Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizy45

Arkadaşlar oyunu 60 fps çekince taş gibi çalışıyor üstelik sistemide kasmıyor orjinal oyuna ard arda patchler geldi toparlıyorlar yani hatta video serisi bile çekiyorum 60fps full grafik ayarda nasıl olduğunu merak edenler bakabilirler. Birde oyuna neden bu kadar eleştiri yapıldığını anlamadım bence taş gibi oyun.

DİKKAT SPOILER İÇERİR !

Edit: Spoiler uyarısı ekledim birde amacım reklam yapmak değil sadece 60 fps ve grafiklerin ne kadar güzel olduğunu göstermek istiyorum oyuna patch geldikten sonra baya akıcı üstelik sistemde o kadar ahım şahım bir şey değil eğer video paylaşımı problem ise modaratörlerden ricam sadece paylaşımı silsinler resim atarım maksat grafikleri göstermek. Saygılar.

Videoda FPS'yi gösterseydin yalan mı doğru mu anlamak zorunda kalmazdık. İstersen bir dahaki videoyu FPS'li capture edersen daha iyi anlaşılır.

Ben iç mekanlarda ve şehirde yürürken 60-70fpsde oynuyorum ancak araç sürerken 45-50fpslere düşüyor.

Bu arada oyun 29 dolara düştü
    http://www.cdkeys.com/mafia-iii-3-pc-steam
    kupon kodu: mafia777

• Adamım yıllardır ceketi değiştirmemiş

Mafia III (2016) [ANA KONU]

• bune abi yav
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt
    Bendeki islemci de phenom x4 955. Zannedersem x6 ile ayni mimariye sahip.

Ben malum yerlerden indirip deneyim dedim. Ama malesef işlemci desteklemiyor girilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedved55

Bendeki islemci de phenom x4 955. Zannedersem x6 ile ayni mimariye sahip.

Ben malum yerlerden indirip deneyim dedim. Ama malesef işlemci desteklemiyor girilmiyor

Anladım teşekkür ederim... Sonradan işlemci uyumluluk patch i falan çıkma ihtimali varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 12 Ekim 2016; 17:00:44 >
  • dağ fare doğurdu bari ismi başka olsaydı , eski mafyalarda gezmek eğlenceliydi hele 2 deki yaşayan şehir.Oyunu alsam tam hayal kırıklığı yaşardım....
    herşey geç yapay zeka 0 , oyunu yapanlar 1999 yapımı ps1 syphon filter'ı :D oynasalardı bari 17 sene önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackdaniels™ -- 12 Ekim 2016; 17:02:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

oynamadan önce berbat diyodum ama oynadıktan sonra fikirlerim değişti bence gayet güzel oyun olmuş. konusu çok güzel adamın tip ofsayt grafikleri bilerek bu sekil yapmislar herkes alsin oynasin diye heralde optimizasyon sorunu yok araba surus dinamikleri cok guzel sacma sapan saga sola kaymiyor surekli.

Herkes oynasin diye mi yapmislar???
    Hocam cogu islemciler oyunu acmiyor?
    Gtx1080 ler 60fps otesine gecemiyor..
    Herkes de gtx1080 var mi tabii
    Optimizasyon vembug ozurlu oyun.
    Ama senaryosu icin oynuyorum bende..
    Senaryo cok iyi

hocam benim pcde eskidigi icin artik o yuzden herkes yerine koyuyorum kendimi :) gtx 680 var artık bu sene çıkan oyunlarda yalan olur bizim kart heralde diyodum ama bütün ayarları full yaptığım halde yağ gibi akıyo oyun. o yüzden herkes için demiştim benden kötüleri vardır tabi :) şöyle diyebiliriz o zaman oyun çok iyi pclerde hayal kırıklığı, orta hallilerde çok iyi, kötü pclerde de artık beni değiştir bu oyunu bile açmıyosan çok kötü bilgisayarsın diyor :)

• Büyük Kazık MAFIA 3 Bölüm 4

• V2
  • Merhaba sevgili forum üyeleri, Mafia ve Mafia 2 oynamış, bitirmiş ve devamını beklemiş biri olarak, bende yorum yapmak istedim. Genelde, her yeni çıkan oyun,telefon, otomobil... gibi konulara "çöp" yakıştırması yapan arkadaslara kızarım, ama bu oyun beni cok şaşırttı. Hikayenin anlatılış biçimi cok hoşuma gitti. Birini silah ile vurdugumda, bir süre kivranmasi, ölümcül bir vuruş degil ise benimle çatışmaya dsvam etmesi, araç içindeki yolcu, yolculuk esnasinda bir sey anlatılırken, araci çarpmam sonucunda once argo konuşup, ardindan, ne diyordum ben? He şöyle idi, diyerek devam etmesi benim acimdan gayet guzeldi. Kotu yanlarini anlatmama gerek yok sanirim, arkadaslar paylasmislar, haklilar, hikaye ilerleyişi hep ayni, mekan bas, zarar ver, git konus, yuzles, ele gecir, devret...
    Araclara modifiye yok, sadece update olsrak supercharger vs var, giysi degisimi yok, lincoln oyuna basladigimdan beri hic uyumadi, polisin yanından son surat gidiyorum, umrunda degil, eskiden cezs yazardı.kendi arabam yok, irlandalilardan siparisle araba istiyorum.(bu arada irlandali, kill the irishman filmindeki gercek karaktere cok benziyor) Son olarak susturuculu silah alana kadar, mekanlarda gizlenip, islik calarak, düşmanları yanima cekip, sessizce her kesi temizliyorum, kimsede demiyor bir gariplik var, sirasiyla geliyorlar. Yani şuan icin bence, para verilip alinmaz, 20lira seviyesine düşünce, kutuphneye eklenir o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuda daha çok oyunun bugları,glitchleri yada eski oyunlarıyla kıyasından bahsediliyor bunlarla ilgili videolar paylaşılıp duruyor peki oyunu daha iyi bir seviyeye getirebilmek için yapılan bireysel çalışmalardan ve detaylarından neden hiç bahsedilmiyor ?Farkındayız oyun bir mafia 1 yada mafia 2 değil ama sürekli konuda aynı şeyleri paylaşmak ne kadar konuya uygun bilemiyorum mesela birazda oyundan konuşulsa,spoilera girmeden senaryodan-yan görevlerden ufak bilgiler paylaşılsa daha iyi olmaz mı ?Yapımcıdan henüz bir ses yok buda demek oluyor ki bir sonraki yama için fazla ümitli olmamak yada kısa süre içinde beklememek gerek gerçi gelen yama ile fps sorunu çözülmüş olsada özellikle doku çözünürlüğü ile ilgili bir çalışmanın yapılması beklenebilirdi.Her neyse sürekli eski oyunlarıyla karşılaştırma bir yere dursun modcular yine gerekenleri yaparak oyunu daha iyi bir seviyeye getirmek için çalışmalara başlamışlar.Aşağıdaki sitede Mafia 3 ile ilgili modlar paylaşılmaya başlanmış,içlerinde henüz sınırlı içerik olsada ilerleyen zamanda daha iyilerinin geleceğini düşünüyorum.

Oyun için gerekli modları bir başlık altında toplarsam;

Görüntüdeki bulanıklığı gideren ve daha canlı-keskin görüntü almanız için ;

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/

Oyuna mod eklemek için ;

https://mafiamods.com/mods/mafia-3-scripthook/

Oyunda araç sürerken aynayı kapatmak yada ayna ile birlikte hız göstergesini kapatmak için ;

https://mafiamods.com/mods/no-rear-view-mirror-speedometer/

Araç özelleştirmesi için ;

https://mafiamods.com/mods/car-customizations/

Şu an kullanılabilir olanlar bunlarla sınırlı olsada ilerleyen zamanda daha iyileri mutlaka gelecektir.Açıkcası oyunu halen oynamaktayım kendi açımdan ne bir performans sorunu kaldı nede videolarda gösterilen buglara denk geldim tabi optimizasyon ve görüntü kalitesinin daha iyi olmasını bende beklerdim ama şu an eldeki oyun bu kadarını sunabiliyor.

Bunlara ek olarak oyundaki ana karakter olan Lincoln Clay'e sesi ve görüntüsü ile can veren isim Alex Hernandez,bunun dışında ise oyundaki diğer karakterlerin bazılarınıda aynen Lincoln Clay'de olduğu gibi birebir motion capture ile oyuna eklemişler.Bu nedenle olmalı ki özellikle sinematiklerde karakterlerin yüz hareketleri çok gerçekçi görünüyordu.

Son olarakta oyun için Logitech rgb ışıklandırmalı çevre bileşenlerine bir özellik eklenmiş ve oyundaki sahnelere göre rgb ışıklandırmalı ekipmanlarınız tepki verecek şekle bürünebiliyor(bunun için herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok sadece güncel logitech gaming software yüklü olması yeterli) örneğin düşman alanına girdiğinizde tüm ledler kalp ritmi şeklinde yanıp sönerken peşinize polis takıldığında ledler ise mavi-kırmızı şeklinde yanmaya başlıyor.Canınız full olduğundan ise tüm ledler yeşil olarak değişiyor can azaldıkta kırmızıya dönen ledler hızlıca yanıp sönmeye başlıyor.Bunlar bir oyun için güzel detaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Ekim 2016; 19:54:07 >

• Görünen o ki oyunun Mafia ile alakası yok oynayanlar bilirler oyun gerek oynanış gerek grafikleri ile tam bir Hitman olmuş .s

Bu videoda da Joe ve Vito'nun akıbetini merak edenler için oyunun sonunda sinematikte saklı ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Konuda daha çok oyunun bugları,glitchleri yada eski oyunlarıyla kıyasından bahsediliyor bunlarla ilgili videolar paylaşılıp duruyor peki oyunu daha iyi bir seviyeye getirebilmek için yapılan bireysel çalışmalardan ve detaylarından neden hiç bahsedilmiyor ?Farkındayız oyun bir mafia 1 yada mafia 2 değil ama sürekli konuda aynı şeyleri paylaşmak ne kadar konuya uygun bilemiyorum mesela birazda oyundan konuşulsa,spoilera girmeden senaryodan-yan görevlerden ufak bilgiler paylaşılsa daha iyi olmaz mı ?Yapımcıdan henüz bir ses yok buda demek oluyor ki bir sonraki yama için fazla ümitli olmamak yada kısa süre içinde beklememek gerek gerçi gelen yama ile fps sorunu çözülmüş olsada özellikle doku çözünürlüğü ile ilgili bir çalışmanın yapılması beklenebilirdi.Her neyse sürekli eski oyunlarıyla karşılaştırma bir yere dursun modcular yine gerekenleri yaparak oyunu daha iyi bir seviyeye getirmek için çalışmalara başlamışlar.Aşağıdaki sitede Mafia 3 ile ilgili modlar paylaşılmaya başlanmış,içlerinde henüz sınırlı içerik olsada ilerleyen zamanda daha iyilerinin geleceğini düşünüyorum.

Oyun için gerekli modları bir başlık altında toplarsam;

Görüntüdeki bulanıklığı gideren ve daha canlı-keskin görüntü almanız için ;

https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/

Oyuna mod eklemek için ;

https://mafiamods.com/mods/mafia-3-scripthook/

Oyunda araç sürerken aynayı kapatmak yada ayna ile birlikte hız göstergesini kapatmak için ;

https://mafiamods.com/mods/no-rear-view-mirror-speedometer/

Araç özelleştirmesi için ;

https://mafiamods.com/mods/car-customizations/

Şu an kullanılabilir olanlar bunlarla sınırlı olsada ilerleyen zamanda daha iyileri mutlaka gelecektir.Açıkcası oyunu halen oynamaktayım kendi açımdan ne bir performans sorunu kaldı nede videolarda gösterilen buglara denk geldim tabi optimizasyon ve görüntü kalitesinin daha iyi olmasını bende beklerdim ama şu an eldeki oyun bu kadarını sunabiliyor.

Bunlara ek olarak oyundaki ana karakter olan Lincoln Clay'e sesi ve görüntüsü ile can veren isim Alex Hernandez,bunun dışında ise oyundaki diğer karakterlerin bazılarınıda aynen Lincoln Clay'de olduğu gibi birebir motion capture ile oyuna eklemişler.Bu nedenle olmalı ki özellikle sinematiklerde karakterlerin yüz hareketleri çok gerçekçi görünüyordu.

Son olarakta oyun için Logitech rgb ışıklandırmalı çevre bileşenlerine bir özellik eklenmiş ve oyundaki sahnelere göre rgb ışıklandırmalı ekipmanlarınız tepki verecek şekle bürünebiliyor(bunun için herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok sadece güncel logitech gaming software yüklü olması yeterli) örneğin düşman alanına girdiğinizde tüm ledler kalp ritmi şeklinde yanıp sönerken peşinize polis takıldığında ledler ise mavi-kırmızı şeklinde yanmaya başlıyor.Canınız full olduğundan ise tüm ledler yeşil olarak değişiyor can azaldıkta kırmızıya dönen ledler hızlıca yanıp sönmeye başlıyor.Bunlar bir oyun için güzel detaylar.

hocam dil dosyası açılıyormu sds toll varmı

• Oyunu 6 sında D&Rdan sipariş ettim ama hala tedarik aşamasında diyor. Eşşolueşşekler 5 iş günü tedarik süresini sonuna kadar kullanacaklar sanırım. Oyun için yorumları okudukça hevesim kaçıyor. Ben günleri saydım bu oyunu beklerken ya :) Neyse. Ben yapımcısı olsam Mafia 2 deki Vito , Joe karakterlerine yeni hikayeler yeni maceralar bulur devam yapardım. Var olan oyunu yeni karakter üretip piyasaya sürmenin mantığı yok. Başka bir oyun oluyor bu sefer. Bakalım gelsin belki beni yanıltır
  • OGZ'den Enis oyunu bombalamış:

• fizy45 kullanıcısına yanıt
    Yahu 1280x720'de oynamışsın. HD bile değil yani.. O çözünürlükte tabii ki kasmaz... Kaldı ki oyun güzel filan görünmüyor. Diğer ayarların ne bilmiyorum ama textureler filan çok kötü. (Oyun zaten 1 yıldır söylediğim gibi başlı başına yılın fiyaskosu, orası ayrı da)
  • Oyun ekranı açıkken babam START NEW GAME'e basmış. Çıldırmamak elde değil. Bir tane save dosyası görünüyor başka da yok. Herhalde geri dönüşü mümkün değil? Bir yolu varsa aydınlatın yoksa save dosyası atın bir zahmet beyler.

Bir dünya yeri ele geçirmiştim ya. Kaçıncı bölümdeyim hiç ona da bakmadım. Vito ile bir herifi bastık araçla kaçarken onu yakaladık falan. Kaçıncı bölüm oluyor bu?

• Oyuna yeni başlayacak arkadaşlara özet geçeyim dedim

Mafia III (2016) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 12 Ekim 2016; 21:10:31 >
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Yedeğini alacaksın. Ben oyuna gram güvenmediğimden haa kesin bu görevde bug olur diye hep yedek ala ala ilerledim..
    C:/User/"Adın Şanın"/AppData/Local/2K Games/Mafia III/Data/
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.