Bildirim
Mafia III (2016) [ANA KONU] (103. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar ilerleyen kimse yok mu hiç? Bu oyun hep böyle bölge kurtar mantığı ile mi ilerliyor? Senaryo inşallah bunun üstüne kurulmamıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rezalet olmuş. Bence oyunu bitirebilene madalya verilmeli pes etmeden sabredip bitirebildiği için. Uzun zamandır böyle rezil bir oyun oynamamıştım. Bir ana görev yapacağız diye birbirinin aynısı 20 tane bok püsür görev yaptırıyor her seferinde. Değişen hiçbir şey yok. Hikayenin sonunu görmek istiyorum ama hiç oynayasım gelmiyor bu durum yüzünden. Bence yapımcı firma oyunculardan özür dileyerek paralarını iade etmeli ve baştan yapılmalı bu oyun. -
Oyun godfather 2+mafia 2 + rambo nun birlesiminin vasat bir sonucu
Godfather 2 hatirlarsaniz mekan basip ele gecirme ve ailelerin fertlerini ve en sonda evleriyle birlikte babalarini öldürmekten geciyordu ayni mantik ama kesinlikle o zamanlar acimasizca elestirilen sirf mafia 2 daha iyi diye yerden yere vurulan 2 kez bitirdigim canım godfather 2 nin kiymeti biraz anlasilir belki
Abi bu nedir ya cikmadan da dedim balon olacak diye de bari grafikler falan guzel olsaydi resmen çamur acik konusuyorum ps3 gta 5 grafikleri 1080p full ayarlar mafia 3ten daha iyi mafia 2de bundan daha iyiydi
ha bunun sorumlusu kimdir
Preorder yapan season pass alan bir oyun iyi oldugunda (mafia 2) onu göklere orantisizca cikaran oyunculardir
Bu ara çıkan oyunlar neden hep böyle hangi oyunu kursam 2. Bölümden bırakasım geliyor (gecen quantum break oynadim yine ayni) adam akıllı single player oyun cikmiyor artik multiplayer desen zaten safi sinir krizi birakacagim galiba oyunculugu
Ben gerçekten beklentimi çok çok dusurup oyuna girdim ama ben bile beğenmediysem kolay kolay kimse beğenmez sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Oyun godfather 2+mafia 2 + rambo nun birlesiminin vasat bir sonucu
Godfather 2 hatirlarsaniz mekan basip ele gecirme ve ailelerin fertlerini ve en sonda evleriyle birlikte babalarini öldürmekten geciyordu ayni mantik ama kesinlikle o zamanlar acimasizca elestirilen sirf mafia 2 daha iyi diye yerden yere vurulan 2 kez bitirdigim canım godfather 2 nin kiymeti biraz anlasilir belki
Abi bu nedir ya cikmadan da dedim balon olacak diye de bari grafikler falan guzel olsaydi resmen çamur acik konusuyorum ps3 gta 5 grafikleri 1080p full ayarlar mafia 3ten daha iyi mafia 2de bundan daha iyiydi
ha bunun sorumlusu kimdir
Preorder yapan season pass alan bir oyun iyi oldugunda (mafia 2) onu göklere orantisizca cikaran oyunculardir
Bu ara çıkan oyunlar neden hep böyle hangi oyunu kursam 2. Bölümden bırakasım geliyor (gecen quantum break oynadim yine ayni) adam akıllı single player oyun cikmiyor artik multiplayer desen zaten safi sinir krizi birakacagim galiba oyunculugu
Ben gerçekten beklentimi çok çok dusurup oyuna girdim ama ben bile beğenmediysem kolay kolay kimse beğenmez sanirim
Mafia 3 hakkında bir fikrim yok henüz denemedim ama Godfather 2 konusunda sonuna kadar katılıyorum.Benim de çok beğenerek ve eğlenerek oynadığım güzel ve underrated bir oyundu kesinlikle,zamanında hakkı yendi
-
Hocam ben baya oynadim mafia 3ü ama nasıl desem yokluktan oynuyorum herhalde bu oyun godfather 2nin tırnağı olamaz almayı düşünenlere tavsiyem mutlaka önce kürekli versiyonu indirip bir bakmalari pcnin en iyi yanı bu zaten ayni sekilde watch dogsada bakmistim onuda iyiki almamisim demistim
Beyler yeni patch ne zaman gelir ya oyun oynanacak gibi değil buglar önemli değil ama bu fps sorunu kötü 980 ti bile oynanmıyor 45 fps de sürünüyor akıcılık berbat daha önce divisionda gtx 960 ile oynuyodum 40-50 fps arasında alıyodum akıcıklık iyidi baya bu oyunda gram akıcılık yok -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Orijinalden alıntı: Straight Edge
Oynayan hele söylesin GotY olur mu? Olmazsa aslında iyi olur Dishonored 2 olsun.
GOTY mi ?
TWGOTY olabilir, The Worst Game Of the Year.
Hiç bir oyun no man sky ile yarışamaz bu ödül için hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: leqvar
Beyler yeni patch ne zaman gelir ya oyun oynanacak gibi değil buglar önemli değil ama bu fps sorunu kötü 980 ti bile oynanmıyor 45 fps de sürünüyor akıcılık berbat daha önce divisionda gtx 960 ile oynuyodum 40-50 fps arasında alıyodum akıcıklık iyidi baya bu oyunda gram akıcılık yok
980ti ile 2k da oynuyorum ben.Donma yada shutter yaşamadım hiç , gayet akıcı.Başka bir sorun olmasın sende ?
Oyunun bütün oynanmazlıklarını bir kenara bırakıp oynuyorum 2 gecedir. Güzel gidiyor. Yan görevler dışında ana görevler ve hikaye beni tatmin ediyor şuana kadar özellikle Enzo ile olan ilk görev gayet güzeldi. Bir de dikkatimi çeken küçük bir ayrıntı, araba ile tünelden geçerken radyonun çekmemesi sesin bariz şekilde cızırtılı gelmesi güzel düşünülmüş bir detay. -
-
Senaryosu gayet güzel. Diğer yerleri vasat altı ama senaryo için oynanabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: FSOCIETY
Oyunun bütün oynanmazlıklarını bir kenara bırakıp oynuyorum 2 gecedir. Güzel gidiyor. Yan görevler dışında ana görevler ve hikaye beni tatmin ediyor şuana kadar özellikle Enzo ile olan ilk görev gayet güzeldi. Bir de dikkatimi çeken küçük bir ayrıntı, araba ile tünelden geçerken radyonun çekmemesi sesin bariz şekilde cızırtılı gelmesi güzel düşünülmüş bir detay.
Hocam radyo olayını Rockstar 3 yıl önce çıkan GTA V'te çoktan yaptı zaten,yani öyle çok farklı ilginç bir durumu yok bana kalırsa -
Haberim yoktu öyle denk gelince paylaşayım dedim. Gta V her açıdan bu oyundan daha iyi zaten. -
quote:
Haberim yoktu öyle denk gelince paylaşayım dedim. Gta V her açıdan bu oyundan daha iyi zaten.
Henüz deneme fırsatım olmadı ama oynanış videolarından ve yorumlardan belli zaten -
arkadaşlar bir boss'ta gerekli hasarı yapamadan bütün görevler kayboldu şimdi 50 dolar civarı hasar kaldı ama boss hakkında hiçbir yan görev bulunmuyor ne yapmam gerekiyor. hiç birinizede aynı şey oldu mu -
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
quote:
Oyunun bütün oynanmazlıklarını bir kenara bırakıp oynuyorum 2 gecedir. Güzel gidiyor. Yan görevler dışında ana görevler ve hikaye beni tatmin ediyor şuana kadar özellikle Enzo ile olan ilk görev gayet güzeldi. Bir de dikkatimi çeken küçük bir ayrıntı, araba ile tünelden geçerken radyonun çekmemesi sesin bariz şekilde cızırtılı gelmesi güzel düşünülmüş bir detay.
Hocam radyo olayını Rockstar 3 yıl önce çıkan GTA V'te çoktan yaptı zaten,yani öyle çok farklı ilginç bir durumu yok bana kalırsa
Hocam oyunda Rockstar dokunuşu olduğu belli zaten,ben yardım aldıklarını düşünüyorum.
-
Hocam zaten olay aslinda sadece grafikler degil. Kaldiki grafiklerde gunumuz icin baya kotu yani nasi desem kotulukten kasit cok farkli; mesela minecraft grafikleri kotu degil oyunun yapisina gore cok keyifli oluyor grafikleri yani minecrafti bi witcher 3 grafikleri seviyesinde ben hayal edemem. Hikaye konusunda fazla yorum yapmam dogru olmaz oynamadim ama oda orta karar durumda yorumlara gore. Arac kullanimi ile 1500+ mesafeyi zevkle gidebilmen ayri bir tebrik gerektiriyor. Acilen ETS 2 oynamani ve mafiayi birakmani tavsiye ediyorum Yapay zeka biraz degil ultra supersonic ultimate deception kiyamet editeysin tarzinda rezalet artik kelime dagarcigim tikandi. -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreDFace
quote:
Orijinalden alıntı: leqvar
Beyler yeni patch ne zaman gelir ya oyun oynanacak gibi değil buglar önemli değil ama bu fps sorunu kötü 980 ti bile oynanmıyor 45 fps de sürünüyor akıcılık berbat daha önce divisionda gtx 960 ile oynuyodum 40-50 fps arasında alıyodum akıcıklık iyidi baya bu oyunda gram akıcılık yok
980ti ile 2k da oynuyorum ben.Donma yada shutter yaşamadım hiç , gayet akıcı.Başka bir sorun olmasın sende ?
Bende 2K ya çektim daha iyi oldu akıcılık ama iğrenç yine akıcık oynanmıyor 40-50 fps arası alıyorum 4k da mekan içlerinde 80 geçiyodu yanılmıyorsam karta her hangi bi sorun yok başka oyunlarda oynuyorum
-
-Oyunu yükledim.
-Patch 1.01'i de attım sorunsuz 60 - Unlimited FPS seçenekleri geldi.
-1920X1080, Grafik ayarlarını High yaptım sadece uyarılar üzerine Volumetric ve AA'yı Medium'a çektim şuan donma, takılma falan yok akıyor, 4GB GTX770 ekran kartı var.
-SweetFX olmadan hayatta oynanmaz bu oyun deneyerek gördüm emin oldum.
SweetFX Yüklenmesinin Anlatımı
1)Reshade 3.0.1'i indirin, açın Select Game > mafiaIII.exe'yi gösterin > Direct3D 10+ yı tıklayın, gelen soruya evet deyin ve yüklenmesini bekleyin.
2)Done yazdıktan sonra oyuna girin üstte Reshade yazılarını göreceksiniz yüklenmesini bekleyin > Shift + F2'ye basın > Continue(çıkmazsa kafaya takmayın devam edin) > Kırmızı yerde + ya basın MY PRESET yazıp enter'layın > Continue > Finish dedikten sonra oyunu kapatın. (bir şey işaretlemenize gerek yok)
3)5.1 Config dosyasını indirin, içindeki MY PRESET.ini dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atın Değiştirilsin mi ? sorusuna Evet deyin.
4)5.1 Config dosyasının içindeki HDR.fx dosyasını oyunun kurulu olduğu yerdeki reshade-shaders > Shaders klasörüne atın.
Tüm işlem bu kadardır, iyi oyunlar.
Reshade 3.0.1 Link
Mafia 3 Reshade Config 5.1 Link
Oyunun normal hali ve SweetFX yüklü hali arasındaki fark
Daha değişik sahnelerde farkı görmek istiyorsanız
https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/
Linkinde Screenshots kısmındaki resimlerde mouse'ı sağa, sola hareket ettirirseniz farkı göreceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Ekim 2016; 2:37:19 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X