Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Puanlar herseyi açık ve net bir şekilde herşeyi açıklıyor. Oynamaya gerek yok kuyruk acınız varsa bu benide ilgilendirmiyor. Sonuçta para verip almış gibi oyunu savunuyosunuz çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Puanlar herseyi açık ve net bir şekilde herşeyi açıklıyor. Oynamaya gerek yok kuyruk acınız varsa bu benide ilgilendirmiyor. Sonuçta para verip almış gibi oyunu savunuyosunuz çünkü.

Kuyruk acısı?İnceleme sitelerinin puanlarını inceleyip buraya gelip kendinizce hiç bir dayanağınız olmadan oyunu eleştiriyorsunuz ve neye dayanarak eleştirdiğinizi soran birisine kuyruk acısınız varsa beni ilgilendirmez diyorsunuz.Korsan kullanımı doğru bulmadığımdan oyunu satın aldım,oynadım ve sizin yaptığınız gibi buraya oyunu oynamadan gelip sırf inceleme sitelerinin puanlarına referans alarak "oyun çöp,renkleri soluk,ruh yok,berbat,bunu korsan bile indirmem,zaten 2.oyunda çöptü"gibi laf kalabalığı yapmak yerine oyunu kendi deneyimime göre doğrusuyla yanlışıyla değerlendirdim.Orijinal kullanımı kuyruk acısı olarak görüyorsanız benim size başka diyecek bir şeyim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 16 Ekim 2016; 13:33:04 >

• Şu oyun için tartışmaya bile yok tamamen fiyasko bir oyun. TR yama çıkarsa belki onun hatrına alınır ve oynanır.

• Hoş geldiniz arkadaşlar mafia 3 oyunu dün aldım ama benim sorum başka acaba mafia 1 oyunu playstation 4 veya xbox one konsola yeniden çıkış yaparmı.
    Veya
    Mafia 1 oynamak için hangi model playstation 2 konsolu almalıyım

• Updateyi deneyen oldumu?

• Öncelikle Mafia2'yi oynadıktan sonra 3'ün çıkmasının uzun olacağını biliyordum ama bence oyunu daha iyi yapabilirlerdi.Daha oyunu oynamadım ama yorumlarda oyunun hep aynı geçtiği görevlerin ötekisinden pekte fark olmadığını okudum.Ayrıca oyundaki yazılımlarda çok az herhalde.Gördüğüm kadarıyla bir kişi Mafia1 ve 3'ün arasındaki farklar ile ilgili bir video atmıştı.Onu izlediğimde polislerin bir süre sonra döngüye girip hep aynı noktada ateş ediyor ama tabi karakterde hep olduğu yerde durmak kaydıyla.Aslında böyle kusurlar bulmak yerine oyunu akışında oynamak gerek.Tabii bu oyunun yazılımlarının eksik olması oyunun kalitesini düşürmediği anlamına gelmez.Aksine oyunun yazılımlarının fazla olması oyuncunun farklı seçenekler bulmasını oyunun akışını sürdürmesini ve oyunda düşünmesini sağlar.Böylece oyundan zevk almış olursunuz.Hep aynı şeyi yapmak insanı yorar ve bir süre sonra onu yapmak sıkıcı gelir.Bu yüzden oyundaki bölümler görevler yazılımlar ne kadar ayrı ve fazla olursa oyuncuya o kadar heves katar.Mesela Mafia2'de bir chapterda karakter hapishaneye giriyordu ve o zamana kadar yaptığım görevlerle hapishanedeki görevler ap ayrıydı.Tamda o bölümde oyunun zevkini almıştım.Sonuç olarak oyunda yazılım olsun görev olsun hikaye işleyişi olsun her şeyde çeşitlilik şart.Tabi bunu yapması da zaman ve emek istiyor.

İyi forumlar

• İçim kurudu aynı şeyleri yapa yapa. Sonunda bitirdim bugün. Vuruş hissi, araç sürmek ve müzikler hariç pek beğenmedim. Silent şekilde oynamasam, bitirmezdim büyük ihtimalle..
  • JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    2.oyun 1.oyuna göre berbat ayrıca 3.oyun vasat daha kör gibi savunmanın bir anlamı yok bi arkadaş inceleme puanlarına göre mi oyun iyi yada kötü yorumunda bulundunuz demiş tabiki inceleme puanlarından okuduğum kadarıyla vasat demedim %60 ordan yola çıktım %40 da gameplay leri izledim sürekli birbirini takip eden görevler ana görevi yapmak için küçük sıkıcı görevleri yaptırma zorunluluğu vs vs retro durumuna gelirsek oyuna eski zamanda geçiyor havası vermeleri gerekti 5 yıl önce kullanılan grafik kalitesiyle bu hava verilemez sonuçta.

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Hocam mafia 1 yeni nesil konsollara çıkmaz bence.
    Direk PC'ye indirin gitsin PS2 ile falan uğraşmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • r9 285 gibi bi kartla oyunda donmalarla kafayı yiyor insan crack'li olarak oynuyorum yalan değil ama oyunda baya bug var yeni gelen orjinal güncellemeleri bilmiyorum oyunu steam'dan almayı düşünüyordum bu gidişle vazgeçicem ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Hocam mafia 1 yeni nesil konsollara çıkmaz bence.
    Direk PC'ye indirin gitsin PS2 ile falan uğraşmayın.

Hoş geldin arkadaşım mafia doğru diyorsun arkadaşım.

Mafia 3 playstation 4 için dün aldım zevk alarak oynayamıyorum garip bir duygu.

• Olivia Marcano ve Tony Derazıo

Ana görevleri gerçekten oyunun şu ana kadar oynadığım en iyi bölümleriydi.Her ikisi içinde hazırlanan görevler çok başarılıydı ve özellikle Tony Derazıo'yu öldürmeye gittiğimiz anda odasının kapısını açar açmaz üzerimize roket göndermesi ve son anda bundan kurtularak Tony Derazıo'ya birkaç kez sıkıp camdan aşağıya fırlattığımız sahneyi tekrar oynamak isterdim.Gerçi oyunun her ana görevi çok başarılı neden beğenilmiyor anlamış değilim.
  • Son güncelleme ilkinin üzerine gelen bir hotfix güncellemesi bu nedenle çok bir katkısı olmadı sadece dokuların blurlu bir şekilde render edilmesini düzenlemek ve stabiliteyi artırmak amaçlı yayınlandı.Kendi adıma ilk yama ile herhangi bir performans daha doğrusu fps sorunu kalmamıştı ama oyun sunduğu grafik kalitesine oranla ekran kartını fazlaca yorduğu için optimizasyon konusunda gelişme göstermesi gerekiyor.İlk yama sonrasındada bazı grafik bugları devam ediyordu ama bu yama ile birlikte çoğu giderilmiş olarak görünüyor.

Steam Mafia 3 forumunda yeni bir güncellemenin geleceği duyuruldu muhtemelen yakın vakitte genel sorunların giderileceği ve yapımcının daha önce bahsettiği yeni geliştirmelerin ekleneği büyük çapta bir güncelleme gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: boss06

2.oyun 1.oyuna göre berbat ayrıca 3.oyun vasat daha kör gibi savunmanın bir anlamı yok bi arkadaş inceleme puanlarına göre mi oyun iyi yada kötü yorumunda bulundunuz demiş tabiki inceleme puanlarından okuduğum kadarıyla vasat demedim %60 ordan yola çıktım %40 da gameplay leri izledim sürekli birbirini takip eden görevler ana görevi yapmak için küçük sıkıcı görevleri yaptırma zorunluluğu vs vs retro durumuna gelirsek oyuna eski zamanda geçiyor havası vermeleri gerekti 5 yıl önce kullanılan grafik kalitesiyle bu hava verilemez sonuçta.

Bizim buralarda bir laf vardır boş yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Olivia Marcano ve Tony Derazıo

Ana görevleri gerçekten oyunun şu ana kadar oynadığım en iyi bölümleriydi.Her ikisi içinde hazırlanan görevler çok başarılıydı ve özellikle Tony Derazıo'yu öldürmeye gittiğimiz anda odasının kapısını açar açmaz üzerimize roket göndermesi ve son anda bundan kurtularak Tony Derazıo'ya birkaç kez sıkıp camdan aşağıya fırlattığımız sahneyi tekrar oynamak isterdim.Gerçi oyunun her ana görevi çok başarılı neden beğenilmiyor anlamış değilim.

Hocam bence de ana görevleri hepsi kaliteli ve özgün ama ana göreve giden yan görevler çok fazla tekrar ediyor,çoğunlukta oyuna ön yargı ile yaklaştığı için bu yüzden oyunu kestirip atıyor.

Tony Derazio görevi beğendiyseniz siz birde Marcano erkekleri için olanları görün,onlar gerçekten çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Olivia Marcano ve Tony Derazıo

Ana görevleri yapmak için birbirinin tekrarı yan görevleri yaptığımız için beğenilmemiş olabilir ..

Mekanı bas - adamı öldür (sorgula) - paraları topla - görevi bitir ..
    Mekanı bas - Kamyonu kaçır - Kamyonu gerekli yere getir - görevi bitir ..
    Mekanı bas - Etrafa zarar ver (bomba yerleştir) - paraları topla - görevi bitir ..

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Henüz oraya gelmedim hocam ama bahsettiğiniz görevinde diğerleri gibi iyi olacağını düşünüyorum,ana görev açısından oyun şu ana kadar gayet iyi ilerledi,yan görevlerin fazla olduğu doğru ama aralıklarla oynayınca fazla bir sıkıntı oluşturmuyor.
  • Bunun için yapabileceğimiz tek şey eğer Steam'den aldıysak beklentimizi karşılamadığı için iade etmek olur ama almadıysakta yapabileceğimiz fazla bir şey kalmaz.Düşüncenize katılıyorum yan görevler fazla ve birbirinin tekrarı şeklinde ilerliyor ama oynarken sıkıcı geliyor mu -belki sürekli oynamayıp aralıklara Mafia 3 oynadığımdan olabilir- bana sıkıcı gelmiyor,oyundan beklentiler farklı olabilir fakat yan görevleri bir kenara alırsak ana görevler gerçekten çok başarılı

Bu arada 14 saat oynama süreniz görünüyor,beğenilmeyen bir yapım için bu süre fazla iyi değil mi sanırım Steamden almadınız yoksa konu içerisindeki paylaşımlarınızdan oyundan memnun olmadığınız göründüğü için iade seçeneğini kullanırdınız diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Ekim 2016; 1:51:32 >

• tekliflerde hep vitoyu seçiyordum 3. teklifde de vitoyu seçtim sonraki bölüm cassandra yı öldürdük seneryo gereğimiydi yoksa tekliflerde cassandrayı seçsem başka bir seneryomu olacaktı orayı anlamadım ah şu ingilizceyi bir öğrenemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

tekliflerde hep vitoyu seçiyordum 3. teklifde de vitoyu seçtim sonraki bölüm cassandra yı öldürdük seneryo gereğimiydi yoksa tekliflerde cassandrayı seçsem başka bir seneryomu olacaktı orayı anlamadım ah şu ingilizceyi bir öğrenemedik

Oyunda dengeli davranman lazım hocam,Vito da dahil hepsi ölebiliyor,tamamen sana bağlı onların yaşayıp yaşamaması.Senaryo pek değişmiyor.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.