Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada eğer Senaryo iyiyse, grafik ve hatalar hariç zevk almak için İngilizce şart arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım, Mafia 2 tamam güzel efsane ama extra sevilmesinin en önemli yanınında bu olduğunu düşünüyorum, %100 Türkçeye çevrildi ve tabiki bu şekilde oynayınca çok daha iyi anlaşıldı, sevildi.

Mesela oyun başlarken bir sürü cinematic var orada bir şeyler anlatılıyor siz bunları direkt geçiyorsanız, konuşmaları dinlemiyorsanız anlamıyorsanız o zaman oyun sizin için vur kır parçala'dan ileriye gitmez, parayla ekran kartını satın alırsın da dili alamazsın sonra sabah akşam oyundaki grafiğe soruna saydırıp durursun çünkü oyun senin için sadece yeni grafikleri, oynanış dinamiklerini denediğin bir şey olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Ekim 2016; 14:32:16 >
  • Yıkık dökük bara gidip (Lincoln ev olarakda kullanıyordu malum olaydan önce) alt kattaki kasaya elde avuçta ne varsa bıraktığımız paralar sonra ne olacak çözen biri var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 14 Ekim 2016; 3:03:41 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Saol hocam denicem optimizasyon için patch gelirse bendeki orginal oyun steam den aldım her hangi ban söz konusu mu vac ban falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Yıkık dökük bara gidip (Lincoln ev olarakda kullanıyordu malum olaydan önce) alt kattaki kasaya elde avuçta ne varsa bıraktığımız paralar sonra ne olacak çözen biri var mı?

Orasını banka gibi düşün oraya para koyuyorsun ve o parayı hiç kaybetmiyorsun eğer parayı oraya koymazsan yani depona öldüğünde yanındaki paranın yarısını kaybediyorsun.Eğer Vito'nun görevlerine başladıysan Consigliere çağırabiliyorsun o gelip senin için paranı alıp oraya götürüyor direk,senin gitmene gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 14 Ekim 2016; 3:36:44 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hayalimde orayı yaptırmak vardı eldeki parayla ama olsun Zaten parayı silaha mermiye harcamıyorum her mekan baskını aynı olay saklan ıslık çal geleni indir geleni indir
  • leqvar kullanıcısına yanıt
    SweetFX konusunu diyorsan maalesef bilgim yok dostum araştırabilirsin veya diğer arkadaşların cevabını bekleyebilirsin.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bir kaç bişi birşey olmaz dedi ama yinede korktum güvenemedim eyvallah ilgin için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 14 Ekim 2016; 4:21:03 >
  • Beyler iyi eleştirimi yazmayı unutmuşum oyunu 30fpse sabitledim cunku dalgali fpslerden hoslanmiyorum ilk basta gözüm biraz yadırgadı ama alışınca akıcı ve sabit bir fpsli bir oyun oynuyorsunuz fpse çok cok asiri takilmayan biri rahatca alisip oynayabilir çok da beklemeye lüzum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Oynayan hele söylesin GotY olur mu? Olmazsa aslında iyi olur Dishonored 2 olsun.

GOTY mi ?

TWGOTY olabilir, The Worst Game Of the Year.

TWGOTY

• Bir Mafia fanı olarak dün gece 12 de oyunu 1.01 yaması ile kurdum. Oyunun kendi hali, grafiksel anlamda gerçekten rezalet. Ta ki Reshade mod yapana kadar.

O oyunu çamur gibi yapan blur efektini kaldırınca, Reshade kullanınca oyun efsane hale geliyor. Yanında bal kaymak IPS ekran bir G-Sync monitör de olunca insan kendini unutuyor oyunun içinde.

12 de bşaladım oynamaya, bir baktım saat 4 olmuş. Oyunun optimize özürlü geldiği çok belli çünkü tüm ayarları kökleyince, GTX 1080 FTW Hybrid gibi bir ekran kartında bile 55-65 FPS veriyorsa, bu bir sıkıntıdır. Neyse ki 2560x1440 da oynadığım için AA yı köklememe gerek yok ve 2 tane gereksiz bir ayar var hoşuma gitmeyen, onları da kapayınca oyun 85-90 FPS vermeye başladı.

Oyun dinamiğine gelirsek.. Araba sürmek böyle zevkli olmamıştı, vuruş hissiyatı da çok iyi oyunda.. Hikaye'ye de iyi giriş yaptılar. Genel anlamda benim hoşuma gitti.

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Yorumun özeti, benim GTX 1080 FTW Hybrid im, Gysnc IPS 1440P monitörüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy666

Yorumun özeti, benim GTX 1080 FTW Hybrid im, Gysnc IPS 1440P monitörüm var.

Güzel anlamışsın, aferin. 10 puan benden sana.
    Hiç bir şekilde ban.vac riski yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Teşekkürler hocam hayalimde orayı yaptırmak vardı eldeki parayla ama olsun Zaten parayı silaha mermiye harcamıyorum her mekan baskını aynı olay saklan ıslık çal geleni indir geleni indir

Hocam gizli gitmeyin benden size tavsiye oyun gizli gidince sıkıcı oluyor,alın elinize keleşi diğerine de susturuculu tabancayı kim önünüze gelirse yavaş yavaş öldürün,vuruş hissi çok iyi ve düşmanların ölme animasyonları gerçekten iyi.
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Mavi spor arabalardan 3 tane topladıktan sonra gelen sinematik
    Oha bile diyememiştim artık o kadar şey gördüm ki..
  • Joe hakkında bilgi isteyenler Vito'nun yan görevi olan "I need a favor" yapsınlar eğer isteyen olursa diyalogların resmini de çektim atabilirim.
  • Hocam yanlış anlamayın hesab değerli hesab birşey falan olur diğerine oldu o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum hala yapamadım bir şey olur diye steam dosyaları ile oynamak ban sebebi diye bildiğimden
    3.defa söyleyişim.Herhangi bir ban,vac riski yok.Rahat olun.Yıllardır her oyun için kullanıyorum.GTA V online,Rocket League,cs go ve steam deki tüm oyunlarda kullanıyorum.
  • Arkadaşlar oyunun hikayesi gerçekten harika, mafya serisini sevenler hikaye için bir şans vermeli. Bu arada oyunu bitiren var mı? Spoiler istemeyeceğim spoilersız bir sorunun yanıtını arıyorum, bölgeleri verdiğimiz kişiler bize darılıp sorun çıkarabiliyor mu? Vito reyize öncelik tanıyorum da.
  • Oyunu kimse beğenmiyor ama ben grafik filan takmıyorum oyun beni bayağı sardı özellikle vuruş hissi mükemmel şehiri yavaş yavaş ele geçirmeye başladım bir de ingilizce olmasa süper olacak ileride türkce yama çıkarsa bir daha oynarım
    Battlefeld 1 aldım ama bunu bitirmeden başlamayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.