Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size tasiyem bütün bölgeleri vitoya verin diğer ikisini öldürün
  • Mekanı basıp Vito'ya Cassandra'ya vermekten ve onların arabalarının mekana gelmesinden sıkıldım. Adam gibi hikaye yapın ya.

Ayrıca Vito'nun ölmesi ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 15 Ekim 2016; 22:01:12 >
  • GTX970 test videolarını izledikten sonra orijinal alma düşüncemden vazgeçtim,hatta malum versiyonuda pek indirecek gibi değilim. Oyunu elbette ultra+ultrada oynayamı beklemiyorduk ama stabilite bittiği an oyun ne kadar güzel olursa olsun manası kalmıyor açıkçası , yoksa fulle ayarları aç 30 FPS CAP'i oyna. Cidden bu derece düştümü elimizdeki kart anlamıyorum bayadır beklediğim bir oyundu cidden çok moral bozdu ama yapacak birşey yok. Sizce oyunun optimizesi iyimi yoksa kartı iyi olmayan pek bişey beklemesinmi? Dipnot olarakta oyunu konsol platformunda oynadım cidden efsaneydi eve gelip MAFİA 2'nin başına oturdum ve senelerdir nasıl hala MAFİA 3 oynadıktan sonra dahi MAFİA 2'nin asaletli duruşunu koruyabildiğine şaşırıyorum ,havası çok farklı. Kısacası oynadığım en güzel oyun serisiydi. Mafia 3 ise oynanış olarak mükemmel olmuş,ses müzik atmosfer dibine kadar var. Keşke biraz daha 970 gibi bir önceki nesil kart kullanan oyuncuların bu kadar başı ağrımasaydı. Low graphicte bile oyun mükemmel gözükürken, 60 fpsden bir anda 45 e düşüp tekrar çıkması herkesin umrunda olmasada eminimki çoğu oyuncuyu çıldırtıyordur. Syndicate'de ve özellikle unityde resmen çıldırmıştım neyseki hepsinin patchlerini yapınca 60 in altına düşmeden adam akıllı bir oyun deneyimi yaşayabildik. Keşke mafia 3 içinde böyle olsa fakat böyle bir update gelmez sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 15 Ekim 2016; 20:33:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

GTX970 test videolarını izledikten sonra orijinal alma düşüncemden vazgeçtim,hatta malum versiyonuda pek indirecek gibi değilim. Oyunu elbette ultra+ultrada oynayamı beklemiyorduk ama stabilite bittiği an oyun ne kadar güzel olursa olsun manası kalmıyor açıkçası , yoksa fulle ayarları aç 30 FPS CAP'i oyna. Cidden bu derece düştümü elimizdeki kart anlamıyorum bayadır beklediğim bir oyundu cidden çok moral bozdu ama yapacak birşey yok. Sizce oyunun optimizesi iyimi yoksa kartı iyi olmayan pek bişey beklemesinmi? Dipnot olarakta oyunu konsol platformunda oynadım cidden efsaneydi eve gelip MAFİA 2'nin başına oturdum ve senelerdir nasıl hala MAFİA 3 oynadıktan sonra dahi MAFİA 2'nin asaletli duruşunu koruyabildiğine şaşırıyorum ,havası çok farklı. Kısacası oynadığım en güzel oyun serisiydi. Mafia 3 ise oynanış olarak mükemmel olmuş,ses müzik atmosfer dibine kadar var. Keşke biraz daha 970 gibi bir önceki nesil kart kullanan oyuncuların bu kadar başı ağrımasaydı. Low graphicte bile oyun mükemmel gözükürken, 60 fpsden bir anda 45 e düşüp tekrar çıkması herkesin umrunda olmasada eminimki çoğu oyuncuyu çıldırtıyordur. Syndicate'de ve özellikle unityde resmen çıldırmıştım neyseki hepsinin patchlerini yapınca 60 in altına düşmeden adam akıllı bir oyun deneyimi yaşayabildik. Keşke mafia 3 içinde böyle olsa fakat böyle bir update gelmez sanırım.

hocam kartın eski veya düşük bir kart değil. oyun direk özürlü. gtx 980 seviyesinde yeni nesil gtx 1060 var anlattığın durumdan çok da bir farkı yok. unity ve arkham knight'dan sonra 3. fiyasko geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Mekanı basıp Vito'ya Cassandra'ya vermekten ve onların arabalarının mekana gelmesinden sıkıldım. Adam gibi hikaye yapın ya. Ayrıca Vito'nun ölmesi ne demek

Hocam açık açık spoiler veriyorsun insanlara yapma böyle şeyler.

Vito'nun ölüp ölmemesi de senin ilerleyişine bağlı
  • şimdi bitirdim. hikayeyi şu mekan basmalar olmadan kısa ve öz verseler daha iyi olurmuş ya da o olayı biraz çeşitlendirselermiş. copy paste görevler kanser ediyor bi süre sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryniesta

quote:

Orijinalden alıntı: JimmyCool1907

GTX970 test videolarını izledikten sonra orijinal alma düşüncemden vazgeçtim,hatta malum versiyonuda pek indirecek gibi değilim. Oyunu elbette ultra+ultrada oynayamı beklemiyorduk ama stabilite bittiği an oyun ne kadar güzel olursa olsun manası kalmıyor açıkçası , yoksa fulle ayarları aç 30 FPS CAP'i oyna. Cidden bu derece düştümü elimizdeki kart anlamıyorum bayadır beklediğim bir oyundu cidden çok moral bozdu ama yapacak birşey yok. Sizce oyunun optimizesi iyimi yoksa kartı iyi olmayan pek bişey beklemesinmi? Dipnot olarakta oyunu konsol platformunda oynadım cidden efsaneydi eve gelip MAFİA 2'nin başına oturdum ve senelerdir nasıl hala MAFİA 3 oynadıktan sonra dahi MAFİA 2'nin asaletli duruşunu koruyabildiğine şaşırıyorum ,havası çok farklı. Kısacası oynadığım en güzel oyun serisiydi. Mafia 3 ise oynanış olarak mükemmel olmuş,ses müzik atmosfer dibine kadar var. Keşke biraz daha 970 gibi bir önceki nesil kart kullanan oyuncuların bu kadar başı ağrımasaydı. Low graphicte bile oyun mükemmel gözükürken, 60 fpsden bir anda 45 e düşüp tekrar çıkması herkesin umrunda olmasada eminimki çoğu oyuncuyu çıldırtıyordur. Syndicate'de ve özellikle unityde resmen çıldırmıştım neyseki hepsinin patchlerini yapınca 60 in altına düşmeden adam akıllı bir oyun deneyimi yaşayabildik. Keşke mafia 3 içinde böyle olsa fakat böyle bir update gelmez sanırım.

hocam kartın eski veya düşük bir kart değil. oyun direk özürlü. gtx 980 seviyesinde yeni nesil gtx 1060 var anlattığın durumdan çok da bir farkı yok. unity ve arkham knight'dan sonra 3. fiyasko geldi.

Unity fiyasko çıktı ama Ubisoft farkını koydu ortaya. 1.5 sürümü var bende Ultra Graphic Set+FXAA ile 60Fps altına düşmedim. Yine aynı şekil Syndicatede Unity kadar olmasada stabilite sorunu vardı ama 1.3 ile oda tamamen çözüldü. U şimdi bu iki oyunu bakıyorum,kalitelerine bakıyorum,şirket kıyaslaması yapmak çok saçma ama cidden bu sefer olmadı. Yani nasıl 30 fps ile oynuyor insanlar onu anlamıyorum. Resmen kör oldum hocam, tamam atmosfer felan iyi böyle hafif sinematik tadı veriyor gibide hele o aksiyon sahnelerinde 30 fps resmen ölüm.Yeni bir Patch çıkma ihtimali varmı acaba.

• Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Oyunun hangi yenileme hızlarına destek verip vermediği ayarlar bölümünde yer almadığından dolayı 144 Hz monitörde en iyi akıcılık için ;

Oyun içi V-Sync ayarını kapatıp Nvidia Denetim Masasından Fast Sync açılmalı,

Nvidia Denetim masasından bu tür yüksek yenileme hızını desteklemeyen oyunlar için eğer monitörde destekliyorsa tercih edilen yenileme hızı ayarı kullanılabilecek en yüksek değer olarak ayarlanmalı böylece herhangi bir kırılma olmadan oynayabilirsiniz.Bu ayarlar diğer oyunlar içinde akıcılığa katkı sağlar.
  • GTA:V DLC si gibi olmuş desek abartmış mı olurum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

GTA:V DLC si gibi olmuş desek abartmış mı olurum?

evet abartmis olursun ,cunku uzaktan yakindan alakasi yok.
  • update 2 çıkmış deneyen oldumu?
  • Son durum nedir oyunda? Güncellemeler ile 60 fps yakalandı mı?
  • arkadaslar oyun ıcın turkce alt yazı calısmaları yapanlar var mı bilginiz var mı
  • Ssd de boşa yer kaplayacak bir oyun o yüzden malum yerden indirmedim de oynamam da zaten 2.oyunda boştu 1in yerini hiç birisi tutamaz. Çöp olan seriler kervanına bir oyun daha eklenmiş oldu. Yapay zeka yok oyunda ruh yok kaplamalar berbat renkler soluk optimizasyon desen vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Ssd de boşa yer kaplayacak bir oyun o yüzden malum yerden indirmedim de oynamam da zaten 2.oyunda boştu 1in yerini hiç birisi tutamaz. Çöp olan seriler kervanına bir oyun daha eklenmiş oldu. Yapay zeka yok oyunda ruh yok kaplamalar berbat renkler soluk optimizasyon desen vasat.

Oyunu oynamadan eleştirmek ne kadar doğru sizce ?
  • Aynen arkadaşlar update 2 yi test edenler yazsın sonuçları.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Oynamaya gerek yokki inceleme puanları oyun videoları zaten herşeyi gösteriyor.

• Renkler soluk diyen üyemiz Vintage/Retro grafik tanımının ne olduğunu biliyormu acaba ? Eyw oyun performans olarak fiyasko ama bu kadar yere vurulacak bir olayı yok. Şimdi herkes düzgün bir şekilde oynasaydı bu yorumlar gelmezdi. Zaten 2. Oyunda berbattı dediğin yerde KAHKAHA attım HAYKIRDIM. Bişey yazmıyıcam o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 16 Ekim 2016; 11:52:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

Oynamaya gerek yokki inceleme puanları oyun videoları zaten herşeyi gösteriyor.

Tamam da inceleme sitelerinin puanları ve videolar size oyunu eleştirme hakkı vermez veya değerlendirme hakkı,bu incelemeler ve videolar size oyunu alıp almamanız konusunda yardımcı olur.Eleştirmek için deneyim etmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 16 Ekim 2016; 11:59:12 >
  • Update 2'nin boyutu 3.45GB, getirdiği yenilikte Bulanık ekran ve stabilite geliştirmeleri ben zaten SweetFX ile bulanıklığı giderdim o yüzden indirmeyeceğim haftaya yeni detaylar paylaşacaklarmış bundan sonra çıkan update'e bakarız yoksa buna kota dayanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ekim 2016; 13:04:19 >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.