Şimdi Ara

Mafia III (2016) [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.454
Cevap
29
Favori
103.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GTX 1080

Yedeğini alacaksın. Ben oyuna gram güvenmediğimden haa kesin bu görevde bug olur diye hep yedek ala ala ilerledim..
    C:/User/"Adın Şanın"/AppData/Local/2K Games/Mafia III/Data/

İyi ki dediniz hemen yedeğini aldım yanlışlıkla yeni oyuna tıklasak (devam et ile çok yakın duruyorlar zaten) bütün emeğimiz çöp olacak anlaşılan. Baya bir bölüm ilerledim ama hala seneryoda bir şeyler bekliyorum oyunun sonuna kadar mekan bas ele geçir falan olamaz herhalde?
  • quote:

Yedeğini alacaksın. Ben oyuna gram güvenmediğimden haa kesin bu görevde bug olur diye hep yedek ala ala ilerledim..

Bahsettiğim bölüme yakın mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

İyi ki dediniz hemen yedeğini aldım yanlışlıkla yeni oyuna tıklasak (devam et ile çok yakın duruyorlar zaten) bütün emeğimiz çöp olacak anlaşılan. Baya bir bölüm ilerledim ama hala seneryoda bir şeyler bekliyorum oyunun sonuna kadar mekan bas ele geçir falan olamaz herhalde?

Hayatımda gördüğüm en saçma oyun menüsü. Hadi menüyü böyle yaptın load kısmı açık olsun bari. Oyun her taraftan çöp..

• Mafia 3 e küfür yağmuru,amcam makinalı tüfek gibi saydırmış

7:40 dan sonra kop...ıslıkla çökertilen karteller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 12 Ekim 2016; 22:54:58 >

• Aynen öyle.
    Hatta daha da gıcığını söylemek isterim..
    bunları yapmazsanız ANA HİKAYE görevleri açılmıyor
    Etrafı yakma yıkma paraları hüpletme vs leri es geçmeyin özetle, sonra benim gibi bin pişman olursunuz
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Bitirdim hocam ben oyunu
  • quote:

Bitirdim hocam ben oyunu

BF1'e kadar bende bununla idare ediyordum. Yukarıda bahsettiğim kısım ile oyunun bitmesine ne kadar var daha yeniyse baştan başlarım ama az kaldıysa uğraşmam. Şimdi bir yeniden açayım dedim öylesine paralar yok olması gerektiği yerde. Para çıkmıyor sağda solda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

OGZ'den Enis oyunu bombalamış:

adam haklı..bana görev verdi..git burayı dağıt aracı al gel diye..adamları öldürdüm..tır vardı onu aldım..getirdim..sonra biri vardı onunla konuştum..aynı mekana beni geri gönderdi bu sefer bir kişiyi öldürmem için..AYNI MEKAN..Öldürdüğüm kişiler dirilmiş..aynı öldürdüğüm adamı bu sefer sorgulayıp tekrar öldürdüm

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    Hocam bırak hiç bulaşma deyim sen anla

Vito'yu kurtardıktan hemen sonra yaptığınız görevlerdense büyük ihtimal opsiyonel olanlardan.. Normalde hep açık olsa çok yok oyun sonuna da ana senaryo görevlerini açmak için bir sürü angarya iş yapıyorsunuz, Gına geliyor bir süre sonra o yüzden daha var.. Oyun bitirme takıntınız yoksa bırakın derim. Ben verdiğim paraya acıdım ondan bitirmeye kastım. Korsan oynasam direk keserdim 30 küsürüncü interrogate görevinde

• Enis'in dediklerine göre 2 saat sonra oyun çöp olmuş.
    Bi senaryosu iyi dedik o da tırt çıktı.
    Çok yazık artık kapatılır bence bu stüdyo, kapatılması da lazım bence.
    Tekrar 2k Czech'e versinler.
  • seyid42 S kullanıcısına yanıt
    Dil dosyası yada tool hakkında bir bilgim yok hocam :)

Bunlar sadece oyun içi bazı gereksinimleri sağlayan ufak modlar.
  • Burada yorumları okuduktan sonra beklentilerimi çok düşürmüştüm dünden beri oynuyorum ama denildiği kadar kötü değil bence. Ben oyunları hiçbir zaman grafiklerine bakarak yargılamadım veya oyunda dikkat ettiğim ilk şey grafik olmadı. Düşük texturelar gerçekten kendini çok belli ediyor, veya ışıklandırma özellikle arabayla giderken saçmalıyor evet ama bir yerden sonra görmezden gelmeye başladım. Bunlara rağmen oynanmaya değer bir oyun bence.

Hem Mafia 1 hem Mafia 2'yi bitirdim. Seriye pat diye 3 ile başlamadım yani. Demek istediğim şey grafik veya yapay zeka problemleri yüzünden oyunu oynamamazlık yapmayın. Yapay zeka bazı yerlerde saçmalıyor ama çatışmaların geneline bakarsak göze çarpan çok bir şey yok. Grafik konusuna gelirsek de Mafia serisini grafik için oynayan adam kaldı mı bilmiyorum ama yanlış yapıyorlar. Bunların hiç biri bahane değil tabii ki ama ben insanların balıklama daldığını görüyorum sanki aa insanlar vuruyor oyuna biraz da ben vurayım misali. Çok yanlış bir düşünce bence.

Senaryo şimdilik iyi gidiyor umarım böyle devam eder. Başlarda herkes gibi ben de karaktere ön yargılıydım ama ön yargıyı bırakıp oynamaya çalışırsanız karaktere kanınız ısınıyor. Tecrübeyle sabit. Oyunun başında pampamız bize "godzilla" diye sesleniyor mesela yapımcılar da farkında ve bundan memnun gibiler.

Her neyse bence oynanıp şans verilmesi gereken oyun. Abartıldığı kadar kötü değil, en azından oynanmayacak kadar kötü değil. 7-7.5/10

• Oyunu ismine yaraşır şekilde yapman üçlemenin son halkasını parlatıp bırakman lazımdı ama olmadı. Oyunu yarım yamalak yapıp isminden ekmek yiyemezsin yerden yere vururlar her yerde. Belirli bir geçmşten gelen kemik tayfan var onlara kıçını dönüp günün trendlerine göre yeni yetmeler herkes oynasın diye relax gevşek bir konsept sunamazsın. Böyle mi olmalıydı yazıklar olsun içine ettiniz serinin! simdilik cikmam lazim geri kalanini yarin obur gun yazarim!
  • Oynayan hele söylesin GotY olur mu? Olmazsa aslında iyi olur Dishonored 2 olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logoyu ilk resimdeki gibi yapmamaları bile sıkıntıyı gösteriyordu Gangster 3 diye çıkarsalardı keşke de muhteşem seri kirlenmeseydi

Mafia III (2016) [ANA KONU] Mafia III (2016) [ANA KONU]

• Arkadaşlar ben ps4 oyuncusuyum, bizim ana konu ölü, buradan takip ediyorum, teknik sorunlar ps4te bukadar değil sanırım ama hikayenin bile çok kötü olduğu yorumları var konuda. Oyunu daha almadım, sec hakkı 70e satıyorlar, ne dersiniz? Oynanış ve hikaye bukadar kötümü, pişnan olur muyum sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye çoğu modern oyunda olduğu gibi TEKRAR EDİYOR. Sürekli aynı görevler.. Bir lunapark görevi gerçekten iyiydi o da atmosferden ötürü yoksa orada da aynı şey yapılıyor.

Boss'u öldürmeden önce dikkatini çekmek için mekan basıyorsunuz. Mekani temizliyorsunuz. Sonra Boss'u öldürmek için yine aynı mekana gidiyorsunuz.

İlk 4-5 saat oynadığımda oyuna 8 vermiştim. Sırf şu tekrar eden görevlerden ötürü 5-6 puanlık bir oyun. Geniş haritaya, araç, silah, mekan çeşitliliğine yazık olmuş.
  • Bashare kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bence mesajini sil. Sana uyup 1 kisi oyunu alsa valla hakka girersin. 1 ve 2 yi oynamissin bide nasi oynadin merak ettim.
  • Collector's edition'a bakan oldu mu hiç ülkemiz de satışı nedir acaba? Ayrıca Pikap da satılıyormuş galiba ama bulamadım oyun için değilde koleksiyon severler için harika gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Valla hocam bence mesajini sil. Sana uyup 1 kisi oyunu alsa valla hakka girersin. 1 ve 2 yi oynamissin bide nasi oynadin merak ettim.

Hocam grafikleri çok önemsemediğimden sanırım Yani oyunda ilk baktığım grafik olmuyor. Onun dışında bahsedilen efsane buglarla da karşılaşmadım. Yapay zeka biraz ibretlik idare ediyoruz. Onun dışında senaryoyu, işlenişi, kurgu falan hoşuma gitti. Anasının gözünden diğer tarafa araba sürmeyi özlemişim. Göreve giderken 1500+ mesafe oluyor seviniyorum müzik dinleye dinleye gidiyorum. Mimikler, konuşmalar da çok hoş. Animasyonlar da güzel olunca oyun içine çekti. Biraz iyi tarafından bakıyor olabilirim ama grafik ve yapay zeka yüzünden yıllarca beklediğim oyunu oynamadan duramam. Ha 179 TL kesinlikle etmez isteyen malum yerlerden çeksin istemeyen de indirim beklesin ileride oynarlar illa.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.