Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İyi bari çok ağır tepkiler gelince güncellemeler hızlı geliyor stabil bir hale getirsinler daha da elleşmesinler yeter, bende oynamaya başladım yavaştan Senaryo fena değil gibi ama karakter harbiden olmamış ya bağlayamıyor bir türlü "heh işte bu" diyemiyorsunuz maalesef ne yaparsa yapsın bunun değişeceğini pek öngörmüyorum, Vito baba başkaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

İyi bari çok ağır tepkiler gelince güncellemeler hızlı geliyor stabil bir hale getirsinler daha da elleşmesinler yeter, bende oynamaya başladım yavaştan Senaryo fena değil gibi ama karakter harbiden olmamış ya bağlayamıyor bir türlü "heh işte bu" diyemiyorsunuz maalesef ne yaparsa yapsın bunun değişeceğini pek öngörmüyorum, Vito baba başkaydı.

Hocam John Donovan fena karakter,Father James de sağlam karakter özellikle oyunun tüm sonlarını izlerseniz anlarsınız.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Ben Lincoln'den bahsediyorum sonuçta onu oynuyoruz en önemlisi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ekim 2016; 3:08:43 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bu güncellemenin ardından şu an oyun üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ve eklenecek asıl geliştirmeleri haftaya duyuracaklarını belirtiyorlar.Bu gelen güncelleme sadece bulanık görüntüyü iyileştirmek ve stabilite odaklı görünüyor.

Daha önce duyurdukları geliştirmelerden bazıları şunlar ;

FREE! All New Character Outfits

New, FREE Weapons

MORE Vehicle Customization

FREE RACES!

Bunları dışında 3 adet hikaye odaklı eklenti paketide ilerleyen süreçte yayınlanabilir.
  • Şuan çok mutluyum güncellemeyi atıyorum bakalım nasıl olucak güncellemeyi yapıp test eden oldu mu
  • güncellemeyi yaptım en son gelen ama gelişmeler var renderlar gelişmiş ama şu sokakta giderken diğer arabaların rastgele kendi kendine dönmeleri yokmu bide onu çözerlerse daha iyi olacak
  • Güncelleyi yükledim biraz oynadım biraz daha iyi olmuş ilk mekan basmada kasmalar mevcuttu fps aynı ama akıcılık daha iyi şehir geldiğimizde durum aynı pek farkını göremedim adam olucak inşallah
  • Daha once yazan oldumu bılmıyorum fakat akıcılık ıle ılgılı super bırsey kesfettım.

Oyuna gırmeden optıonsdan ayarları yapsanız dahı oyuna gırınce tekrar yaptıgınız ayarlar degısıyor.Bu yuzden oyuna gırınce dısplay kısmından antıallıasıngı low yapın 15-20fps kadar etkılıyor.Bunu yaptıktan sonra fullscreen ON ıse OFF yapın sonra back yapın oyuna gerı donun.Sonra tekrar ON yapıp tekrar oyuna gerı donun.Akıcılık fecı bırsekılde artıyor deneyın gorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Mafia III (2016) [ANA KONU]
    Şöyle oyunları orjinal almayın kardeşim....

etki tepki olayıda var hocam biz almadıkça onlar yapmıyor onlar yapmadıkça biz almıyoruz

steam paradoksu olsun bunun adıda

O eskidendi güzel kardeşim. Artık alsak dahi yapmıyorlar. "Nasıl olsa alıyorlar neden uğraşalım ki" diyorlar.

Tamamiyle yapımcının keyfine, insiyatifine kalmış bir durum.

• Şu oyunda tek sevdiğim ayrıntı önceki oyundada vardı ve gta5'de olmayan araçtan inerken teker yönü hep bıraktığın gibi duruyor. Tabi önceki oyunda ve gta 5'de olan bir dünya ayrıntı yok bu devede kulak oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsSsS

Şu oyunda tek sevdiğim ayrıntı önceki oyundada vardı ve gta5'de olmayan araçtan inerken teker yönü hep bıraktığın gibi duruyor. Tabi önceki oyunda ve gta 5'de olan bir dünya ayrıntı yok bu devede kulak oluyor.

Kim demiş hocam gta v de yok diye =)

https://www.gta5-mods.com/scripts/fix-wheel-turn-back

buda silecek modu

https://www.gta5-mods.com/scripts/car-wipers

• boss06 kullanıcısına yanıt
    Mod olayına girdimi her şey varda orjinalinde yoksa benim içinde yoktur.

• Cassandra ve vitoya bi bölge vermem lazım ama beceremedim bir türlü. Bölgeyi nasıl alabilirim? (İ) işareti var ama vito ve cassandra için olanlar bitti tabi.

• Oyuna biraz haksızlık etmişiz sanki şuan oynuyorum kesinlikle oynamamı engelleyecek bir hata, bug, grafik sorunu yok gayet güzel oynuyorum ha akıcılık biraz sıkıntılı orası ayrı ve yapay zeka biraz kıt evet.
  • 144hz monitörde oynayan varmı vsync kapatıp fps unlimited yapınca aşırı derece yırtılıyor oyun illa 60a sabitleyip mi oynayacaz anlamadımki
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARTIME

Daha once yazan oldumu bılmıyorum fakat akıcılık ıle ılgılı super bırsey kesfettım.

Oyuna gırmeden optıonsdan ayarları yapsanız dahı oyuna gırınce tekrar yaptıgınız ayarlar degısıyor.Bu yuzden oyuna gırınce dısplay kısmından antıallıasıngı low yapın 15-20fps kadar etkılıyor.Bunu yaptıktan sonra fullscreen ON ıse OFF yapın sonra back yapın oyuna gerı donun.Sonra tekrar ON yapıp tekrar oyuna gerı donun.Akıcılık fecı bırsekılde artıyor deneyın gorun

Aynı şeyi zamanında şans eseri Gta 5'te keşfetmiştim, yada bana özel bir sıkıntıdan oldu herhalde felan diyordum, ama bu oyunda sen söyleyince genel bir sıkıntı olduğunu anladım.Borderless ve full screen ayarını, oyunda açıp kapayınca fps yükseliyordu ilginç gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

144hz monitörde oynayan varmı vsync kapatıp fps unlimited yapınca aşırı derece yırtılıyor oyun illa 60a sabitleyip mi oynayacaz anlamadımki

Usta 144 hz ve vsync tamamen kapalı bir şekilde bitirdim.Bazı yerlerde yırtılmalar çok aşırı oluyor,bazı yerlerde hiç olmuyordu.Açıkçası çok rahatsız etmedi beni ve bu şekilde bitirdim oyunu.
  • aeeb12 kullanıcısına yanıt
    Nvidia denetim masasından hallettim ben

• Arkadaşlar lütfen spoiler vermeyin ve lütfen indirdikten sonra seeding yapın bencil olmayın.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.