Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 960m gibi bir kartla low da bile oynanmadığını görünce bu oyunu listemden çıkarttım, hele ki görevler tekrar ediyorsa..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok basit : mekan bas bossun birine itele azıcık bir senaryoyu anlatan bir sahne oynasın. Ve oyun bitene kadar böyle devam et. Sinematikler de rezalet hep aynı adamlar oturup anlatıyor hikayeyi canlandırma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün yarım saat kadar oynadım , oynanabilirlik çok zayıf geldi bana ve bu haliyle hiç olmamış.Yamalarla düzeltirler belki ama çok zor. Mafia 2 daha güzeldi.
  • Oyun ilk duyurulduğunda kesin alırım demiştim kendi kendime. Gel zaman git zaman trailerlar yayınlandı, içime bir kuşku düşmeye başladı.

Sonrasında oynanış videosu yayınlandı. Kendi kendime dedimki önce bir indireyim, 1-2 saat oynarım, beğenirsem satın alırım.

Ve dün itibariyle oyunu indirdim. Bırakın para verip almayı, çöpe giden 40gb'lık akk'ma acıyorum an itibariyle. Bu kadar güzel bir seriyi sen neden Amerikan'lara verip içine ediyorsun.

Kusura bakmayın; ama 2016 da çıkan bir oyunun oynanış mekaniklerinin, 2013 de çıkan (GTA5) bir oyundan, daha geri olmasını ben kabul edemiyorum. Oyun her anlamda GTA5'in gerisinde. Bu yüzden oyunu kesinlikle satın almayacağım gibi yakında pc'den de silmeyi düşünüyorum. (AKK'ma acımasam hemen silerdim.)

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 13 Ekim 2016; 10:20:29 >
  • Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ?

!!!! İlk Görev Hakkında Spoiler İçerebilir !!!!

Henüz ilk görevde kasadan paraları aldıktan sonra Defend Giorgi görevini tamamlıyorum ( etraftaki tüm polisleri öldürüyorum ) oyun videolarında izlediğim kadarıyla soldaki kilitli kapıyı kanırtık açmamız gerekiyor levyeyle ama benim oyun devam etmiyor!

Yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: fizy45

Arkadaşlar oyunu 60 fps çekince taş gibi çalışıyor üstelik sistemide kasmıyor orjinal oyuna ard arda patchler geldi toparlıyorlar yani hatta video serisi bile çekiyorum 60fps full grafik ayarda nasıl olduğunu merak edenler bakabilirler. Birde oyuna neden bu kadar eleştiri yapıldığını anlamadım bence taş gibi oyun.

DİKKAT SPOILER İÇERİR !

Edit: Spoiler uyarısı ekledim birde amacım reklam yapmak değil sadece 60 fps ve grafiklerin ne kadar güzel olduğunu göstermek istiyorum oyuna patch geldikten sonra baya akıcı üstelik sistemde o kadar ahım şahım bir şey değil eğer video paylaşımı problem ise modaratörlerden ricam sadece paylaşımı silsinler resim atarım maksat grafikleri göstermek. Saygılar.

Videoda FPS'yi gösterseydin yalan mı doğru mu anlamak zorunda kalmazdık. İstersen bir dahaki videoyu FPS'li capture edersen daha iyi anlaşılır.

Ben iç mekanlarda ve şehirde yürürken 60-70fpsde oynuyorum ancak araç sürerken 45-50fpslere düşüyor.

Bu arada oyun 29 dolara düştü
    http://www.cdkeys.com/mafia-iii-3-pc-steam
    kupon kodu: mafia777

Yeni video çektim evet bu durum bendede var sürekli sabit 60 fps'de duruyorum dersem yalan olur bu seferki video'yu 1980 60 fps çektim ayarlarıda blur hariç fulledim (blur sevmiyorum) ancak çok fazla gereksiz tartışma oluyor ve sataşma geliyor bu sebeple video paylaşmıyorum çünkü internet ortamında bu tarz kavgalara girmeyi seven biri değilim.

Bazı konular kişiden kişiye değişebiliyor misal 30 fps'de oynayan bir tanıdığım var hani umrunda bile değil banane ben hikayeyi sevdim diyor bir diğer arkadaş ise illa takmış 60 fps olayına bana gelince 60 tabiki daha iyi ancak ben hem oynayıp hemde çekim yaptığım için fps kaybı zaten yaşıyorum çekim esnasında yoğun anlarda 45 düştüğünü bile gördüm fakat oyun takılmıyor donmuyor hani çokta sorun değil açıkcası ben adam gibi video çekip güzel bir hikaye ile bizim oyuncu kulübüne video atabiliyorsam bence problem yok demektir çünkü orada yüzlerce kişi var ve hepsi bu seriyi izliyor.

Eski Mafia oyunları güzeldi birkaç özelliği aramadım değil fakat hikaye şu ana kadar sardı çok oynamayadım çünkü ilgilenmem gereken 5 tane facebook grubu ve 2 tane websitesi birde şirket var kişisel görüşüm budur kanalda 60 fps 1080p videoda mevcuttur yaptığım paylaşımı eleştiren arkadaşlarada saygı duyarım sonuçta onların görüşü bu biraz haksız eleştiri oldu bana ama neyse sağlık olsun.

• Güncelleme vs işe yaramıyor..
    Are We Cool yan görevini bitiremiyom
    Millet kayık tekne vs bulamıyor daha görevin başında yani.. Ben her şeyi bitirdim herifle konuşmaya gidiyorum, tepki yok

Hay sizin yapacağınız oyunun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX 1080

Güncelleme vs işe yaramıyor..
    Are We Cool yan görevini bitiremiyom
    Millet kayık tekne vs bulamıyor daha görevin başında yani.. Ben her şeyi bitirdim herifle konuşmaya gidiyorum, tepki yok

Hay sizin yapacağınız oyunun..

Oyunda hata yok. Oyunun ilerleyen kısımlarında belli alanları ele geçirdiğinde istediğin Boss'a o alanı veriyorsun. Haiti'li kadına yeni alan teslim ettiğinde Are We Cool bölümü tekrardan aktif olacak.
  • DXM06 kullanıcısına yanıt
    Kimse kalmadı oyunu bitirdim. Para kasma ve Are We Cool harici görev kalmadı.
    Haiti'li kadını da
    yani Cassandra'yı geberttim. Adamı ile çalışıyorum

Yani.. Oyunda hata var.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar oyunu 60 fps çekince taş gibi çalışıyor üstelik sistemide kasmıyor orjinal oyuna ard arda patchler geldi toparlıyorlar yani hatta video serisi bile çekiyorum 60fps full grafik ayarda nasıl olduğunu merak edenler bakabilirler. Birde oyuna neden bu kadar eleştiri yapıldığını anlamadım bence taş gibi oyun.

DİKKAT SPOILER İÇERİR !

Edit: Spoiler uyarısı ekledim birde amacım reklam yapmak değil sadece 60 fps ve grafiklerin ne kadar güzel olduğunu göstermek istiyorum oyuna patch geldikten sonra baya akıcı üstelik sistemde o kadar ahım şahım bir şey değil eğer video paylaşımı problem ise modaratörlerden ricam sadece paylaşımı silsinler resim atarım maksat grafikleri göstermek. Saygılar.

Videoda FPS'yi gösterseydin yalan mı doğru mu anlamak zorunda kalmazdık. İstersen bir dahaki videoyu FPS'li capture edersen daha iyi anlaşılır.

Ben iç mekanlarda ve şehirde yürürken 60-70fpsde oynuyorum ancak araç sürerken 45-50fpslere düşüyor.

Yeni video çektim evet bu durum bendede var sürekli sabit 60 fps'de duruyorum dersem yalan olur bu seferki video'yu 1980 60 fps çektim ayarlarıda blur hariç fulledim (blur sevmiyorum) ancak çok fazla gereksiz tartışma oluyor ve sataşma geliyor bu sebeple video paylaşmıyorum çünkü internet ortamında bu tarz kavgalara girmeyi seven biri değilim.

Bazı konular kişiden kişiye değişebiliyor misal 30 fps'de oynayan bir tanıdığım var hani umrunda bile değil banane ben hikayeyi sevdim diyor bir diğer arkadaş ise illa takmış 60 fps olayına bana gelince 60 tabiki daha iyi ancak ben hem oynayıp hemde çekim yaptığım için fps kaybı zaten yaşıyorum çekim esnasında yoğun anlarda 45 düştüğünü bile gördüm fakat oyun takılmıyor donmuyor hani çokta sorun değil açıkcası ben adam gibi video çekip güzel bir hikaye ile bizim oyuncu kulübüne video atabiliyorsam bence problem yok demektir çünkü orada yüzlerce kişi var ve hepsi bu seriyi izliyor.

Eski Mafia oyunları güzeldi birkaç özelliği aramadım değil fakat hikaye şu ana kadar sardı çok oynamayadım çünkü ilgilenmem gereken 5 tane facebook grubu ve 2 tane websitesi birde şirket var kişisel görüşüm budur kanalda 60 fps 1080p videoda mevcuttur yaptığım paylaşımı eleştiren arkadaşlarada saygı duyarım sonuçta onların görüşü bu biraz haksız eleştiri oldu bana ama neyse sağlık olsun.

Tamam yani sonuç olarak sabit 60fpsde çekilmiş bir video ortada yok :)
    Dediğim gibi oyunda optimizasyon sorunu var sabit 60 fps veremiyor.

• quote:

Kimse kalmadı oyunu bitirdim. Para kasma ve Are We Cool harici görev kalmadı.
    Haiti'li kadını da
    yani Cassandra'yı geberttim. Adamı ile çalışıyorum

Yani.. Oyunda hata var.

O bot bölümü 2 parttan oluşuyor. Sen yeni alan boss'a teslim ettiğinde aynı görevi tekrarlıyorsun yani 2/2 yerine 3/2 yapmış oluyorsun. Oyunu komple bitirdiysen zaten oyun bitmiş demektir. Biten oyun devam eder mi? :)
    Tamam da o yapmak zorunda olduğumuz değil opsiyonel görev oyunu bitirsem de yan göreve devam etme var
    Onu bitirme şansım var normalde bu Cassandra'nın yancısı emanuel miydi ne ona git diyor he abime gideyim dediğimde en ufak etkileşim olmuyor, adam cigarayı tüttürüp bizle hiç şeetmiyor.
    Millet genelde bu görevde başlarda ya da uçaktan düşenleri toplamada sorun yaşıyor. Benim sorunda herif bein iplemiyor
    Neyse beli bu böyle kalacak.. Napalım.

Edit:
    Cassandra aplaya dokundum diye olmayada bilir.. Neyse geçmiş olsun bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuim -- 13 Ekim 2016; 12:22:37 >

• quote:

Tamam da o yapmak zorunda olduğumuz değil opsiyonel görev oyunu bitirsem de yan göreve devam etme var
    Onu bitirme şansım var normalde bu Cassandra'nın yancısı emanuel miydi ne ona git diyor he abime gideyim dediğimde en ufak etkileşim olmuyor, adam cigarayı tüttürüp bizle hiç şeetmiyor.
    Millet genelde bu görevde başlarda ya da uçaktan düşenleri toplamada sorun yaşıyor. Benim sorunda herif bein iplemiyor
    Neyse beli bu böyle kalacak.. Napalım.

Edit:
    Cassandra aplaya dokundum diye olmayada bilir.. Neyse geçmiş olsun bana

Uçaktan düşenleri toplamada bug yokta orada saçma bir tuşa basmam gerekti bende de. yoksa boş boş tekneyle üstünden falan geçtim almadı. sonra ikinci görevde tekneyi çaldım direkt götürdüm. şimdi bölüm gösteriyor mapte gidiyorum bot yok hiçbir şey yok. ne zaman yeni territory cassandra'ya verirsem o zaman bot çıkacak. ama hiçbir anlamı yok çünkü aynı görev. sadece para miktarını artırmış oluyorsun.

oyunda mallık çok zaten say say bitmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

DİKKAT SPOILER İÇERİR !

Tamam yani sonuç olarak sabit 60fpsde çekilmiş bir video ortada yok :)
    Dediğim gibi oyunda optimizasyon sorunu var sabit 60 fps veremiyor.

Neyse peki dediğiniz gibi olsun sağlıcakla kalın :D

Ben kol ile oynadım (X360) onda sol ok tuşu idi pakaetleri alma son anda fark ettim. Alıştık GTA lardan ben ilk botla o paketlerin üzerine sürdüm
    (En komiği paketleri alma tuşuna basınca ekran kararıyor paketi almış oluyorsun ne bi animasyon ne botta bir paket öööö hö hööö yani)
    Güzelim seri ne hale geldi yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge

Oynayan hele söylesin GotY olur mu? Olmazsa aslında iyi olur Dishonored 2 olsun.

GOTY mi ?

TWGOTY olabilir, The Worst Game Of the Year.
  • oyunun başlarında Q ye basınca adamı bıçakla öldürüyordu. Şimdi adama yumruk atıyo ve stealth kill sırasında boğuyor adamı bıçaklamıyor artık. 1 2 kere polise yakalandım bıçak gitti mi acaba? silahçıya baktım arabayla gelen bulamadım bıçağı.
  • quote:

Ben kol ile oynadım (X360) onda sol ok tuşu idi pakaetleri alma son anda fark ettim. Alıştık GTA lardan ben ilk botla o paketlerin üzerine sürdüm
    (En komiği paketleri alma tuşuna basınca ekran kararıyor paketi almış oluyorsun ne bi animasyon ne botta bir paket öööö hö hööö yani)
    Güzelim seri ne hale geldi yazık.

aynen bende x360 kol ile oynuyorum. rastgele tuşlara basarken d-pad'de çapraz sol alta bastım ve paketi aldı oha dedim d-pad'de çapraz tuşun bir anlamı varmış ilk defa. ama tabi doğrusu direkt sol tuş olacak :)

bu oyunu rockstar veya CD project red gibi bir firmaya vermedikleri sürece hiçbir şey olmaz.

herkes buraya yazmış oyunu 2k czech yapsa böyle olmazdı diye ama aslında 2k czech bu oyunu hangar13 ile birlikte geliştirdi.
    http://www.2kczech.com/about2kczech/

oyun 1-2 sene daha geliştirilseymiş güzel olabilirmiş gerçekten.

Paramla rezil oldum, benim oyun için açıklamam budur
    Tek tek tek tesellim pre order iken şu daha ANAL game el atmadan ya 59 ya 79TL falan idi o zaman kapmıştım Steam'den. Tek tesellim bu
  • Hocam ilk gün biraz araştırdım da resmi sitelerinde Türkiye'ye sipariş yoktu. Ebay'da da satılıyor ancak ilan da ülke dışına gönderim yapmıyorlardı. Belki satıcıyla konuşup halledilebilir. Fiyat konusunda ise aşırı pahalı, Türkiye'den çok alanın çıkacağını sanmam. Bir de Ebay'da Mafia 2 Collector's Edition gördüm 45 lira civarı para biriktireyim onu almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.