ve oyuna girip hemen we are cool bölümünü baştan oynadım ve bölüm bitince talk to emmanuel kısmına geldiğimde adam bu sefer konuştu! böyle saçma bir şey görmedim ama işe yaradı. bahsettiğiniz pembe balondaki görevde açıldı. bir kaç bölüm öncesinden devam ediyorum ama en baştan başlamaktan iyidir napalım, iyi ki save yedeğini almışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Arkadaşlar öncelikle konuyu biraz kirlettik kusura bakmayın size bir tavsiyem oyundan çıktıgınız anda hemen save dosyasının yedeğini alın. çünkü oyunda seneryoya bağlı olarak bazı görevleri bazı görevlerden önce yaparsanız oyun buga giriyor ilerki bölümlerde konuşması gereken adamlar konuşmuyor böylece göreve başlayamıyorsunuz.

@CheKD hocam 2 gün önce aldığım save yedeğini şuankiyle değiştirdim ve oyuna girip hemen we are cool bölümünü baştan oynadım ve bölüm bitince talk to emmanuel kısmına geldiğimde adam bu sefer konuştu! böyle saçma bir şey görmedim ama işe yaradı. bahsettiğiniz pembe balondaki görevde açıldı. bir kaç bölüm öncesinden devam ediyorum ama en baştan başlamaktan iyidir napalım, iyi ki save yedeğini almışım

Hocam oyunu malum yollarla edindiniz sanırım normal bu sorunlar.

• Bu oyun bir tek bana mı bu kadar sıkıcı geldi? Oyun boyu tek yaptığımız farklı şey o girişteki banka soygunu aktivitesi ki aslında o bile aynı. Onun haricinde düzen belli bilgi al, 30 kişinin olduğu mekana gir hallet çık. Bilgi al 30 kişiyi indir çık. En son slaughterhouse binasını ele geçirdim. Hep aynı şeyi yapmaktan sıkıldım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 17 Ekim 2016; 23:17:22 >
  • Senaryo görevleri cidden iyide mekan basma felan mantar tadı verdi izlerken böyle olduysa oynarken sıkıntı büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mafia 3 görevleri sıraylamı yapıyoruz mafia 2 oyunu gibi.

Bir türlü yapamıyorum harita çok karışık rastgele oynuyorum görevleri yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Arkadaşlar mafia 3 görevleri sıraylamı yapıyoruz mafia 2 oyunu gibi.

Hocam görevlerin bir sırası yok hangisini önce yaptığınla hangisini sonra yaptığının oyuna bir etkisi olmuyor,oyunda etkili olan şey bölgeleri dağıtmada ortaya çıkıyor,oyunun gidişatını değiştiriyor bölge dağıtımında dikkatli olman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Arkadaşlar mafia 3 görevleri sıraylamı yapıyoruz mafia 2 oyunu gibi.

Hocam görevlerin bir sırası yok hangisini önce yaptığınla hangisini sonra yaptığının oyuna bir etkisi olmuyor,oyunda etkili olan şey bölgeleri dağıtmada ortaya çıkıyor,oyunun gidişatını değiştiriyor bölge dağıtımında dikkatli olman lazım.

Hoş geldin arkadaşım nasılsın bilgilendirme için teşekkürler mafia 1 ve 2 sıra düzen vardı harita kolaydı.

Gta 5 tarzı oyunlar gibi olmuş.

• update 1 ile ekran kartım çılgınlar gibi ısınıyor. 83 dereceye kadar çıktı. kart: 280x tri-x oc
  • Oyun para vermeye değmez bence, grafikler çok kötü(karanlık ortamlarda fena değil). Tamam grafik çok önemli değil de bu nedir böyle. Hoşuma giden şey ateş etme mekanikleri ve hissi gayet güzel,araba sürüşü fena değil fakat şehir çok boş ve insanlar çok saçma hareketler yapıyor. Yapay zeka berbat. Kendini tekrar eden görevler. Animasyonlar da bi sırıtıyor sanki. AAA bir oyunda bunlar olmaması lazım. Yazık olmuş seriye 2. oyunu zamanının en etkili oyunlarındandı.
  • İşte bu yüzden eleştiriyoruz bu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 18 Ekim 2016; 10:06:36 >
  • kill merle jackson da oyun donuyor; yaşayan oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

İşte bu yüzden eleştiriyoruz bu oyunu.

aynen dedikleri gibi..büyük hatalarla çıktı oyun + büyük beceriksizlik. 5000 tl lik ekran kartınla 70 fps zorla yakalıyorsun..hikaye ilk 2 saat evet güzel..sonra sıç...hep aynı yan görevleri yapmaktan insanı bıktırıyor..son gelen güncelleme ile bir çok kişi de ekran kartları aşırı ısınma..aşırı çalışma vs gibi sorunlar gözüküyor..update öncesi bende sıcaklık 60 - 65 arasındaydı ..şimdi 75 - 77 arasında ..steam açın ..incelemelere bakın..son yazılanlara bakın..Olumlu (6,261) - Olumsuz (6,381)..karşılatırma videoları her şeyi gösteriyor..10 yıl önce çıkan mafia 1 de bile daha fazla detay var..gta 3 de bile araba ters döndü mü arabadan daha güzel çıkıyor..mafia 3 de lak diye çıkıyor..ayıptır ya enayi yerine koyuyorlar bizi..sen bunu yeni nesile çıkarıyorsun..PS4 - Xbox one , PC..PS3'e çıkarmıyorsun..hala oyuna güzel..müzikleri vs güzel oyunyorum felan..kandırmayın kendisiniz..oyun leş..yılın vasat listesin de..1 - No Man's Sky - 2 - Mafia 3.

• Beceriksizlik demek biraz yersiz oluyor zira adamlar beceriksiz değil. 2K Czech mi beceriksiz? Belli ki birileri adamları dürtüp aceleye getirmiş ve belki 2-3 yıl daha yapımı sürmesi gereken bir oyunu piyasaya sürmüşler.

+Adamlar senaryo kısmını tamamlamışlar. Mocapları bitirmişler. Ara diyaloglarda göze batan bir hata vs. yok.

+Şehiri modellemişler ve şehir gerçekten büyük ve son derece detaylı. Şu ana kadar open world en fazla detaylı şehir olabilir. İçine girilebilen mekan sayısı vs. trafik yoğunluğu hepsi gayet başarılı. 40 saattir oynuyorum hala şehire yabancıyım. hala ilk defa girdiğim sokaklar ve mekanlar var. GTA oynayanlar bilir. belli bir süreden sonra ŞEHİRİ ezberlersiniz. Var mı New Bordeaux'u ezberleyeniniz? Yok. Çünkü şehir gerçekten büyük.

+Grafikler kötü değil ve son derece fotorealistik. Cıvıl cıvıl color boost basıp blooma dayanmamışlar. Harbi harbi sunray ve volumetric fog kasmış adamlar. Sabah sisi, günbatımı güneşin göz alması vs. şu ana kadar oyun dünyasında en ekstrem ve en radikal biçimde bu oyunda kullanılmış. herkesin hoşuna gitmemiş olabilir ama bence grafikler son derece başarılı ve dönem ruhunu 1e1 yansıtmış. (doğru ayarlarla keskin grafiklerle oynamak mümkün)

+araç sürüşleri, silah tepkimeleri son derece başarılı. araba sürerken sürüyor hissi, silah ateşle ederken atıyor hissi fazlasıyla var.

bu oyunu bu kadar artının yanında eksi bırakan şey geliştirilmemiş olması. şu oyun kickstarter oyunu olsaydı şu aşamada ancak ALPHA sürüm olabilirdi. Bir sürü bug var bir sürü hata var bir sürü optimizasyon sorunu var. evet çünkü oyun resmen ALPHA sürümü gibi. Yaptığınız bir görevi tekrar oynamak bile yok o derece. tek bir düz save dosyası var geri gidemiyorsunuz. HUD'ı gizlemek bile yok. Yok oğlu yok...

Bu oyun kesinlikle 2-3 yıl erken çıkmış ve resmen alpha sürümü gibi bir oyun. En büyük kaybı bundan yaşıyor. Bu da sonradan düzeltilebilecek bir mevzu değil ne yazık ki. Olan olmuş...

• DXM06 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma dediklerine bişey demiyorum, hatta çoğuna katılıyorum ama;
    Oyunu Hangar 13 diye firma yaptı, 2K Czech değil.
    Birşeyi yazmadan önce bilgi sahibi olalım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 18 Ekim 2016; 13:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Kusura bakma dediklerine bişey demiyorum, hatta çoğuna katılıyorum ama;
    Oyunu Hangar 13 diye firma yaptı, 2K Czech değil.
    Birşeyi yazmadan önce bilgi sahibi olalım lütfen..

http://www.2kczech.com/about2kczech/
    https://hangar13games.com/
    2K Czech sitesinde reklam olarak var sadece.Oyunu Hangar 13 firması geliştirdi ve piyasaya sürdü.Hoş ellerine yüzlerine bulaştırdı orası ayrı bir mevzu.2K Czech yapmış olsaydı keşke diğer iki oyunda ki kalite belli.
  • Oyunu Hangar13'ün yaptığını 3 yaşındaki çocuk biliyor. Burada senin ve birçok kişinin bilmediği oyunun yapım "development" sürecinde 2K Czech'in yeralmış olması. Şu konuya gelip oyunu eleştirenlerin yarısı bu oyunu 2K Czech yapsaydı şöyle olurdu böyle olurdu, Hangar13 eline yüzüne bulaştırmış yazıyor.

Asıl bilgisizlik burada... Bir kez daha gidermiş oldum.

Daha fazla bilgi;
    http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2015/10/14/who-the-hell-is-mafia-iiis-hangar-13.aspx

• Amma kastın ha tamam 2k czech yaptı.(Yardımda bulunması yapmış olduğunu göstermez ayrıca)
    Bi kere oyunun yönetmeni bile alakasız bi herifti star wars oyunları yapmış açık dünyayla ilgisi olmayan bi herifti.
    Gerçek 2K Czech olsaydı bu oyun böyle olmazdı, neyse olan oldu.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.